Napi szappanopera: leánykérés, intrika, könny

2009. augusztus 20. 07:26 - csajokespasik

Ismét egy olyan sztori következik, ami előreláthatóan erősen meg fogja osztani kedves Kommentezőinket, erkölcsileg, morálisan és logikailag egyaránt. Próbára teszi valamennyi érzékszervet. Üde habszódia, sok számmal, időponttal és időutazással! Küldjük mindenkinek, aki szereti!

 

Olvasgattam a Csajok és Pasik blogot, nagyon tetszettek a történetek ezért gondoltam, én is megírom nektek a saját sztorimat. Minden középiskola 3. osztály befejezése után kezdődött, akkor voltam 17 éves. Akkor lett vége a kisérettséginknek és ezt szerettük volna megünnepelni. Jó pár osztálytársammal kimentünk a Római partra sörözni. Ott az egyik osztálytársamnak (nevezzük Petinek) összefutottunk a baráti köréből pár sráccal. És így vagy 10-en beültünk ünnepelni, ki a bukását, ki azt, hogy ezt az évet is túlélte. Peti baráti társaságából nekem megtetszett egy fiú (nevezzük Lacinak). Egész este kerestem a társaságát és végül együtt beszélgettünk elég sokáig. Mikor már úgy éreztem, kellően összebarátkoztunk és már volt annyi alkohol bennem, megmondtam neki, hogy:

"Figyelj, tetszel nekem, nem kell a számom?

" Erre ő: "Köszi, de nem.

" Én: "Jó, de azért megadom."

Felírtam egy cetlire a számom és odaadtam neki. Hát nem hívott fel. Eltelt 2 év, mikor Peti elhívott két osztálytársammal együtt (akik egyébként egy pár és a lány, akit nevezzünk Klárának, már általános iskolából ismertük egymást, a fiút nevezzük Gábornak) a születésnapjára egy sörözőbe. Ülünk ott az egyik asztal végén, beszélgetünk, mikor is nézem az asztal túloldalát és ott ül egy srác, aki roppant ismerős számomra. Természetesen egyáltalán nem jutott eszembe, hogy ki lehet az illető, vagy az, hogy honnan ismerős. Eltelt így, vagy 1 óra, mikor leesett, hogy ki ő. Csak azért nem ismertem fel, mert már rövid volt a haja és másképp öltözködött, mint 2 évvel azelőtt. Természetesen Laci volt az, akinek 2 évvel ezelőtt megadtam a Római parton a számom annak ellenére, hogy nem akarta. Majd elsüllyedtem szégyenemben, gondolhatjátok. Rögtön szóltam barátnőmnek, hogy azonnal lépjünk, mert ez nagyon ciki. Természetesen megittuk a kikért italunk és elindultunk haza. Eltelt 2 hét, nyakunkon volt már a Szilveszter és az utolsó pillanatban derült ki, hogy hova megyünk bulizni, ismét Peti volt, aki elhívott minket egy házibuliba. Ismét mi hárman akik Peti szülinapján ott voltunk Gábor, Klára és én mentünk. Mondanom sem kell, hogy kivel találkoztam ismételten: hát, Lacival. Hála istennek akkor már iszogattunk picit és így már nem volt annyira ciki, hogy legyőzzem a félelmemet és odamenjek Lacihoz beszélgetni egyet. Megláttam, hogy ott ül a konyhában egyedül, és kapva kaptam az alkalmon, odahuppantam a mellette lévő székre és megkérdeztem tőle:

"Szia! Emlékszel rám?"

Válasz: "Ne haragudj de nem.

" Erre én: Én vagyok az a lány a Római partról, aki erősködve megadta a számát, pedig te visszautasítottad."

Na így már beugrottam neki, elkezdtünk beszélgetni. Valamilyen úton módon (erre már nem emlékszik egyikünk sem) de elvesztettük egymást és egy kis idő múlva már azt vettük észre, hogy kint az erkélyen csókolózunk, nagyon hosszú ideig. Ez után egész este egymáshoz sem szóltunk, és hajnal tájt elkezdtünk Klárával és Gáborral készülődni hazafelé. Már húztuk a cipőnk, mikor megjelent Laci mellettünk. Barátnőm ránézett Lacira és rögtön tudta, hogy mi történt, mert a ruhámról rengeteg csillám átragadt Laci pulcsijára. Klára odafordult Lacihoz és megkérdezte:

"Nem akarod hazakísérni?

" Válasz: "Miért ne? Rendben."

Elkísért végül a 3. kerületből a Déli pályaudvarig és végigbeszélgettük az utat. Telefonszámot cseréltünk és másnap vagy harmadnap fel is hívott telefonon, hogy találkozzunk. Hát így kezdődött minden...

 

Igazság szerint, mint kiderült, egyikőnk sem volt szerelmes a másikba amikor összejöttünk, de menet közben egy fergeteges szerelem alakult ki, ami egy ’se veled, se nélküled’ kapcsolat lett. Az első 2 év alatt 5 alkalommal szakítottunk 1-2 hetekre. Végül mindig visszataláltunk egymáshoz. Eltelt 4 év, mikor megelégeltem, hogy kövér lány vagyok és elég sok egészségügyi problémám adódott ebből, ami miatt fogtam magam és elhatározásra jutottam. Most lefogyok!!! Elmentem segítséget is kérni, akupunktúrás kezelés formájában (nekem ez a kezelés nem mulasztotta el az éhség érzetemet) végigcsináltam egy 11 alkalmas kúrát, ami alatt szigorú diétával lefogytam 15kg-ot. Mivel több pénzem nem volt még egy kezelést kifizetni ezért kezelés nélkül folytattam a kúrát. Rengeteget szenvedtem és fél év alatt lefogytam 40kg-ot. Na, de annyira fanatikusan csináltam, hogy volt amikor 3 napig nem voltam hajlandó szilárd ételt magamhoz venni, csak folyadékot. Tisztában vagyok vele, hogy ez a legrosszabb amit tehettem, de akkor már fanatikus voltam. Eljött a nyár, és mi Laci szüleivel elmentünk Horvátországba 1 hétre nyaralni négyen. Első este lementünk a tengerpartra, persze összekaptunk picit, mert lekéstük a naplementét miattam, mert sokat szöszmötöltem az apartmanban, indulás előtt. Már ott vagyunk lent, én nyitom a boromat, amit ott akartam meginni. Mikor is párom föláll mellőlem és azt mondja:

"Gyere ide hozzám, állj fel."

Én: "Most? Ne már, kezdjünk el inni."

Párom Laci: "Kérlek szépen, fontos ez nekem."

Rendben, pofavágások közepette felállok. Erre megkérdezi tőlem: "Mennyire szeretsz?" Én: "Nagyon szeretlek." Állunk egymással szemben a parton és jön a kérdés Lacitól: "Hozzám jössz feleségül?" A lélegzetem is elállt, nem hittem a fülemnek, főleg hogy még egy kis ékszeresdobozka sem volt a kezében. Mondom neki: "Jaj, ne hülyíts már, most szórakozol?" Ekkor fogta és a zsebéből előhúzta az ékszeres dobozt és újra megkérdezte: "Hozzám jössz feleségül?" Erre én elsírtam magam és potyogó könnyek közepette ezt mondtam: "Igen!" Felhúzta a gyűrűt és megöleltük, megcsókoltuk egymást. Másnap elmondtuk szüleinek is, hogy mi történt, persze ők tudták már, csak azt nem, hogy meg is történt a lánykérés. Mindketten boldogok voltunk. Ez történt Július elején. Augusztusban egy barátnőmhöz lementünk vidékre 6-an barátok kicsit nyaralni hétvégére. Ott a helyi kocsmában kötöttünk ki, ahol a vidéki fiúk nem kicsit kikezdtek velünk, a 3 lánnyal annak ellenére, hogy ebből ketten már menyasszonyok voltunk és mindenkinek ott volt a párja. Elkövettem akkor egy nagy hibát, ami után már csak lefele mentünk a lejtőn. Hazakísértek minket a helyi fiatalok és közülük az egyik megcsókolt, de mivel mindenki ittas volt, én is, ezért azt sem tudtam, mi van. Vőlegényem ott termett mögöttünk elkapta a srácot hátulról és majdnem agyonverte, de hál istennek lefogták, majd sikerült megbeszélniük a dolgot. Másnap mi is leültünk beszélni, persze arra jutottunk, hogy szeretjük egymást és történt, ami történt, fátylat rá. Persze arról ő nem tudott, hogy akkor este nem csak azzal a vidéki fiúval csókolóztam, hanem egy másik fiúval is.

Elkezdődött a gondolkodás a részemről. Ugyebár lefogytam, nem lettem 50 kg.-os, de megfordultak utánam a srácok és ez új volt nekem, nagyon tetszett a dolog. Próbáltam beszélni a párommal, hogy mit szólna, ha kipróbálnánk mással is a szexet. Hát mondanom sem kell, nem tetszett neki a dolog.

Elmúlt a tél és itt voltunk 2009 nyár elején, ekkor történ a törés a kapcsolatunkban. Eddig is voltak problémák, mint pl. már nem kívántam őt, akár hányszor mellettem feküdt és megsimogatott akárhol a testemen mindig arra gondoltam, hogy ’jaj, ne már, megint szeretkezni akar, nem akarom’. Most, hogy visszagondolok arra az időre akkor már inkább egy életre szóló barátság volt ez a részemről, mint párkapcsolat. Csak kettesben jártunk el otthonról, nem jártunk már le a barátokhoz, de a legtöbbször már nem is volt kedvem elmenni otthonról vele, csak otthon punnyadtam, ő meg folyton nyaggatott, hogy menjünk ide meg oda, de semmi kedvem nem volt hozzá. Majd a barátnőim elhívtak, hogy menjek el velük bulizni, mert rég találkoztunk és jó lenne dumálni meg táncolni. Akkor este a tánctéren el kezdtem táncolni egy fiúval. Majd csók is csattant kettőnk közt és persze azt akarta, hogy átmenjek hozzá. Hát kb. 1órát győzködött mire beadtam a derekam, kimentünk a helyről és beültünk egy taxiba. Elmentünk hozzá, egész délelőtt ott voltam, telefonom lemerült, de olyan jól éreztem magam, hogy nem is akartam páromat felhívni, hiszen hozzá mentem volna fel hajnalban. Arra gondoltam, hogy már biztosan tudja mi történt. Nem tévedtem, mindenkit mozgósított, de senki nem tudott rólam semmit. Délután fél 2-re értem haza hozzá, ott állt az ajtóban és nagyon dühösen nézett. Én csak ennyit mondtam: "Csak a cuccaimért jöttem." Ő: "Nem gondolod, hogy ezt meg kéne beszélnünk?" Majd kiderült, hogy ő kocsival ott volt a szórakozó hely előtt és ott várt rám és látta amint elmegyek egy sráccal, követte is a taxit, de rosszat követett és nem talált meg. Megbeszéltük a dolgokat, nyitott kapcsolat lesz kettőnk között, mert ő szerelmes belém és nem akar elveszíteni, akkor én már nem tudtam, mit érzek, hányadán állunk, csak azt tudtam, hogy én egyszerűen csak szeretem. Nem szerelem ez már csak szeretet és kötődés, nagyon erős kötődés. Belementünk a nyitott kapcsolatba. Nekem egymás után jöttek a pasik, egyre kevesebb időt töltöttünk együtt, mert én sokat buliztam és pasiztam. Nyaralni elmentünk Júliusban 1 hétre, hazajöttünk, és továbbra sem sikerült vőlegényemnek becsajoznia. Mígnem kicsit több mint két héttel ezelőtt, augusztus elején megbeszéltük, hogy a következő 1 hetes nyaralásunkig tartunk egy 2 hetes szünetet, addig ne beszéljünk, és ne hívjuk egymást, de majd nyaralás előtt egyeztetünk, hogy mikor hogyan megyünk le vidékre. Eltelt egy hét, nekem nagyon sok programom volt a barátaimmal, de persze róla nem tudtam semmit. Majd 1 hét eltelte után hétfőn reggel kilenckor felhív, hogy beszélnünk kell, nagyon fontos dologról. Persze rákérdeztem, hogy a nyaralás? Mondta, hogy igen, de személyesen akar velem beszélni, úgyhogy kedden délután találkozzunk. Már akkor megkérdeztem, hogy egy másik nő keze is benne van a dologban, persze a válasz az volt: "Igen." Mondjuk úgy, hogy sokkot kaptam akkor. Kedden találkoztunk Lacival elmentünk kocsival egy nyugodt kis zöld övezetbe és megbeszéltük a dolgokat, persze arra jutottunk ismét, hogy ő szerelmes belém, csak nagyon elege van a helyzetből. Arra jutottunk, hogy elmegyünk együtt nyaralni és utána eldöntjük, hogy hogyan tovább. Majd kimentünk a telkére szeretkezni egyet - már az sem volt ugyan az - és ezt mindketten éreztük. Még ott sokat beszéltünk majd hazavitt. Péntek reggel volt amikor is egy sms várt reggel ötkor a telefonomon, amit Laci írt éjjel 23:19-kor. Hát nem voltam boldog, amikor elolvastam. Tulajdonképpen leírta, hogy nem megyünk el együtt nyaralni, emlékezni fog a szép dolgokra, de itt most vége kettőnk közt mindennek. Nagyon ideges lettem, rögtön hívtam: nem vette fel, próbáltam 10 perc múlva, és én ébresztettem fel. Szerencséjére, mert különben elkésett volna a munkahelyéről. Amit teljes nyugalomban mondtam neki reggel, nem értette meg, mert teljesen kómás volt, nem volt képben. Majd reggel 9-kor ismét felhívtam, hogy akkor most beszéljük meg a dolgot, hogy mi van. Megbeszéltük, hogy mindketten tudjuk, már nincs folytatás: neki ott az új barátnő, akit megcsalt velem, megkedvelte, bennem már nem bízik, pedig mindent rám akart alapozni az életben, szépen elmondta azt is, hogy ő lemondott minden nőről csak azért, hogy velem lehessen, nagyon szeret engem és roppant nehéz neki ez az egész, de tudja, hogy ennyi. Nincs folytatás. Én is így gondoltam. Megbeszéltük, hogy most elég hosszú ideig nem találkozunk és nem keressük egymást, hogy kicsit lecsituljanak a kedélyek. Ez múlt hét pénteken történt augusztus 14-én. Ha egyszer összehoz még minket a sors, már remélem nem lesz nyoma annak a sok fájdalomnak, amit okoztunk egymásnak. Vagyis amit én okoztam neki. Végül mindketten megértettük, hogy ez a legjobb megoldás, ha a sors úgy hozza, akkor majd találkozunk még ebben az életben....

 

 
95 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr161321234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nothing.at.all (törölt) 2009.08.20. 09:51:54

uncsi.
csaj egy vérszívó, pasi meg egy lúzer.

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2009.08.20. 10:00:05

Szerencsére az ilyen lányokról messziről virít hogy milyenek, és könnyű elkerülni őket széles ívben. Már akinek ügye van egy kis esze azt ezt teszi...

Herlock Sholmes 2009.08.20. 10:02:05

Átmenet a borzalmas és az iszonyatos között.
El kéne kobozni a számítógépét.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.08.20. 10:06:44

LOL
Így-úgy... (így jártál, úgy kell neked!)

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.08.20. 10:10:05

Hello mindenki! Kérünk még sok-sok kommentet, mert kezd érdekes lenni a sztori, és NAGYON kíváncsiak vagyunk a véleményetekre eme hosszú, viszontagságos novelláról! Puszi mindenkinek!

BennyPP 2009.08.20. 10:10:13

-Először kell a pasi, de nem kapom meg.
-Megkapom a pasit, de megunom és megcsalom.
-Megun a pasi, egyből megkívánom.

rohadjatok meg :D

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.08.20. 10:20:43

@Panni CsP: hol kezd érdekes lenni a sztori? Szerintem tök semmilyen, átlagos suttyó történet, ahol az egyik fél szerelmes (most nem azért, ha volt honnan 40 kilót leadni, és még maradt is, akkor ott nyilván nagyon komolyan gondolta a srác), a csaj meg mindezt úgy "hálálja" meg, hogy teleszarja az egészet. Nyitott kapcsolat, meg a lófaszt. Hadd kúrjak már kedvemre, erről szólt az egész, holott ezt sokkal kultúráltabban is meg lehetett volna oldani.
A csaj egyáltalán nem érdemli meg a srácot, ami persze egyáltalán nem mérvadó a párocska jövőjét illetően. De még ha össze is jönnek újra, mindez ott fog maradni és vissza fog ütni egyszer...

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2009.08.20. 10:21:30

@Panni CsP: nem kell félned az ilyen blogok hatalmas népszerűségűek, lásd még győzikefos és mónikaszenny.

vallerGPS 2009.08.20. 10:24:56

Ejha, hogy kinyílt a csipája a lefogyott csajnak! Ennyit a belső értékekről...

Themuezzin · https://sites.google.com/site/mybookspages/ 2009.08.20. 10:29:38

"az en idomben is voltak koverkes, korpas bajszu lanyok, akik elvbol nem randiztak" :D

nothing.at.all (törölt) 2009.08.20. 10:34:45

@Panni CsP:
pasinak üzenem, hogy meneküljön, amíg tud, ne csináljon magából lábtörlőt, és olyan csajt keressen, aki megbecsüli.:)
és eszébe ne jusson elvenni feleségül.
fájni fog a szakítás, de hosszú távon ez éri meg.

Az agy nélküli ember 2009.08.20. 10:48:48

A történet írójának ki kellene próbálnia a pornózást is. Ha már így belelendült. Akár még híres is lehet.

Chowder 2009.08.20. 11:03:55

Nos, ez gusztustalan. Az ilyen nőktől óvjon minden férfit a védőszentje... Csak fájdalmat, csalódást, és kínt képesek okozni, és nem lehet velük hosszú távon tervezni. Ráadásul amint rájött hogy megnézik a vidéki tahók is a seggét egyből megkívánta a 40 brét, azt aki meg tisztelte és szerette szarba sem vette. Nem lényeges, egyszer úgy igazságot, számot szolgáltat az élet. ;)

Milisztár 2009.08.20. 11:08:48

A post írója amíg túl kövér volt, addig kínálgatta magát. Majd lefogyott, és akkor meg már rájött, hogy ő egy kúrógép. Semmi erkölcsi aggály, csak kövéren nem ment a dolog.
A fiu meg egy lúzer.

WereWolf 2009.08.20. 11:21:11

Remélem a kis ex-betonpillangó majd összeakad pasizgatás közben egy állattal meg a haverjaival akik szétalázzák és szarrá k*rják a ványadt valagát hogy visítson és többet ne élvezhesse a "nyitott kapcsolat" örömeit. De mit értetlenkedik, azt nem értem, hát látta a faszija hogy mással megy el most meg csodálkozik a kis hájas ribanc hogy nem kell neki? wáttáfákk... mondjuk nekem is volt szerencsém ilyen utolsó ribihez :D de EZ nemcsak dagatt h*lye is :D

Vastüdő 2009.08.20. 11:30:12

Unalmas történet. Az egyetlen, ami miatt felmegy a vérnyomásom, az a kettős mérce, amit a hölgy alkalmaz--neki félre szabad kefélgetni, de ha az úrfi teszi, akkor rögtön "megcsalta".

kerdesek05 2009.08.20. 11:36:47

szerencsétlen fasz vagy, de a barátod is egy véglény. remélem legalább összefertőztétek egymást egy életre

Netuddki. 2009.08.20. 11:57:01

Ez meg mi? Nem jelent meg a szakítósblogon erre nyitni kellett egy blogot? Hosszú.

"akkor voltam 17 éves." "és már volt annyi alkohol bennem" "Ott a helyi kocsmában kötöttünk ki" "mindenki ittas volt, én is," stb.

Hülye alkoholista kis 3,14csa és még büszke is rá.

tompus 2009.08.20. 12:07:55

Mekkora egy büdös k.va ez a csaj. Megszerzi a pasit, aki erre belezúg, utána meg csak játszik vele.

Sir Mortzosch 2009.08.20. 12:15:37

Tánctanárom mondta: ami nem megy, nem kell eröltetni.
Azé' nem volt szép a csajtól.
Jólneveltségem nem enged trágár szóhasználatot...

A nép fia 2009.08.20. 12:34:49

Te Csajszi, nyitott kapcsolatot akarsz, aztán felháborodsz, hogy van egy nője? Te, aki halmozod a pasikat?

Minden bizonyal egy nagyon kedves, szeretni való dundus lány lehettél, aztán leadtál 50 kilót (Úristen, mennyi voltál?!), és akkor már nem is maradsz az, aki azelőtt? Mit vársz a pasitól? Szeretett Téged, úgy, amilyen voltál, és annak az emlékébe.

Nyilvánvaló, hogy csak kihasználtad. Jó volt, amíg duci voltál és olyannak szeretett, de amikor jobb nő lettél és minden pasi megfordult utánad, akkor már a farkak lettek fontosabbak, mint egy szerető társ.

Jól mondják a többiek, a srác egy lúzer - sajnos. Jobb volt neki, amíg nem hívott fel 2 évig. Te meg ráakaszkodtál, belédhabarodott, még el is vett volna feleségül, erre Te fűvel-fával elmentél kefélni. 2 pasassal csókolóztál egy este, amikor már gyűrűs menyasszony voltál. Van neked normális eszed?

Aztán az egészet megírod ide, hogy sajnáltasd magad, és most elkerekedett szemekkel tátogsz, mint egy döglődő hal, amiért nem a Te pártodat fogják a kommentelők.

Egyszer egy lány mondta nekem, nem hittem el először, de igaza volt: a lányok köcsögök, a fiúk meg hülyék.

RaSHaWeRaKH 2009.08.20. 12:38:04

Hehe... Ebből látszik, hogy némelyeknek jobb, ha csúfak maradhatnak, hogy elkerülje őket a kísértés.
Úgy legalább nem derül ki, hogy erkölcsi, vagy morális érzékük, a szolid - vagy csak egyszerűen csúf - külső alatt is egy féregéhez hasonló és ezen értékek csak azért tűntek létezőnek, mert sosem tétetettek próbára.
Persze erre utaló jelek azért léteztek: ronda, dagadt csaj erőlteti a pasira a telefonszámát. Ez már mutatta az önkritika hiányát, ezzel együtt az érdekérvényesítésre való erőteljes hajlamát, a céljai bármi áron történő (akár önnön megalázása általi) elérésének igényét. Hogy lehetne csodálkozni a mérhetetlen egoizmusán? :)
Ejjj... Shrác! Örülj, hogy nem vetted feleségül. ;)

panicradio 2009.08.20. 12:40:57

A csajnak vascső, a csávó meg egy igazi lúzer. Remélhetőleg majd egyszer kinövi.

Peace!

Mr Kand 2009.08.20. 12:41:58

A nő hűséges mint 1 kutya. Évente 3-4-szer elmegy másokkal, de mindig visszakéredzkedik.

abcd1 (törölt) 2009.08.20. 12:46:28

Vastüdő:nálad a pont.Engem már csak az érdekelne, hogy hány kg volt a lány kövéren?15o?Atyavilág..

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2009.08.20. 13:19:28

Undorítóa csaj viselkedése. Gerinc bazzeg, tudod mi az?!
Álltál volna a pasi elé, azt mondtad volna, hogy bocs, más igényed van, és mivel nem akarod megbántani te ebből kilépsz.De nem, mert a tuti meleg (fos) is biztosabb mitn a bizonytalan hideg újdonság.
Mindegy... Vacső minimum... De zsáka foltját, majd megtalálod a hozzád való hasonlóan gerinctelenm egyedet.Megérdemled.

mennyország utca hét 2009.08.20. 13:40:09

@tildy:): Sajnos valószínűbb, hogy egy jobb sorsra érdemes, csupaszív lúzert fog ismét megtalálni. Sün-kezelés javallott, belsőleg.

kopaszállat 2009.08.20. 13:53:17

Óóóóóó a kurva anyád! Elnézést, de más nem jut eszembe erről a történetről.

blacklord 2009.08.20. 13:55:54

Ezt a hülye picsát... Na de tényleg. Ez totál gáz.

Pizsi16 2009.08.20. 13:58:25

Hülye kurva.... a csávó balek...

Pizsi16 2009.08.20. 14:00:39

Reméljük a következő szerencsétlen pasid , majd minden nap jól megrugdos...

zeneigéniusz 2009.08.20. 14:12:33

Szóval a csaj legalább 90 kiló volt? Elég lol! Akkor tényleg nem csoda, hogy nem kellett a száma senkinek...

Statisztikák szerint, aki fiatalon ennyire kövér volt, az öregségére vagy hamarabb visszahízza...

Nagy geci volt a nő, de a végén Ő fogja húzni a rövidebbet, hiszen a férfiak tolerálják kevésbé a kövérséget. Nehéz olyan pasit kapni, aki rendes! Ezt jól elkúrtad!

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2009.08.20. 14:13:04

Így néz ki, ha gyerekek felnőttet játszanak. Nem látom be, hogy a depresszió miért múlna el egy kövérből sovánnyá avanzsált energiavámpírnál. Ütni kell.

abcd1 (törölt) 2009.08.20. 14:18:15

@zeneigéniusz: hát, minimum 9o.Ugye 1x lefogyott 4okg-ot, aztán még1x 15-öt és még most is több, mint 5okg.Persze, nem ez a fontos a történet szempontjából, hanem az, hogy a lány emberileg nulla

scavengario 2009.08.20. 14:18:30

teljesen jó a sztori. látszik, hogy a csaj amíg kövér volt, leszarták a srácok. nagy nehezen összeszedett egy fiút, volt is se veled se nélküled, mert hát a srácnak nem jött be a duci-módi. Aztán mikor végre lefogyott a csaj és csinos lett, rájött, hogy mások is vannak a világon és lehet válogatni. pedig pont ekkor szeretett bele a srác igazán. egyszerű ez...

vigyázni kell azokkal, akik fiatalabb korukban nem pasiztak/csajoztak eleget, mert előbb-utóbb úgyis erősebb lesz az újdonság iránti vágy...

Danabb 2009.08.20. 15:22:53

ha.megcsalnám.a.párom.nem.lenne.pofám.még.egyzser.sexelni,vele.
szeritnem.undorító.dolgo.a.megcsalás.
a.történet.meg.hülyeség.és.uncsi.
a.hősszerelmes.taxival.követte.az.áldozatot...milyen.emghatóóó-.-

Danabb 2009.08.20. 15:23:44

te.hánykilós.voltál.mikor.
lefogytál.40meg.50kgot?....

Leewie (törölt) 2009.08.20. 17:13:55

Ezek miatt a mocsok nők miatt szívnak a rendes csajok...

skorpio921117 2009.08.20. 19:06:52

Sztem fel se fogta hogy mit csinált. Egyszerűen nem normális. Hogy tehet vki ilyet egy másik emberrel? Én egyetlen barátommal se tudok/tudtam ilyet tenni se szakítás előtt se után. Ez a nő/lány egy kurva.(Már bocs)

Dr. Mazsola 2009.08.20. 20:07:26

ezt a történetet inkább le sem kellett volna írni!!!!! inkább tartottad volna meg magadnak!!!! ezen a történeten csak felhúzza magát az ember! ez a csaj egy igazi fapina!!!
és igen! a gerinc az hiányzik!!!!! legalább mondtad volna meg neki ha már nem akarsz tőle semmit!!!!! ez a legaljasabb dolog a világon!!! szégyelld el magad! remélem ez visszafelé is bekövetkezik egyszer!!! hülye ribanc!!!
U. i.: ha a "kalandjaid" közben pénzt is kértél volna, mostanra tuti gazdag lennél!!!

Dr. Mazsola 2009.08.20. 20:09:04

büszke lehetsz magadra!!!!

tildy[UK] · http://tildy.blog.hu 2009.08.20. 20:42:27

@zeneigéniusz: Nono, én is majdnem 90 kiló vagyok, node 180 centi magas hozzá!!!Erős csontozattal. Oké, egy 10 kiló felesleg van rajtam, de nem vagyok dagadt.

Kira1 2009.08.20. 21:12:01

Még teee kaptál sokkot?!Hülye kurva!!!A helyedben én inkább le sem irtam volna ezt a sztorit ha ezt egyáltalán annak lehet nevezni!:)

Kira1 2009.08.20. 21:32:54

@Dr. Mazsola: A szivemböl szoltál!:)

Kira1 2009.08.20. 21:37:17

@endike: Mit vigasztalod a ringyot?Biztos te is hasonloképpen gondolkodsz......

Pissybaby 2009.08.20. 21:50:05

Elég érdekes történet, de az ilyen nők teszik tönkre a normális férfiakat, valószínűleg ezért van annyi férfi úgy, hogy megdugok minden nőt és onnantól kezdve le vannak szarva... holott lehet hogy egy olyan nőt basz már át aki pedig szeretné... !!!!

Egy igazi ribanc vagy, hogy tudsz ilyet tenni valakivel akit elvileg szerettél, és a könnyed is kicsordult mikor megkérte a kezedet...

Kicsit szerintem elgondolkozhatnál azon, hogy mit lehet egy kapcsolatban és mit nem...

A súlyodnak ehhez semmi köze !!!!! Azt csak azért írtad le, hogy sajnáljunk... csak ennek a dolognak semmi köze az egész sztorihoz... maximum annyi, hogy mihelyst azt hitted szebb vagy már csaltad a barátodat.

Szerencsére nem minden pasi ekkora balfasz, hogy eltűrjön ilyeneket... engem sokkal kisebb bűnért basztak ki... és köze nem volt a dolognak a megcsaláshoz...

Remélem, egyszer elgondolkozol azon, hogy mit csináltál... és úgy fogod magad szégyellni mint még soha senki...


CsókPuszi (K)

ivcsi. 2009.08.20. 21:50:35

Ne bántsátok ezt a szerencsétlen lányt. Az élet fogja bántani. Minden egy pillanatot vissza fog kapni ott és úgy, ahogy nem is gondolná. Az pedig számomra minősíthetetlen, hogy annyira nem érzi, hogy mennyi rosszat is tett, hogy képes leírni. Nagyon nagyon számalmas.

2009.08.20. 23:13:44

"Az pedig számomra minősíthetetlen, hogy annyira nem érzi, hogy mennyi rosszat is tett, hogy képes leírni."

taHiRO 2009.08.20. 23:50:24

:D:D Azt hozzá kell tennem, hogy az ilyen lányoknak buliban, csak örülni tudok :D:D ...és persze eszembe nem jutna járni, esetleg elvenni.
Másrészt:
menyasszonyként 2 sráccal smárolni... ráadásul, hogy ott van a vőlegény is a közelben... nemáárr, most komolyan... én nem ütök meg nőt, de lehet téged kellett volna jól elverni...

Azt kívánom a csajnak, hogy legyen szerelmes, hízzon el, a pasija hagyja el azért mert dagadt, ha lefogy ráncosodjon el, és tanulja meg értékelni azt, hogy valaki úgy szereti ahogy van.

szepi79 2009.08.21. 04:43:01

szerintem ez kamu. ennyire sikhülye ember nem lehet, hogy aki komolyan azt hiszi, hogy ezek után még mellé áll a blognépe. ugyanakkor a posztoló tirpáksága ellenére a helyesirása túlságosan jó.

szmercs 2009.08.21. 10:23:12

Hogy az ilyennek nem sül le a képéről a bőr!!!!!!!!!!!!Amikor még úgymond erősen molett volt, volt egy barom aki szerette igazán.Mikor leadott 50 kg-ót és a csávók megfordultak utánna ,le se szarta a srácot,Szegény gyerek meg a kapcsolatban teljesen tönkrement.Pedig csak az volt a bűne hogy igazán szeretett valakit.Pedig az hogy egy ember ugy szeresse és fogadja el a másikat ahogy van nagyon ritka.Ezért lesznek a rendes csávókbol semmirekellők pont az ilyen p...ák miatt.

Lord Marcang Brutal 2009.08.21. 11:21:00

Ribanc. És még dicsekszik is vele.

Mimmi 2009.08.21. 11:43:01

Nem értelek Téged... Volt egy kedves barátod, akivel csak játszadoztál. Pedig Őt kövérséged ellenére megfogta Benned valami! Miért nem becsülted meg? Nagyon gááz vagy...Nem is értem, miért szeretett!o.O

Mr Kand 2009.08.21. 12:18:34

@Mimmi: Megfogta benne valami ... mert rátapadt, mint 1 pióca.

Pampogo 2009.08.21. 14:02:42

Most elmegyek hányni! Lehet bármi mást, miután elolvastam, milyen egy undormány ringyó ez? Komolyan, főzzél magadból szappant...!!!

Leewie (törölt) 2009.08.21. 14:41:14

utóirat: Remélem többet nem hoz össze titeket a sors. Szerencsétlen srác...

Danabb 2009.08.21. 16:43:23

@tildy:): nyugii,nem.a.kövérek.ellen.szól.a.kommentírás,hanem
ezmiatta.csicskageci.csaj.ellen....

Kira1 2009.08.21. 17:15:50

Gondolom már ezerszer megbántad,hogy leirtad eme hösies tetted.Nézd csak meg milyen véleménnyel vannak rolad az emberek!:)Gondoltad majd te leszel a sztár,mi????

Dr. Mazsola 2009.08.21. 20:25:23

@Kira1: örülök, hogy egy véleményen vagyunk!!!! :)
de nem csak veled, mindenkivel aki ide ír(t)!

Kishölgy 2009.08.22. 14:27:30

Én már itt felvontam a szemöldököm:

"Figyelj, tetszel nekem, nem kell a számom?
" Erre ő: "Köszi, de nem.
" Én: "Jó, de azért megadom."

A többi meg no comment.

Dr. Mazsola 2009.08.23. 00:01:53

@Kishölgy: nah ez meg a másik fele!!!

Domynky 2009.08.23. 00:09:46

najó ez oltás szal h nem tudjátok h mit akartok de azért h vmi legyen szenvedtek?? meg hát a dolog sorsa már a római parti kocsmában el lett mondva csak a fentiek meg akarták nézni h mit tudtok kihozni egy ilyen helyzetből am a leánykérés meg nagyon jó helyre esett szal ahhoz gratulálok a fiúnak.

sangp 2009.08.23. 12:15:34

A "főhősre" én csupán legyintek, mert nem szeretném a trágár jelzőket überelni (megjegyzem, ettől függetlenül egyetértek velük).

A problémát inkább az ilyen lányok globális hatásában látom, azaz abban, amit már többen is érintettek: a normális fiúk (vagy egy fordított helyzetben a lányok) az ilyenek miatt az értékes emberi kapcsolatok kiépítése helyett gyakran csak inkább hülyítik a másik nemet (mondván: "engem is szívattak, akkor én miért ne tegyem?").

Kár. Pedig csak gondolkodni kéne egy kicsit mindenkinek...

szupidu 2009.08.23. 17:48:10

És az a legszebb, hogy ez egy tök átlagos sztori (sajnos), mert nagyon sok az ilyen gerinctelen ember nemtől függetlenül. Egyáltalán : MI AZ HOGY NYITOTT KAPCSOLAT??? Szerintetek ez működhet valódi érzelmek mellett? Ez egy vicc...
Sajnos mindannyian ismerünk hasonló történeteket esetleg közvetlenül a bőrünkön is tapasztaltuk (lúzerként). Ezért én a fiút nem bántanám, csóri nem tehet róla, hogy szerelmes, de valószínűleg egy életre megtanulta a leckét, aminek az eztán következő lányok isszák majd meg a levét.

Mellesleg megjegyzem: akárhány kiló is volt, 50kg minusszal azért nem lehet most sem bombázó- megnyúlt bőr, lógó mellek, striák stb...

Devil2 2009.08.23. 21:42:43

Hát ilyen az élet. Nem kell itt semmin csodálkozni. Akkor kellett volna már végleg befejezni ezt a kapcsolatot miután a harmadik szakítás is megvolt (az 5-ből 2év alatt). Túl sokáig nyújtottátok ezt a "rétest", holott az elején sem működött, akkor miből gondoltátok hogy később majd megjavul? Nem így szokott ez lenni...

léna20 2009.08.24. 01:01:08

Érdekelne,hogy mindazok aiki itt a lányt szídják.hogy ők vajon szentek??:D :D sose csináltak semmi rosszat?
A csajszinak,meg tényleg nem kellett volna ezt leírnia..

csilek recseli 2009.08.24. 01:51:04

@Kishölgy: aztán még egyszer számot cseréltek... egyszer nem volt elég :D:D

nem csak gerinctelen, de pofátlan is... és hány ilyen rohangálhat még szabadlábon??

Andydeb 2009.08.24. 15:27:31

Na ha egy srác összejön egy ilyen lánnyal akkor azt nagyon tudom sajnálni! És az a baj az ilyen lányokkal hogy észre se veszik magukat hogy esetleg mekkora fájdalmat okoznak annak akik szeretik őt! És persze ha egy srác összejön egy ilyen lánnyal rossz élmények lesznek neki és elkönyveli hogy a világ összes nője ilyen! Na ez azért elég szomorú hogy néhány k*rva miatt mennyi mindenki szenved és csalódik a női nemben

Andrij 2009.08.24. 17:04:43

Sziasztok!

Nem tudom, hogy meg lett e említve, mert nem olvastam el az összes kommentet, az a dolog, hogy a lány nem volt túl vékony. Szánalmasan rámászott valakire, aztán elhajtották, de ő megint rámászott, azt akkor összejöttek. Ezután lefogyott, és elkezdett pasizni, mert akkor már több lehetősége volt (legalább is az ő meglátása szerint). Ebben a dologban ez az igazi átverés, hogy amég nem érezte magát csinosnak, örült, hogy volt egy srác, aki odáig volt érte, de amint elkezdték ajnározni a fiúk (ez egyébkét a srácok nagy hibája, hogy egekig ajnázozzák a nőket, aztán meg csodálkoznak a fiúk, hogy a mai nők mekkora egoisták) egyből átesett a ló túloldalára!

Az örök szingli 2009.08.24. 18:26:17

Mindig is voltak vannak és lesznek olyan kapcsolatok ahol a se veled se nélküled effektus fog fellépni. A szerelem is olyan mint egy kád forró víz nyakig elmerülsz benne aztán szépen lassan kihül. A történetben szereplő hölgyet nem kéne megkövezni.

KATi 2009.08.24. 18:37:23

Undorító.........én is kövér vagyok,nem mindíg a külső számít,fiúk.
Ezt a csajt meg jól fejbe kellene rugdalni,akkor talán észhez tér.

léna20 2009.08.24. 22:50:30

Mindenki aki ide ír az egy szent?? Nevetséges emberek...

abcd1 (törölt) 2009.08.24. 23:21:10

szupidu:a lógó mellen lehet segiteni:kicsit meghúzod a hátán a bőrt és már nem is lóg:))

BelleMorte 2009.08.24. 23:35:40

@léna20: nem biztos, de legalább " mi " nem körtöljük világgá, hogy milyen gerinctelenek vagyunk. Erről ennyit..

Edina891201 2009.08.25. 23:33:08

Csöppet kicinkeltek ribikém! Mit vártál majd megsajnálnak?
Mondjuk már az elején elárultad a jellemed: Kell a számom?
nem, azért é megadom :D
pfff tipik ribanc

vagány csaj 2009.08.26. 14:34:09

@léna20: Egyetértek veled, Léna! Mindenkinek van takargatnivalója, nem kell itt kapásból mindenféle trágár szavakkal nekiugrani a csajnak. Egyértelmű, hogy szégyenletes amit csinált, de majd az élettől visszakapja, és higgyétek el nekem, kamatostul! Ott is sírni fog, ahol senki se látja! Mert így mindenki egy lotyónak nézi, és csak addig kell a pasiknak, amíg megdugják. Ez egy darabig az ő számára szép és jó. Egy idő után viszont vágyni fog arra, h újra szeresse valaki, de akkorra már senki nem fogja komolyan venni. És siratni fogja ezt a szegény srácot, aki szerette. De annak se lett volna értelme, ha vele marad, holott nem is szereti. Csak nem így kellett volna intézni.
De egy biztos: az embernek ki kell élnie magát, amíg fiatal, mert így később, már gázabb a helyzet.
Én se vagyok egy vékony lány, mégis megfordulnak utánam a pasik. Személyiség kell hozzá és kisugárzás!!!
Üdv mindenkinek!

Jégcsap 2009.08.28. 11:01:32

Sziasztok! Olvasgattam a kommenteket, nagyon eloszlanak a vélemények. Én nem fogok trágár szavakkal dobálózni csak annyit mondok vannak ilyen emberek és általában miattuk nem bíznak meg bennünk és illetnek minket prosti kifejezéssel. Egyszer talán - remélem - másképp lesz. ;)

Jégcsap 2009.08.28. 11:02:43

Ja és még egyetértek vagány csajjal.

The Warrior of the Light 2009.08.28. 19:34:09

Szörnyűek vagytok. Mi jogon ítélkeztek más felett? Ti jobbak vagytok bármiben? Ugyanolyan mint Ti. Sőt, még akár jobb is lehet. Mert felismerte a hibáit. És tanulni fog belőlük. A kedvencem az a kultúrált emberke volt aki azt mondta az ilyen csajokat szereti a discoban. Ébresztőőő!
Kéziféééééééééééééék!
Minden ember követ el hibákat, de nem bukik el, hanem feláll, tanul belőlük. Ha pedig nem, az élet úgyis újra elé dobja ugyanazt a lapot, hogy arra mit tud lépni. A lányt nem különböző pejoratív jelzőkkel kellene illetni. Szerény véleményem szerint tanító jelleggel írta le. Nagyon sok lányt ismerek, mind követett el hibákat (természetesen én is... többet, mint az átlag), de nem ítélem el őket. Ettől vagyunk emberek. Elkövetünk valamit és vállaljuk érte a felelősséget. (éppenséggel az a gerinctelen, aki nem)
Igazából kíváncsi lennék, mi történt azóta a lánnyal.
Aki pedig engem kezd el szidni eme iromány miatt, az csak magát minősíti.
Szép napot mindenkinek!

A lánynak pedig: remélem tanultál ebből, élj, majd találd meg a megfelelő párod és légy boldog. (ez az, amit mindenkinek kívánok) :)

Wolfina 2009.08.29. 11:28:46

Hát én csak remélni tudom,hogy tényleg "felismerte a hibáit" és "tanító jelleggel írta le" a történetet!Bár ha nem,akkor biztos elgondolkozik a kommenteken,amelyek között tényleg van olyan,ami szerintem túlzás,de néhányan elég okos gondolatokat fogalmaztak meg!Akik csak szitkozódnak,azok lehet nem látják a saját hibájukat,bár lehet pont azért használnak trágár szavakat,mert ők nem csináltak/nak ilyet soha,csak ők így fejezik ki magukat!

Jégcsap 2009.08.29. 13:49:20

HÉHÉ!!!STOP EMBEREK!!!Nem azt írta hogy őt csalta meg az új csajjal, hanem hogy az új csajt csalta meg vele. Mert azzal már összejött miután elmentek a pasi telkére szeretkezni. Úgyhogy egy részét visszakéne vonni abból amiket mondtatok.xD Az író nem szidta a pasit, tisztában volt vele, hogy nem csalta meg.
Máskor egy kicsit figyelmesebben kell olvasni!;
Az írónak: És te hogy tudtál ilyet tenni?
Nincs is olyan, hogy nyitott kapcsolat!
SZeretett téged, te meg ezt tetted vele?! Remélem megbántad és tanultál a hibáidból!:) Sziasztok!:)

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2009.09.04. 14:55:32

Pasi vagyok, de a történet Laciját sajnálom. Kár, hogy a szerelem elvette a józan ítélőképességét.
Remélem jól elmenekül elcseszett az életéből 5 évet egy "zongora" tologatásval és úgy néz ki még mindig nem menekült meg

stellina 2009.09.05. 16:05:40

Sziasztok!
Bár nagyon nem helyeslem a Csaj viselkedését - fejcsóválva olvastam a storyt, s akk még enyhén fogalmaztam -, ám a fogyás után megjött önbizalom kérdést 1 bizonyos szinten meg tudom érteni (nekem is örök prob. a hízás-fogyás kérdés). Sanszos, h az elmaradt tinikori flörtöket, pasizásokat, kalandokat szerette vna bepótolni: szeretett vna ÉLNI, ha már évekig nem tehette. Ezzel nincs semmi gond, hisz' addig tegye az Ember, míg fiatal! Mikor máskor? Ám a nyitott kapcs., az eljegyzés utáni kavarások, a nem kívánt sex...nos, sajna arra sztem sincs más szó: gerinctelen. Ezt az én gyomrom se fogadja be. Ha így érzett, tudta, h már "csak szeretet", akk 1. dolga lett vna leülni, s +beszélni a Párjával. Állítólag az őszinteség 1 jól működő kapcs. alapja. S úgy érzem, h mostanra már +bánta, amit a Barátjával művelt, mégis, azt remélem, s kívánom, h a Srácnak adja az ég, h sose lássa újra a posztírót! Hisz' csak a káposzta jó melegítve: ami 1x elromlott, azt 1általán nem lehet v csak nagyon nehezen lehet kijavítni! S a múltat ott viszik a vállukon, az nem múlik el, örökre +marad! S a sebek begyógyulhatnak, de ezek után, h bízhatna + a Srác a Lányban?!? Bocccs, posztíró, de a Párod helyében miden éjjel új nővel álltam vna össze! Perxe, Mindenki követ el hibákat, de ha tudod, h van, Aki szeret, Aki csak Téged akar, Rád vár...Aki mindig kitartott melletted, bárh is néztél ki...Nagyon rossz húzás volt, h +csaltad - + azt tetted, ha nevén nevezed, ha nem! -, m ritka az Ilyen Pasi! Kezdenek kihalni! Kívánom, h az élet vmilyen módon revansot vegyen Rajtad, h +tudd, mennyire tud fájni! Bocccs, a kemény szvakért, d ereml. hatnak,s elgondolkodtatnak!

Cefóka89 2009.09.16. 18:50:31

Sziasztok ma rászántam magam hogy az összes sztorit végig olvassam hát voltak szépen de egyaránt durvák is. Direkt ezt hagytam a végére már csak a cím miatt (leánykérés..) nem olvastam bele legyen meglepetés de azt kell mondanom ez a legdurvább amit olvastam. Nem minden a külső én se vagyok jó pasi viszont volt már modell bnőm is mégsem ment félre hiába fordultak meg utána nem is ez miatt vagy a féltékenység miatt lett vége mert egyáltalán nem vagyok féltékeny volt aki ezt kihasználta de szerencsére 1-2 csak. Egyszerűen csak nem éreztem hogy vele leszek boldog életem hátralevő részében igaz azóta nincs bnőm (2 éve lassan). Egy ideig szuper volt élveztem is oda mentem ahova akartam stb..azzal voltam akivel akartam...de eljutottam oda a pontra hogy 20 évesen BOLDOG akarok lenni. Ez a csaj is oda fog jutni...ez olyan biztos mint a halál...A srácra meg egy rossz szót nem mondhat senki aki meg őt hibáztatja nem volt szerelmes...Én sztem tudom mi a szerelem 13 éve szeretek egy lányt hiába barátok vagyunk és nem is lesz több nehéz de belenyugszok. Csak annyit akarok mondani a szerelem áldás és olykor átok...én megtapasztaltam az érem mind két oldalát...és fel a fejjel kívánom mindenkinek még az ilyen csajoknak/pasiknak is hogy legyenek boldogok függetlenül hogy bunkósság az ilyen de én nem ítélkezek ti se tegyétek. A sors majd ítélkezik helyettünk és mindenki (remélhetőleg) azt kapja amit megérdemel.

U.i.: Csajok ha már olvassátok...Nem kell első látásra elítélni a pasikat lehet pont az a pasi lesz az igazi akivel úgy gondolod soha! Ja és az egy örök igazság hogy a jó pasik lehetnek bunkó a nem éppen jó pasik (átlag) lehetnek normálisak de persze ez fordítva is lehet bár ritka szóval minden pasinak meg kell adni az esélyt 1 randi-ba nem haltok vele a 2. meg adja magát vagy nem.

"Röviden" ennyit szerettem volna. Ha vki szeretné velem felvenni a kapcsolat mindegy milyen okból írjon itt és megbeszéljük a továbbiakat. Puszi a csajoknak! Pacsi a srácoknak!

Kaccwalc (törölt) 2009.09.16. 19:04:51

@BennyPP:
-Először kell a pasi, de nem kapom meg.
-Megkapom a pasit, de megunom és megcsalom.
-Megun a pasi, egyből megkívánom.

rohadjatok meg :D

Benny-é a pont! Persze hozzáteszem hogy remélem nem találsz még egy ilyen férfit aki ennyire kitartó lenne melletted.

vulgár amál. (törölt) · http://vulgarmateria.blog.hu 2009.09.20. 12:03:54

semmi gond azzal, ha valaki szereti a faszt, de akkor legalább csinálja rendesen. szó sincs morálról, a csaj egyszerűen seggbuta, ezen nincs semmi felháborító... (csak azt a kurva szóhasználatot tudnám feledni, édes istenem...)

Glg 2009.09.23. 11:10:33

Hű mennyi komment-nem csodálom-engem kiakasztott ez a történet.

@Before: Egyetértek.
Csaj lefogyott rájött hogy más pasit is megkaphat, erre bekurvult és egy őt őszintén szerető pasit szanaszét szivatott.
MNK-vascső és sün a csajnak. És még ő lett ideges amikor a pasija-bocs VŐLEGÉNYE-1 csajjal összejött.

BRFC 2010.12.29. 14:49:28

hasonló szituációban vagyok a (most már csak volt) barátnőmmel, megcsalások, csókolózások nélkül, ugyanakkor bizalom nélkül is. azokat leszámítva mintha csak az ő írását olvastam volna, én kb ugyanúgy érzek még most is iránta, mint a srác, ugyanúgy lemondtam más csajokról (bár én is flörtölgettem, de csak határokon belül), de már látom, hogy ha meg akarom tartani barátnak, akkor hagynom kell, hogy menjen. szar érzés, és szenvedek is miatta, de mást nem tehetek. ja, és Lacinak hívnak. :)
süti beállítások módosítása