Ikerátok: nem velem találkoztál, hanem a testvéremmel

2009. szeptember 09. 07:30 - csajokespasik

Érdemes megbocsátani a hibákat, mert sosem lehet tudni, mit veszíthetünk el a harag miatt. A szappanoperák gegcsapatai mindig a dramaturgiai tetőponton sütik el az „Ikertestvér felbukkan”-petárdát… mi most érkeztünk ehhez az epizódhoz.

 

Az én sztorim elég különleges szerintem. Egy pénteki napon a barátokkal elmentünk bulizni. Akkor 17 éves voltam. Az egyik barát elhívta az ismerősét is, hogy tartson velünk éjszaka, mert pont szakítás után volt a srác, és fel akarta vidítani. Mikor megláttam a srácot (nevezzük őt Balázsnak) egyből megfogott benne valami. Nagyon helyes volt és pont az én ízlésem. A közös barátunk bemutatott minket egymásnak, és később elmondta, hogy Balázsnak szimpatikus vagyok. Mondani se kell, hogy nagyon megörültem és visszajeleztem Balázsnak, hogy ő is tetszik nekem. Elhívott egy randira. 2 nap múlva találkoztunk. Amikor megláttam féltem, hogy másabb lesz, mint akkor volt, mikor elsőnek találkoztunk. De ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat és jött a második és harmadik és negyedik randevú. Nagyon boldog voltam, hiszen úgy érzetem, hogy ebből bármi kialakulhat. De tévedtem.

Az ötödik randevú meglepően furcsa volt számomra, hiszen nem egy, hanem két srác jött el. De a két srác szinte, mint két tojás! Azt gondoltam, hogy "de jó, Balázsnak van egy ikertestvére, akit elhozott bemutatni". Tévedtem: akkor jött a nagy vallomás, hogy nem Balázzsal, hanem az ikertestvérével találkoztam a randikon, mert Balázs úgy gondolta, hogy nem vagyok az ő esete, de tudta, hogy a testvérének nagyon is bejönnék. Ez tényleg így is volt, az ikertesónak nagyon tetszettem és a 3-as randevún megkérdezte, hogy lennék-e a barátnője! Nagyon átverve éreztem magam, de mégis jó volt az ikertesóval lenni. Nagyon jól éreztem magam vele mindig! De legbelül a csalódottság és a düh majd megölt! Kijelentettem nekik, hogy ezek után egyikőjükkel sem szeretnék találkozni sohasem! Ez így is volt egy ideig. Persze jöttek a bocsánatkérő sms-ek az ikertesótól, akit hívjunk Norbertnek. Nem válaszoltam egyetlen sms- re sem. Aztán abbamaradtak az sms-ek. Nem találkoztam egyikőjükkel sem, egészen kb. fél évig. Már szinte a fejemből is kitöröltem őket. De jött egy születésnap, ahol Ők is ott voltak. Teljesen ledöbbentem és az érzelmek csakúgy kavarogtak bennem NORBI iránt. Sajnáltam, hogy elutasítottam akkor, mert tudtam, hogy azóta már kivert a fejéből! Szerencsére tévedtem. Odajött hozzám és megkérdezte, hogy még mindig haragszok-e rá, mert ő azóta sem tud elfelejteni és sokat gondol rám. És közöltem vele, hogy megtudok neki bocsátani és elcsattant az a bizonyos első csókunk. Azóta is egy pár vagyunk már lassan 2 éve és nagy a szerelem. Ebből szerintem sok mindenki leszűrheti, hogy igen is érdemes megbocsátani a hibákat, mert sosem lehet tudni, mit veszíthetünk el a harag miatt!

 
18 komment
Címkék: sms randi kaland

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr761347830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vagány csaj 2009.09.09. 09:32:59

Aranyos kis történet. Bár amikor átvertek Te nem biztos, hogy így gondoltad. Én is dühös lettem volna a helyedben! Kellett is az a fél év, hogy letisztuljanak az érzéseid a fiúk iránt.
De legalább ha megkérdezik hogy jöttetek össze, nem egy sablonos szöveget hallanak az érdeklődők! :)

Virt02 2009.09.09. 09:54:15

Ezek szerint vannak olyan egypetéjű, "mintkéttojás"-ikrek, akiknek különböző típusú lányok jönnek be???

"Teljesen ledöbbentem és az érzelmek csakúgy kavarogtak bennem NORBI iránt."
Biztos, hogy Norbi iránt? :) Hiszen mint két tojás...

TBal 2009.09.09. 10:44:34

Legalább tanulva lett belőle - szerintem nagy ökörség volt az a fél év várás is, mázli, hogy végül jól sült el a dolog. Az ikrek helyében te mit csináltál volna? Ha a srác azt mondja, hogy nekem nem jössz be, de bemutatlak az ikertesómnak, mert neki tuti bejössz, nem rohansz el hanyatt-homlok?
Vannak szituk, amikor nem lehet fullőszintén, egyenesen "intézkedni", még akkor se, ha biztos vagy benne, hogy a végeredmény mindenkire nézve pozitív lesz.

@Virtusblog: Én jártam egyszer egy egypetéjű iker lánnyal, ők is egybehangzóan azt állították, hogy más az ízlésük fiúk terén - meg is beszélték, hogy ez így milyen jó, mert így nem vesznek össze egy fiún se.

Void Bunkoid 2009.09.09. 10:52:02

baaazmeg ez a poszt...mint valami zsékategóriás sz*r amerikai tinivígjáték...már elnézést :D

Vad.Korte (törölt) 2009.09.09. 10:57:24

Én is el szoktam fantáziálgatni ikerlányokról... :-P

Art Mooney 2009.09.09. 11:05:34

omg, a csaj kb 19 lehet.. mindig elszomorit, amikor kiderul, h vannak, akiknek az egyedfejlodese a bravo magazin szinvonanal megallt.

Szelid sunmalac 2009.09.09. 11:31:26

"Elcsattant a csok" - kotel!

danaz · http://www.autostat.hu/autos-forum 2009.09.09. 11:42:43

@Void Bunkoid: azoknak is meríteniük kell valahonnan az ötleteket, nem?:)
A legfurcsább dolgokat az élet produkálja.
Egyébként szerintem is aranyos történet, a lényeg, hogy jól végződött.

TBal 2009.09.09. 11:53:37

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: mindig így rá tudsz tapintani a történet lényegére?

mskati 2009.09.09. 13:07:10

@Virtusblog: Az lehet,hogy külsőre "mint két tojás" , de a belső különbözik és ugye Norbival randizgatott,így őt szereti. Szép történet.

boss888 2009.09.09. 14:41:24

Érdekes történet. De honnan tudja a kedves posztoló, hogy nem cserélnek-e néha az ikrek esténként szerepet?:)

csutora13 2009.09.09. 17:18:08

@Virtusblog: Én is iker vagyok,és tesómmal a pasik terén egyáltalán nem hasonlít az ízlésünk, pedig sok minden másban nagyon is.
Amúgy volt 1-2 pasi,aki úgy volt vele,hogy ha egyik lánynak nem kell,majd a másiknak biztos. :) De azt nem vettük komolyan. :)

Devil2 2009.09.09. 21:12:15

@boss888: Rögtön ki lehet ugratni a nyulat a bokorból, olyan szöveggel is, hogy például a csaj mondja a pasinak hogy szivem olyan jó volt együtt tegnap, szeretném ha ma megint ugyanúgy érintenél...

stellina 2009.09.09. 21:17:37

Aranyos kis story, lesz mit mesélni az Unokáknak!;) Has. szituban én is kiakadtam vna, csak én lehet, h nem bocsájtottam vna +...Szerencsére Te a szívedre hallgattál, s felülkerekedtél, ill. túlléptél a múltbeli sérelmen. Gratulálok, s sok-sok boldog évet kív. Nektek!

Devil2 2009.09.09. 21:25:27

Hát, az ikrek részéről ez egy nagyon profi módon kitervelt csel volt. Balázs gondolom előbb megtudta hogy külsőre bejön a csajszinak. Aztán azt hazudta a közös ismerősnek hogy a csajszi is tetszik neki, holott ez egyáltalán nem volt érdeke. Jah, neki nem, de volt annyi esze, hogy meghagyta a bratyónak a csajt, hogy hátha neki kell majd, végülis elég jó sansza lenne Norbinak a lánynál ugyanazzal a külsővel, meg stílussal. Már csak az volt a kérdés, hogy a bratyónak bejön e vagy sem. Ha nem jött volna be, akkor ejtették volna valamilyen fal dumával. De bejött. És innen már le van írva a sztori.
Rafináltak ezek az ikrek. :)

Andydeb 2009.09.10. 17:23:17

Sziasztok!
Én írtam a történetet és köszönöm a kommenteket!
vannak akik azt hiszik kitalált sztori de ez nem így van
és köszönöm a sok jókivánságot
és higgyétek el nehéz volt a szívemre hallgatni d emegérte

szamos21 2009.09.11. 19:50:38

@vagány csaj:

és mit változtat az egészen a név?
vay az zavart,hogy megtévesztett és Balázsként mutatkozott be?
Nem tudom én nagyon higgadt ember vagyok,de ezen nem akadtam volna ki!meg nem árt lecsekkolni az ismeretlen ismerőst:)
süti beállítások módosítása