A szélhámos Rómeó története

2010. március 02. 07:32 - Panni CsP

„Telefonon is keresték kétszer, amiből egyszer arabul hablatyolt valamit, amit nem értettünk. Közben folyamatosan mondta, hogy ő mekkora 007-es ügynök” – a nagyarcú titkos ügynök (biztonsági őr?) akcióban! Hihetetlen szöveggel fűzte a csajt, végül az az eset tette be a kiskaput, amikor egy átdorbézolt éjszaka után vele akarta kifizettetni a számlát. Vajon milyen szándék rejtőzött a srác másodrangú színészi teljesítménye mögött? Most megtudhatod, hogy némely James Bond-nak nagyobb a füstje, mint a lángszórója.

 

Sziasztok! Én nem a saját történetemet írom meg, hanem a nővéremét. Részben a sajátom is, de nem teljesen, mert én csak 1 estén át élvezhettem a szélhámos Rómeó történetét. Az egész úgy vicces, ahogy van (így utólag). Kezdjük ott, hogy nővérem (legyen a neve Barbi) 37 éves, csinos, fiatalos és egyedülálló volt akkoriban. Szerencsétlenségére valamilyen úton-módon - ha jól emlékszem interneten – megismert egy Szabi nevű pasit. A megismerkedésük után nem sokkal elmesélte Barbinak, hogy ő titkos ügynök és sokat utazik arab országokba, de nem részletezte nagyon, hogy ő ott mit is csinál.

Barbi nem kérdezte, mert úgy gondolta, biztosan nem mesélhet a munkájáról. A történet hitelességét bizonyította az, amikor Barbi kereste telefonon Szabit, akkor nehezen tudta elérni őt, ha beszélt vele, általában külföldön dolgozott. Egyszer egy ilyen útról hazatérve kapott tőle Barbi egy órát, ami szép volt és tetszett is neki. Szabi azt mondta, hogy az egy drága óra és az egyik útjáról hozta neki. Mivel nem lakom közel Barbihoz, ezért nem találkoztam még Szabival, de mesélt nekem sokat róla telefonon. Egyszer úgy adódott, hogy pár napot Barbinál töltöttem. Szabi épp akkor felhívta Barbit telefonon, hogy épp szabin van, találkozzanak. Barbit nem zavarta a társaságom és láthatólag Szabit sem. Barbival beültünk kajálni egy étterembe, ahova Szabi is utánunk jött. Telefonon hívta Barbit kb. 5 percenként, hogy hol vagyunk, mert ő taxival jönne. Igaz, taxit nem talált, vagy elment az orra előtt, egy igen forgalmas csomópontnál (metróvégállomás). Nekem már fura volt ez is - hogy valaki, aki annyira fontos ember mint ő, nem talál taxit. OK. Nagy nehezen, 1 óra múlva beesett. Az étteremben aztán bundás kenyeret rendelt (?) azt is igen érdekes stílusban. Szerintem az összes pincér rajtunk, vagyis rajta nevetett. Beszélgettünk sok mindenről és valahogy szóba került a munkája is. Elsírta bánatát nekünk, hogy a minap meghalt az egyik munkatársa az egyik kiküldetés során. Ja, mikor megérkezett az étterembe, az asztalra csapta 3 mobilját. Közben telefonon is keresték kétszer, amiből egyszer arabul hablatyolt valamit, amit mi nem értettünk. Közben folyamatosan mondta, hogy ő mekkora 007-es ügynök. Külsőre nem tűnt annak, mert seggig érő fejéből, és alkatából ítélve nekem inkább tűnt biztonsági őrnek, mintsem ügynöknek.

Miután jól bekajált, megkérdeztük tőle, hogy hova tovább, mi legyen a további program? Elmenni nem akart már sehova, viszont jelét sem adta, hogy hazamenne. Tudta, hogy én ritkán látom a nővéremet, de őt ez nem zavarta, addig-addig magyarázott, hogy Barbinál kötött ki ő is. Nem igazán értettem, hogy mit akart Barbitól az éjszaka, mert nem egy hodály lakása van. Én a kisszobában voltam elszállásolva, Barbi szobájától kb. 3 méterre. Hazamentünk, ő kitette a 3 mobilját az asztalra, mutatva ezzel is, hogy ő milyen fontos ember. Ott megint szóba jött a munka és az elvesztett bajtárs és a jó előadás kedvéért el is sírta magát. Na, nekem kezdett kicsit elegem lenni a hülyítésből és kezdtem gyanítani, hogy ez a Rómeó nem az a Rómeó. Én elmentem aludni, és persze ők is. Reggel arra ébredek, hogy Szabi a wc-t bőszen húzogatja és tisztítja. Hu, gondoltam magamban, ez is szép, hogy első este telerakja más klotyóját. A budiból egy szál alsóban jött ki, amire nekem kicsit kikerekedtek a szemeim. Nem vagyok prűd, de a látvány letaglózott. Reggel kérdeztem Barbit, hogy történt-e köztük valami, de állítólag semmi, csak hortyogott mellette. Na szép, gondoltam, de nem is bántam a dolgot annyira, mert így Barbi nem csinált hülyeséget. Bár már az is hülyeség volt részéről, hogy felengedte magához.

A hőst ezek után kocsival elvittük egy darabig, mert nem akart taxit hívni. Elmondása szerint pedig annyira fontos ember, hogy neki bármikor, bárhova küldenek autót, ha kéri. Nem értettem, hogy akkor előző este miért buszozott. Udvariasan elköszönt tőlünk, azzal, hogy majd keresi Barbit. Ezek után pár napig semmi életjel nem jött tőle. Pár nap múlva felhívta Barbit, hogy nagyon beteg, még a lakásból sem tud kimenni, még a teafiltert is a fenti szomszédja dobta le neki. Barbi ekkor már tudta, hogy ő nem akar tőle semmit, mert túl sok volt a furcsaság az egész történetben. Szabi az említett telefonhívás után ismét hetekre eltűnt. Na, ekkor jött a csúcspont - amikor Barbinak bebizonyosodott, hogy az ő Bondja nem igazi. Éjjelek éjjelén felhívta Barbit, hogy ő Pesten van valamelyik kocsmában és segítség kellene neki. Állítólag a haverjaival iszogatott és nem tudta rendezni a számláját. Megkérte Barbit, hogy menjen oda és fizesse ki a tartozását, mert addig nem engedik haza. Barbinak sem kellett több, megmondta neki, hogy akkor ő bizony ott marad, és keressen más hülyét helyette, persze a telefonszámát meg felejtse el, és ne hívja többször. Ezek után nem is jelentkezett a Rómeó. Eltelt pár hónap, mikor én megint Barbinál voltam. Elmentünk vásárolni egy nagy bevásárlóba, ahol őt pillantottuk meg. Ő persze nem ismert meg minket, mert mellette egy középkorú hölgy volt, akinek ő cipelte a táskáit. Vajon egy újabb áldozat, vagy a felesége volt? Ezt már mi nem tudjuk, mert Barbi nem akart ott cirkuszt rendezni, pedig szerintem megérdemelte volna. Vajon hány nőt hülyített a kémes meséjével? Azért írtam meg a történetet, mert lehet másoknak is ismerős lesz a szitu, meg hogy mások ne essenek ekkora hibába, ha valaki előadja, hogy ő milyen fontos ember.

 

 
160 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr761794168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madpapa 2010.03.02. 10:56:11

Sok hitetlen Tóbiás.
Magyarország geopolitikai meghatározó ereje szükségessé teszi, hogy jól képzett ügynökhálózatot tartson fenn az arab országokban érdekeit érvényesítendő.
Ehhez olyan ügynökökre van szükség, akik totálisan beolvadnak és nem lehet észrevenni őket, oly pitiánernek tűnnek, mint hősünk, aki busszal utazik randira mert nem volt taxi. A fasznak van szüksége egy autós üldözésre, ártatlan áldozatokkal. Mindezt hősünk jól mérlegelte és ez emeli a kémek, kémjeinek hall of fame-jébe.
De attól tartunk Barbie sem az aminek látszik. Ő is csak megjátssza a sík hülyét, mint egy elterelendő a gyanút. Szerintem ő a konkurens ügynökhálózat beépített ügynöke akit fedőneve Rómeóra állítottak rá. S lám, mily fura az élet, hogy a legjobb filmeknek mindig van valóságalapja, ha még emlékszünk Mr. és Mrs Smithre.

Girgesz 2010.03.02. 10:58:21

@Zsu0805: ja, bocs... a páromnak van egy tuti kis "Hitler-bajsza", pedig ő tényleg szuper (az ágyban is):DDDDDDDDD

Girgesz 2010.03.02. 11:01:42

@Zsu0805: Vagy, hogy: "Ez az! Büntess anya! Büntess!" :DDDD

@v524: de gondolom nem is bundáskenyérrel ünnepelte meg, hogy sztrájk és lerobbanás nélkül úszott meg egy BKV-s utazást...

2010.03.02. 11:02:07

@Girgesz:
Akkor ő biztos nem állt be az "teljes szörtelenítés - örökre" sorba szuperhőseligazítóban. :)

2010.03.02. 11:04:02

@Girgesz:
Anya? Az azért meleg. :) Ilyen cuccba valakit anyának hívni... :)

Mondjuk ez a nő...:
ugly-halloween-costumes.com/scary/Wonder-Woman/wonder-woman-big.jpg

SaveMyShoes 2010.03.02. 11:04:23

@Girgesz: volt amikor az anyukája küldött kaját kisműanyagdobozban!!!! :DDD

Ez is egy elég szar helyzet volt, a szülei full fedeztek neki... ha az én fiam ezt tenné - én lennék az első aki kiheréli!!!! :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.02. 11:06:39

@FlybyWire: egyértelműen nyomorultság, viszont a hazugság karikatúrája tud vicces lenni.:-)

Kósza 2010.03.02. 11:06:46

@v524: ő legalább tudta, hogy kezdő befektetés nélkül nem lehet kaszálni! :)

Girgesz 2010.03.02. 11:10:57

@Zsu0805: ááá... kiégett a retinám! Most aztán oda a lézerlátásomnak :DDDDD

Amúgy a " Taposd az arcom lécccci!" is elég meleg :P

@v524: Nem lehet, hogy otthon meg azt adta elő, hogy te vagy az agydokija, akit kiutalt mellé az NBH? :)))

SaveMyShoes 2010.03.02. 11:14:13

@Girgesz: ja, és az én autómmal járt, de csak addig amíg levámolják a Lexus-t, kettő közül kellett választanom, az egyikben beépített DVD lejátszó vol, de fekete bőr belső, a másik bézs bőr belső, de no DVD... nehéz döntés volt... :DDD

Kb. 50x mondtam neki, nekem nincs ezekre szükségem, mondja meg, hogy nem igaz és játszunk nyílt kártyákkal... de nem... tovább folytatta..

@Kósza: igen, ha jól belegondolok, még hálás is lehetek neki!!! :DDD

sötéthülye.tahóbarom 2010.03.02. 11:15:34

na bazmeg, még egy barbi, aki direkt kiválogatja a legalját, utána előadja a minden férfi disznó kezdetű örök slágert, és a végén az egészet a nővérére keni. voltmár.

Kósza 2010.03.02. 11:16:57

@v524: nem akarsz erről egy posztot írni? :)

SciNu 2010.03.02. 11:19:36

Valahogy a True Lies - Két tűz között ugrott be Svarcijoci bácsival :D

"A történet hitelességét bizonyította az, amikor Barbi kereste telefonon Szabit, akkor nehezen tudta elérni őt, ha beszélt vele, általában külföldön dolgozott."
Ezután az elérhetetlenség látszatáért kikapcsolom majd a mobilom :D

"Elsírta bánatát nekünk, hogy a minap meghalt az egyik munkatársa az egyik kiküldetés során."
Azok a szegény képzeletbeli munkatársak... Most találhat ki egy újat.

"és KEZDTEM gyanítani, hogy ez a Rómeó nem az a Rómeó"
Látszik egy családból vagy a nővéreddel.

"Vajon hány nőt hülyített a kémes meséjével?"
Vajon hány hülye hitte el???

Ez azért csak egy megmosolyogtató poszt volt :D

Girgesz 2010.03.02. 11:21:40

@v524: És te mindezek ellenére nem küldted el a fenébe?
(Basszus!Akkor lehet, hogy az én ügynökös-csajozós dumám miatt valaki tényleg megállt a növésben, mert benyalta? :P )

Őszintén -utólag azért te is belátod, hogy túl naív voltál, mikor ezt elhitted neki.

(Már csak azért is, mert nekem volt egy ismerősöm, aki 15 év után mondhatta el, hogy a rendőrség egyik speciális hirtelen-harcimarci osztagában volt. Pedig az ugye azért mégsem olyan titkos, mint egy 007-es ügynök!)

springer 2010.03.02. 11:22:15

Hehe, én is ismertem egy centire ilyen emberszabású lehúzós kamugépet. Talán ugyan arról a fazonról van szó a posztban is, mert gyanús a hasonlóság. :)
Ha találkoznék vele valami plázában, lehet, ő sem akarna megismerni engem, de addigra már késő lenne. De remekül rejtőzködik a kis genya.

2010.03.02. 11:25:08

@Girgesz:
Lézerlátás? Te ki is vagy? :)

Girgesz 2010.03.02. 11:31:53

@Zsu0805: Milyen hős vagy te, hogy nem ismered fel Küklopszot!(X-men)

Majd szólok is Rozsomáknak, hogy beszélgessen el veled... :P

SaveMyShoes 2010.03.02. 11:32:04

@Zsu0805: lézerlátás=superman

@Kósza: persze, hogy elveszítsem posztírásbeli szüzességem és ti ízekre tudjatok cincálni a kommentekben??!! :DD majd meggondolálom! :)

@Girgesz: egy idő után kidobtam, de fentebb leírtam a körülményeket, mindamellet, igen, naív voltam, az ember azt feltételezi másról, amit magáról, az én esetemben ez csakéskizárólag hepiség és csupacsupa bűbájoskedvesség... (volt), jajjj, most veszem észre pont 1 csilliárd millpengő hiányzik ahhoz, hogy kifizessem a számlám, meg tudnál most hirtelen dobni annyival? de ha odaadod a bankkártyád és a pin kódod akkor nem kell neked fáradnod!!! :DDDDD

SaveMyShoes 2010.03.02. 11:32:31

@Girgesz: ja, akkor nem superman... :(

2010.03.02. 11:37:51

@Girgesz:
Dehát ő meghalt a 3. részbe. Asszonypajtás kinyírta. :(

Kósza 2010.03.02. 11:39:02

@v524: óóó, a cincálás megy itt poszt nélkül is :)

2010.03.02. 11:41:25

@v524:
Supermannek hőlátása és röntgenlátása van. :)

Girgesz 2010.03.02. 11:42:51

@v524: bocs, de épp le vagyok gatyásodva és egy titkos küldetést szervezek "külföldi munka" fedőnéven, hogy egyenesbe hozzam a családi büdzsét :D Sorry!

És tényleg nem Superman -csak magamat leplezhetem le, mást nem :D

Girgesz 2010.03.02. 11:44:16

@Zsu0805: majd a tizenX-edik részben kiderül, hogy nem halt meg, csak hazament :DDDD Ugyanis itt ülök a gép előtt:D

(A film meg úgyis csak occó utánzat a képregényhez képest.)

SaveMyShoes 2010.03.02. 11:44:53

@Kósza: :))

@Zsu0805: öööö... na, ezé nem kaptam fizikaji Nóbeldijat (sem)! :D

biohazard 2010.03.02. 11:48:31

Te nem szoktál szarni?

2010.03.02. 11:48:58

@Girgesz:
Ohhh, szoval csak kiírtak a sorozatból, mint Magdi anyust. :)

@v524:
Én is innen lesek. :)
hu.wikipedia.org/wiki/A_k%C3%A9preg%C3%A9nyszerepl%C5%91k_szuperk%C3%A9pess%C3%A9geinek_list%C3%A1ja

SaveMyShoes 2010.03.02. 11:50:55

@Zsu0805: köszke, ezzel überkirály(nő) leszek a gyereknél!!! :DDD

Girgesz 2010.03.02. 11:52:19

@biohazard: most gondolj bele!-ha azon ki volt akadva a kiscsaj, hogy a slozin végezte el a dolgát, akkor mit szólt volna ha azt látja, mikor másnaposan, lehúzott gatyában megöntözi a leandert a sarokban :DDDDDD

Kósza 2010.03.02. 11:53:36

@v524: hmmmm,... Te képes voltál megfosztani a gyermekedet egy ilyen példaképtől, aki stukkerral és viperával járkál?! Hát Neked a nagybetűs életrenevelés, az smafu? Neked csak a lilaköd, az számít?

Girgesz 2010.03.02. 11:55:18

@Zsu0805: no comment! Le is néztem magam a sárga földig mérgemben :D

2010.03.02. 11:55:22

@v524:
Látod-látod mire nem jó az internet. :P :)

Girgesz 2010.03.02. 11:56:21

@v524: de lehet, hogy még a következő pasidnál is jó leszel ezzel a tudással :DDDDD

2010.03.02. 11:57:43

@Girgesz:
Ráadásul még veled is ásatták meg a filmbeli sírod? Nah szép... hova fajul ez a világ... :) Ha szupit is kiirják neki majd magát kell elhamvasztania? Hát szép mondhatom... :)

Girgesz 2010.03.02. 12:04:03

@Zsu0805: az még csak hagyján!-de Rozsomák hogy lesz öngyilkos? :D

SaveMyShoes 2010.03.02. 12:06:33

@Kósza: ja, lila, az, meg köd... ráadásul a szex valami ritka szar volt vele!!! :DDDD

@Girgesz: az biztos, soha senkinek semiccse hiszek, még ha kérdez se!!! :)

2010.03.02. 12:08:09

@Girgesz:
Fuuu erre a hősökben kitaláltak vmit, mert az Adam is ilyet tudott... vmit asszem a fejével kell csinálni, fejbelőni v levágni... már nem emlékszem, mert végül csak koporsoba tették és elásták. :)

Girgesz 2010.03.02. 12:11:29

@v524: és gondolom ebben mindenki hibás, csak te nem :P :DDDDD

@Zsu0805: Na, most nem tudom mire gondolsz, de van egy gép, ami irtja a fajtánkat, és csak Incredible-ék tudják legyűrni :D

2010.03.02. 12:17:48

@Girgesz:
De szigorúan csak a legkissebb Increbidle. :)

2010.03.02. 12:40:47

@Kedves Nard:
Mint a borravaló... :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.02. 12:41:02

@Kedves Nard: Miről?:-) Valld be, hogy be akartál szólni valakinek!:-)

Kósza 2010.03.02. 12:44:45

@v524: nnade mennyire nagyon szerethetett téged, ha egyszerre két Lexust is behazudott?! :)

Girgesz 2010.03.02. 12:50:19

@Kedves Nard: Akkor az már biztos, hogy te nem Speedy Gonzales vagy. De akkor ki lehetsz? :DDD
*Girgesz elgondolkodva megvakarja a buksiját*

SaveMyShoes 2010.03.02. 12:52:18

@Girgesz: ezennel neked adományozom a NNNI (női nem nagy ismerője) címet!! :DDD

@Kósza: igazad van, így már teljesen új megvilágításban látom azt a köcsök fszfejet!!! köszönöm! :DDDD neked azt hiszem a FNÖV (férfi nem örök védelmezője) cím dukál!!! :DDDDDDDDD

Kósza 2010.03.02. 12:56:47

@v524: milyen színű Lexust vegyek Neked? :)

SaveMyShoes 2010.03.02. 13:00:53

@Kósza: mos komojan, asszed ennek megin bedőllök?? olivazöldet, bézs félbőr belsővel és mindkét fejtámlában legyen hátul DVD képernyősizé... :DDDDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.03.02. 13:05:54

@v524:

Lexus az ócó. Vannak jobb prémiummárkák is! :)

SaveMyShoes 2010.03.02. 13:09:12

@Kedves Nard: hallod @Kósza: , te egy ilyen occkaszággal akarnád kiszúrni a szemem???!! :P

SaveMyShoes 2010.03.02. 13:12:45

@Kósza: nem, csak kancsal!!! :DDDD

Girgesz 2010.03.02. 13:13:31

@v524: Thank you for this title: NNNI, and I would like to thanks for my father, for my mother, for my sister and my brother, my grandparents, my boss, my fiancee, my friends, my favourite barmaid in the Kisvacak Pub, for all Hungarian poeple, and for my two little dogs: Tapi and Artúr. :DDDDDD

@Kósza: tök mindegy, csak kettő legyen :D

@Kedves Nard: *Girgesz azonnal abbahagyta a gondolkodást* :DDDDDDD

2010.03.02. 13:15:04

@Girgesz:
Biztos túl sok spenótot evett, attól lett zöld. :P :) Tudod mint szupi is túl sok héliumot nyelt, mint ahogy pokinál is az éves álomban lenyelt pókadag is 3x annyi. :)

Kósza 2010.03.02. 13:15:41

@v524: nálam azért rend van, és hierarchia,... a vezető német márkával én járok! :)

Girgesz 2010.03.02. 13:16:09

@v524: ha jól nézel ki, akkor én tudok neked egy ideális partnert, aki akár négy Lambirghini-t és egy luxushajót is behazudik egy menetért :D

Ja és azt üzeni, hogy jó az ágyban :DDDDDD

Girgesz 2010.03.02. 13:17:14

@Zsu0805: húha... kezdem én is elveszíteni a fonalat... a spenóttól nem Popeye lett szuperhős?

SaveMyShoes 2010.03.02. 13:21:08

@Kósza: öööö... Wartburg??? :DDDD

@Girgesz: 4 Lambi meg egy luszkushajjójé simán behazudom, hogy jól nézek ki!! :))))

Ja, @Kedves Nard:-nak kiosztom a NNHAT (női nem hős autóügyi tanácsadója)címet!! :)

Girgesz 2010.03.02. 13:22:47

@v524: Ok-összehozlak titeket! :DDDDDDDDD

Kósza 2010.03.02. 13:24:15

@v524: fiatalabbnak gondoltalak :)

Kósza 2010.03.02. 13:25:20

@Girgesz: hova a mámorba dugjam el addig az ötödik Lambót, meg a helikoptert?! :)

SaveMyShoes 2010.03.02. 13:26:19

@Girgesz: előreismekköszi! :)

@Kósza: te most finoman de visszevonhatatlanul levénnnyanyáztál??!! :P

2010.03.02. 13:28:09

@Girgesz:
Mért, nem a spenottól lett zöld a hulk? Tényleg ieje lenne már megnéznem a filmet. :) :P

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.03.02. 13:30:49

@Zsu0805:

Valami sugárzástól meg az apja adott be neki valami szérumot :)

Kósza 2010.03.02. 13:31:44

@v524: legalább odabiggyesztetted volna, hogy az 1.3-as VW motoros Wartburg,... de így sajnos nagyon gáz volt a hozzáértésed! :)

Girgesz 2010.03.02. 13:32:26

@Kósza: Hát a helikoptert passzold el és gyűjts egy luxushajóra, mert az azé' kicsit drágább... az ötödik lambót meg add nekem közvetítői díjként, mivel leszerveztem, hogy csak hazudnod kell a cuccot, virítani nem :D

(De Psssssszt!-ez maradjon köztünk! :D)

Kósza 2010.03.02. 13:33:57

@Girgesz: Te birka, a helikopter, meg az ötödik Lambo ott parkol a hajón! :)

Girgesz 2010.03.02. 13:34:48

@Kósza: akkor tedd gyorsan partra a kocsimat!-még a végén elsüllyed a hajód és oda a közvetítői díjam :D

Girgesz 2010.03.02. 13:37:45

(Ez jó!-egy lézerszemű birka. Shaun the sheep?:P)

Kósza 2010.03.02. 13:39:47

@Girgesz: rendben, majd a bocin kiviszi a mancsaft!

SaveMyShoes 2010.03.02. 13:43:09

@Kósza: legalább vágom, hogy a Wartburg ótómárka és német! szerintem nagyobb feltűnést keltenél vele mint a vacak Porcccse 911 GT3 RS, 3,8-as motorral amire gondoltál! :P

2010.03.02. 13:46:32

@Kedves Nard:
Nah mátol kezdve félteni fogom akkor az öcsémet, nehogy véletlenül fater elkékítse... a sugárzás már megvan. Annyit ül a gép elött hogy már tényleg csak a szérum hiányzik. :)
Jah várjunk, a kék mégse jó, arra már ott a törpapa... piros? :)

2010.03.02. 13:50:24

@v524:
Nálunk a két öreg szomszédnak is olyan kocsija van, néha az egyik kiáll vele a garázsból, aztán vissza. A másik már ezt se teszi. De az tény, hogy mind a két kocsi olyan tip-top állapotba van mintha vadi új lenne. :)

Kósza 2010.03.02. 13:51:46

@v524: gondolhattál volna inkább egy boxermotoros kivitelre, abban van stílus! :)

SaveMyShoes 2010.03.02. 13:56:50

@Zsu0805: ugyeugye, nem a kor számít, hanem a ... de bameg, csak az számít.... :)))

@Kósza: szerinted, a márkán kívül értettem én egy szót is abból amit leírtam??? na, ki itt a najíív?? :)

Girgesz 2010.03.02. 14:01:38

@Kósza: beszálhatok ebbe a versenybe, vagy én már alapból hátránnyal indítok, mert tudom a szuperhősök tulajdonságait és azért van fogalmam a Polski Fiat-ról is?

Kósza 2010.03.02. 14:02:54

@Girgesz: csak 126p rúg labdába
kézifék mellől indítós, slusszkulcsbeletörős :)

Girgesz 2010.03.02. 14:11:51

@Kósza: szóval beszálltam a versenybe? :DDDDDD

Kósza 2010.03.02. 14:16:39

@Girgesz: kispolák B+, kispolák :)

2010.03.02. 14:16:51

Nah asszem én hanyagolom az autó témát és nézek egy kis Büszkeség és balitéletet. :)

zotyer · http://testimese.blog.hu/ 2010.03.02. 14:20:35

hát enmtom, inkább vicces ez a történet, még szerencse, hogy a csajnak volt annyi esze, hogy idejében szélnek erressze a csaávót.

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.02. 14:23:30

@Zsu0805: javíthatatlan.:-) Így sose tanulod meg kiszúrni a gazdag, hejjespassee szuperhírót.:-)) Tessék figyelni!:-) (Ásítás megengedett, de csak diszkréten:-))

Girgesz 2010.03.02. 14:29:00

@Kósza: azért írtam csak, mert diszkrimináltál a versenyből :D

Amúgy nekünk is volt... az az igazi, hátsófűtéses, partfisnyéllel indítós verzió, ami leállt, ha elütött az ember vele egy macskát :DDDDDD

SaveMyShoes 2010.03.02. 14:29:51

v524 mekkköszöniszépen illendően

2010.03.02. 14:36:00

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Ha a posztból indulok ki úgyis rájövök a jelekből. Tudod bundáskenyér, buditisztítás, "nem tudom kifizetni a kocsmaszámlát". Ha ezeket bedobja, akkor rohanok az én hősömhöz... :)

Kósza 2010.03.02. 14:37:05

@Girgesz: az első kocsim volt :) utána jött a Wartburg 1.3 :)

Girgesz 2010.03.02. 15:27:28

@Kósza: első kocsi? -na olyanom még nem volt :DDDD
De gyakorlatilag egy kétütemű trabin tanultam meg vezetni, egy kétütemű warbi volt a következő lépés, aztán évekig megint egy kétütemű trabit vezettem, majd a Citroen Elenától kezdve az egyes golfig mindent használtunk buliautónak :D

Kósza 2010.03.02. 15:46:35

@Girgesz: citroen elena? azmegmiaz? francia kocsim egyszer volt, egy hónapig, aztán visszakerült a márkakereskedőhöz, némi nem kevés káromkodás kíséretében :)

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2010.03.02. 16:59:42

Ma jók voltatok, ezért íme a holnapi poszt címe ízelítőnek:
"Tuti a pasi, de nem érdekli a szex"
Csak annyit elöljáróban, hogy lesz rajta rágnivaló :)

hopp-hopp 2010.03.05. 13:16:34

elképzeltem a barbit - majd a posztírót - majd a szabit - és a való élet. igazi maunika showba illő szédítés :))
térjünk magunkhoz, egy röpke pillanatra és ...
mennyi időt kell vidéken tölteni, hogy ezt a szöveget beszedd ???

Deto 2011.05.13. 16:11:43

A titkosügynököknek mindig van valami kamu állásuk, pont azért, hogy ne derüljön fény a kilétükre, így nem is hábisztizhetnek vele. Bocs, de nővéred jó nagy hülye volt, ha így bedőlt neki, és nem tette ki a szűrét még a hárommobilos-bundáskenyeres jelenetnél.
süti beállítások módosítása