Áprilisi pólónyertesek

2010. május 03. 07:30 - Panni CsP

Új hónap, új nyertesek. Ahogy korábban is tettük, ezúttal is összesítettük a kommenteket, és a beérkezett számos e-mail alapján megvan a két új nyertesünk: a győztes poszt beküldőjének e-mail címét nem tesszük közzé, viszont mi azon értesítjük őt. A Hónap posztja-nyertest mindig azon az e-mail címen kapjuk el, amiről a posztot beküldte nekünk. A hónap kommentezőjével az Indapass-án keresztül lépünk kapcsolatba.

 

A Hónap posztja: Lebukott az erkölcscsősz (2010.04.23. 07:21) (részlet) "Az élet iróniája viszont úgy hozta, hogy Mr és Mrs Tökély szétmentek... nem is akárhogy! Érkezett a céghez egy magas, egész jóképű srác, de a feltűnő inkább az volt benne, hogy minden létező, mozgó csajra rárepült... így történt ez erkölcsös, romlatlan hölgyünkkel is, aki ennek a csábításnak nem tudott ellenállni... (amit eleve nem értek, hiszen a srác tényleg mindenkinél bepróbálkozott, és az egész cég ezen a szerencsétlenen röhögött, miközben a lánynak toplistás pasija és élete volt, közös lakás, autó, kutya stb.). Elkezdte ugyanazt csinálni, amit annyira elítélt előtte, csak kissé gátlástalanabb módon, mint anno mi csináltuk, hiszen neki a párja ott dolgozott két asztallal odébb."

A Hónap kommentezője, primula (the original) 2010.04.28. 13:59:18. Itt olvasható a kommentelt poszt és maga az okos hozzászólás:

„Olyan dolgokról győzköditek egymást feszt, amiről fogalmunk sincs. Hogyan létezhet évtizedekig élő kapcsolat? Mennyire vagyunk monogámak? Ki lehet-e tartani valaki mellett (kizárólagossággal) akár egy életen át?... Mind-mind olyan kérdések, amiket majd az életünk végén tudunk a saját tapasztalataink alapján megválaszolni. Egyébként az ember ösztönszinten nem monogám, ezt el kell fogadni. Viszont nagy előnyünk a többi fajhoz képest, hogy van agyunk, és fejben el tudjuk dönteni, mit is akarunk. Más kérdés, hogy sokan azt se tudják hogyan kell használni.:)”

Gratulálunk, és nagy lendülettel indul is a májusi játék! Ha pedig kíváncsiak vagytok eddigi nyerteseinkre, katt a "pólónyertesek" tag-re!

 

 
4 komment
Címkék: pólónyertesek

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr781968602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillag× 2010.05.03. 07:53:40

első, első, első :D ...dehogy minek?! :-/ :P

Madpapa 2010.05.03. 08:04:25

valami poszt is lesz?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.05.03. 21:21:06

Gratulálok primulának, gondolom majd agyonhorGYa maLYd a pólót! :)
süti beállítások módosítása