A nő fiai és a férfi még nem találkoztak

2010. július 30. 08:29 - Panni CsP

„Akárhogyan erőltette a memóriáját, úgy emlékezett, legutóbb éppen elhasználtak egy teljes doboz gumit, azon az estén pedig csak egyetlen egyet, és nem is a találttal azonos márkájút....” – Menetrendszerinti pénteki sorozatunk hatodik epizódja következik, aki pedig végig szeretné kísérni az eddigi fejezeteket a ’Szappanopera’ címke alatt megsasolhatja. Ákos egyre jobban érzi, hogy a nő nem vágyik rá, így inkább nem is erőlteti a folytatást, viszont egyre jobban nyomasztja a dolog. Fordulópont várható, ugyanis Ákos most találkozik először Vanda gyerekeivel.

 

Az őszi szünet hetében, amíg a nő egyedül volt a házban, Vanda unszolására Ákos minden éjszakát nála töltött. Vasárnap csupán annyi időre váltak el egymástól, amíg Ákos hazaugrott ruhákért. Este aztán a hosszú szeretkezés utáni levezető beszélgetés során a nő váratlanul csendesen sírdogálni kezdett.

- Lehet, hogy nem is te nem vagy biztos magadban - mondta átölelve a férfit -, hanem én. Ákost meglepték a nő szavai és viselkedése. Tanácstalanul fürkészte, abban sem volt biztos, hogy érti, amit a nő mond, és hogy ez vajon nem csupán taktikus rafinéria-e tőle.

- Nem vagy biztos bennem? - kérdezte félszegen. A nő éppen csak megcsóválta a fejét, miközben zsebkendőgombócot nyomogatott az orra alá.

- Nem benned, hanem magamban...

 

Annak a lehengerlő, céltudatos nyomulásnak ismeretében, ahogy a nő odatette magát a kapcsolatuk érdekében, Ákos nem tudta eldönteni, mit is jelenthet ez. A nő azonban nem bonyolódott további fejtegetésbe, a férfi pedig nem kérdezett.

Hétfőn reggel a nő tízórait és ebédet is csomagolt a férfinak.

- Meddig leszel ma?

- Ötig. Fél hét körül érek haza.

- Akkor én meg hatig leszek, és majd nagyjából együtt érünk haza.

Amint beért a munkahelyére, beüzemelte a számítógépét és megnyitotta a levelezését, Ákost már várta Vanda levele. A férfinak megfordult a fejében, hogy javasolja: ezen a héten, mivel úgyis minden este találkoznak, hanyagolhatnák a levelezést, de amikor alkalma lett volna ezt a nőnek mondani, akkor éppen nem jutott eszébe. Első levelében a nő szokás szerint arról érdeklődött, hogy Ákos szerencsésen megérkezett-e a munkahelyére. Válaszában Ákos megnyugtatta és megköszönte a tízórait. A nő negyed tizenkettőkor küldött újabb üzenetet a férfinak, melyben már elköszönt aznapra. A férfit - nem utolsó sorban az éjszaka elhangzottak okán - aggasztotta ez a sietség, de igyekezett nem túlreagálni a dolgot - elköszönt ő is, és várta az estét. Már néhány szomszédos telekkel arrébb látszott a kis ház hangulatos kültéri világítása; barátságosan hívogató félhomályban fürdő kert fogadta az érkező férfit. Behajtott az udvarba, és miután a kaput becsukta és elindult a ház bejárata felé, a nő elébe jött lámpával a kezében.

- Szia - köszöntötte a nő könnyednek szánt hangon. - Öt perce értem haza én is. - Azzal futólag megpuszilta a férfi száját és visszaindult a ház felé. A férfi követte. Odabent a nő a cserépkályha elé kucorodott. Éppen a begyújtással vesződött, mielőtt Ákos elé indult volna. Ellenőrizte a tüzet. Ákos kényelmetlenül érezte magát. Feszültséget érzett a nő rezdüléseiben. Mintha próbálta volna kerülni őt, a vele való kontaktust, az időt húzni. Lassan főzőcskézni kezdett, közben alig-alig beszélgettek. A férfi, miután meghámozott egy fél tál krumplit, a megszokottal ellentétben már inkább a tévé elé telepedett, nehogy rontson a helyzeten azzal, hogy rátelepszik a nőre, közelében van, de további segítséget nyújtani nem tud.

Vacsora után a férfi zuhanyozott előbb, közben a nő odafönt rámolgatott a hálófülkében. Azután a nő használta a fürdőszobát, a szokásosnál háromszor hosszabb ideig, melynek csak nagyjából felében zuhanyozott, és Ákos már nem tudta, mire vélje az utóbbi időben nyakra-főre özönlő szokatlan viselkedést.

Későn kerültek ágyba. Vanda tétovázva fogadta a férfi közeledését, de nem utasította el. Említésre sem érdemes, rövid együttlét következett. Ákos érezte, hogy a nő nem vágyik rá, így inkább nem is erőltette a folytatást, de egyre jobban nyomasztotta a dolog. A nő perceken belül álomba szenderült, a férfi viszont nem tudott elaludni. Egy idő után felkelt, evett valamicskét, és amikor visszatért az ágyba, akkor vette csak észre, hogy a nő fekhelye melletti könyvespolcon egyetlen óvszer árválkodik.

Akárhogyan erőltette a memóriáját, úgy emlékezett, legutóbb éppen elhasználtak egy teljes doboz gumit, azon az estén pedig csak egyetlen egyet, és nem is a találttal azonos márkájút. "Más onnan tudja, hogy megcsalja az asszony" - futott át fején - "hogy fogy a gumi az éjjeliszekrényből. Én meg onnan, hogy gyarapszik a polcon."

Egyre rosszabbul érezte magát, és tudta, hogy ha nem szűnnek meg ezek a kétértelmű dolgok, nem fogja sokáig bírni, azonban nem akarta alaptalanul megvádolni a nőt. Nagy sokára sikerült elbóbiskolnia, de nagyon felületesen és keveset tudott csak aludni.

Csütörtök reggel a meglepetés erejével hatott a nő üzenete.

"Kicsit fáradt vagyok, ma előbb kell lefeküdnünk, este másképpen lazítunk, OK?"

A férfi gyomra összerándult, de összeszedte magát.

"Hogyan fogunk másként lazítani? Van valami intravénás cuccod? :)"

"Gyors fürdést és egy kis masszírozós lazítást terveztem, de a végére aludnod kell."

Az alvás kétséget kizáróan ráfért Ákosra, a nő üzeneteinek lényege azonban sokkal inkább nyugtalanította annál, mint hogy lazítást helyezhessen kilátásba.

"...előbb kell lefeküdnünk..." - "...a végére aludnod kell."

És nem csak a stílus, de a tény, hogy a nő már reggel, ráadásul mail-ben szükségét látja ezt előrebocsátani. Hogy este még véletlenül se kelljen a férfi esetleges közeledése miatt aggódnia; a reggeli üzenetre hivatkozva már lőtávolon kívülről leszerelheti, ha úgy hozza a szükség. Minden férfi lenyel egy kapcsolatban efféle dolgokat ilyen gyakorisággal, csak ő a hülye, vagy ez azért már tényleg túlzás? Valaki igazán segíthetne... Ákos beleegyezőleg válaszolt. A nő következő üzenete - szabadkozva a hosszas távolmaradás miatt - több, mint négy órával később érkezett meg a férfihoz.

A temetőhöz vezető úton százméteres kocsisor vánszorgott. Hosszú percekbe telt, mire Ákos a sor elejére ért, és a biztonsági szolgálat útmutatását követve viszonylag központi helyet talált a parkolóban a kocsijának.

Halottak napja volt a hétvégén. Sűrű program várt rájuk. Őszi szünet végi szombat volt.

- Vanda elment a gyerekekért az apai nagyanyjukhoz. Mivel a kocsiján még nyári gumi volt, viszont néhány nappal azelőtt a tél már adott magából némi ízelítőt, a nő mihamarabb téli gumira akart váltani. Ezt persze Ákos intézte, és éppen úgy jött ki, hogy arra a szombat délelőttre tudtak időpontot egyeztetni a szervizzel. Mindemellett a nő már korábban megbeszélte az öccsével, hogy a gyerekekkel együtt azon a délelőttön látogatnak el a temetőbe is. Némi egyezkedés után végül abban maradtak, hogy Vanda, miután megérkezett a gyerekekkel, a temető parkolójában kocsit cserél Ákossal, aki elviszi a nő kocsiját a szervizbe, ők pedig maradnak a temetőben, aztán majd otthon találkoznak.

Mivel a nő fiai és a férfi még nem találkoztak, a helyzet a sietség tetejébe feszült is volt a várakozástól és szorongástól. A férfi SMS-ben jelezte a nőnek, hogy megérkezett a parkolóba, várja őket. A nő visszaírt, hogy ők már egy ideje ott vannak, így aztán már csak meg kellett őket találnia a férfinak. A nő a parkoló legvégében állt meg, hogy legyen mellette szabad hely. A férfi gyorsan rájuk talált, melléjük állt és kiszállt a kocsiból. A nő és a gyerekek csak azt követően szálltak ki a nő kocsijából.

- Sziasztok. - A férfi odasétált a kis csapathoz.

- Szia - köszönt a nő. Mivel elfelejtették tisztázni, hogy a gyerekek előtt mik a határok, a férfi nem akart tolakodóan puszilkodni, és a nő sem közeledett hozzá. - Köszönjetek - szólt a nő a gyerekekhez kedvesen.

- Csókolom - mondta az idősebb szégyenlősen, szemét lesütve. A kisebbik nem szólalt meg, elmélyülten bámulta a parkoló talaját.

- Szerintem tegeződjünk - javasolta a férfi a srácoknak halvány mosollyal, azzal kezet nyújtott az idősebbnek. - Ákos vagyok, szia.

- Én meg Donát - mondta még kissé mindig bátortalanul az idősebb fiú, miközben kezet rázott a férfival. - Ő meg Gergely.

- Be tud a Geri mutatkozni, igaz, Geri? - nógatta a kisebbiket az anyja. Geri minden esetre nem szólalt meg, csak belecsapott Ákos feléje nyújtott tenyerébe.

- Geri egy kicsit zárkózott az idegenekkel, nem kell megijedni, majd fölenged - magyarázta a nő. - Akkor aztán meg nem lehet vele bírni! Igaz, Geri? - azzal gyengéden megcibálta a kisfiú sapkáját.

- Jó volt a mamánál? - próbált a férfi barátkozni a fiúkkal. Azok bólogattak.

- Csak az a baj, hogy hamar eltelt - borongott Donát.

- Na, majd otthon elmesélitek, milyen volt, jó? - cirógatta meg Ákos a fiú sapkáját. - Most sietnem kell a kocsitokkal, úgyhogy pakoljuk át a gyereküléseket meg a csomagjaitokat az enyémbe, és megyek is.

- Odaköltözöl hozzánk? - érdeklődött Donát rögtön. A férfi zavarba jött, kínos félmosollyal a nőre pillantott, aztán ismét a fiúra. - Majd ezt is megbeszéljük.

 

 
108 komment
Címkék: szappanopera

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr842186359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nicknek (törölt) 2010.07.30. 09:06:35

ahogy olvasom Zsófi felnőtt:)

Kytia 2010.07.30. 09:11:00

@Kedves Nard: Ja, ennyi az egész. Venni és eldugni. Nem venni és elöl hagyni, vagy a meglévőből csórni!! Mindegy, amíg ezek ilyen hülyék, addig legalább le lehet őket buktatni. Inkább ne is adjunk tippeket.:))

@nicknek: ...és profivá vált.:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.30. 09:13:05

@Kytia:

Nem értek én ehhez. Meg aki számolgatja az óvszert, az nem vall sikeres emberre.

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.30. 09:20:10

@Kytia: Ákuka simán kibonthatta volna, de lehet, hogy a csomagolásra is ráírták, hogy a talált XXL-es, ő pedig S-es:D

Kytia 2010.07.30. 09:20:47

@Kedves Nard: Jahh, kérem, elvtársak az élet nem habos torta.:)

nicknek (törölt) 2010.07.30. 09:28:37

@Kedves Nard: "Kezdi szerintem eljátszani azt a játékot az új csókával is, amit a férjével. "

Egyetértek.

ha nem változunk, hogy várjuk el, hogy mást kapjunk...

nicknek (törölt) 2010.07.30. 09:35:11

@Kytia: Szia feleség:) Képzeld hiányérzetem volt pár napig... hmmm nem is tudom miért... lehet csak a pénteki poszt miatt:))

dr. gernika 2010.07.30. 09:43:02

Elveszett a kommentem. :(
Lényeg, hogy ez is ugyanolyan szar, mint a többi. Nem értem, ez a pöcs miért tart már ott, hogy nő kocsijának szervízbe vitele, meg gyerekeivel való jópofizás, mikor az elejétől kezdve nem akarta, végig bizonytalan volt, most meg már arra gyanakszik, hogy megcsalják.
Mondjuk nekem is gyanús a nő viselkedése.

Kytia 2010.07.30. 09:47:11

@nicknek: A rossz idő miatt. Én is hiányoltam a napot.:)

dr. gernika 2010.07.30. 09:47:29

@Kedves Nard: Lényeg, hogy sose fogyjon el.

alumi 2010.07.30. 09:52:57

@Drága IV gernika: az azért volt az elején, hogy nehogy már túl pp-nek tűnjön, aki szinte vinnyog a nő után.

na persze, de a tettei mindent elárulnak...:)

ezt a kotonszámlálgatást én sem értem. ha félreizél valaki, ugyan vegyen már egy külön dobozzal, és rejtse jó mélyen a táskájába nem? okos ember nem teszi közszemlére.

dr. gernika 2010.07.30. 10:39:44

@primula anderson: Igaz lehet, de akkor még szánalmasabb.

nicknek (törölt) 2010.07.30. 10:43:07

Na ha senki többet, akkor megállapítom boszorkány...:))

Vanda megkapott mindent, meg van az állandó kontroll Ákos felett, talán még jön egy kis átnevelés:) hősnőnk olyan falakat épített, talán a biztonság miatt, amiből tök evidens, hogy ő fog kitörni...

Vanda kezdi kifacsarni Ákost... ismerős?:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.30. 11:01:56

"Vacsora után a férfi zuhanyozott előbb, közben a nő odafönt rámolgatott a hálófülkében. Azután a nő használta a fürdőszobát, a szokásosnál háromszor hosszabb ideig, melynek csak nagyjából felében zuhanyozott, és Ákos már nem tudta, mire vélje az utóbbi időben nyakra-főre özönlő szokatlan viselkedést."

Gyantázni kellett nyakra-főre immáron hovatovább kétségtelenül véleményem szerint.

alumi 2010.07.30. 11:11:51

@Drága IV gernika: számomra már az elejétől hót szánalmas a pasas.

dr. gernika 2010.07.30. 11:17:41

@primula anderson: Az első poszt óta töketlenezem én is.

2010.07.30. 11:17:44

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

tokátú bokáig gyanta. tök sokáig tart, tanúsíthatom.:D

kiraaaaa 2010.07.30. 11:29:07

@Traktorka: annak már fűnyíró kell

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.07.30. 11:38:13

ezt a lúzert, baszki

nem kell neki a nő, de azért szorgosan hagyja magát biofasznak használni
én ezt nem értem

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.30. 11:47:27

@Zsit (nyau és rémizé):

Lasszózós nők álma az ilyen kis szervilis papucs :)

nicknek (törölt) 2010.07.30. 11:47:31

Többször ezt olvasom: a nő fejében megfordult ez,a pasi akkor ezt gondolta... A nő ezt érezte, a pasi így érezte magát...
Minek ide a kommunikáció...:)

Kham 2010.07.30. 11:57:16

Richelieu bíboros nyugodtan vehetne körmönfontsági leckéket Ákombákomtól: 2 használt óvszer és egy bontatlan: A három testőr járt itt, de Porthosnak már nem ment, valószínű a vacsora mellé fogyasztott vörösborok miatt. A nyilvántartás szerint eggyel kevesebb címeres óvszer van a kisTrianon fiókos szekrényében, de kicsit el vannak csúszva egymástól: D'artagnan királyi kezelést kapott a Myladytől, a királyné már kezd sejteni valamit. A takarítók Made in England banán ízesítésű óvszert találtak a pajtában: a hősök visszatértek a nyakékkel, Angolhonban megint felszökött a banán árfolyama.

Nagyon köszönöm a részletes leírását a halottak napi találkozásnak, egyrészt régen láttam már ekkora irodalmi onanizációt, másrészt többé nem leszek gondban ha egyszer gyermekes szeretőm téligumifelszerelését autócserével egybekötve egy temető mellett kell megszervezni, az útvonaltervek adottak.

Egyébként üdvözüljük a blogömleny új szereplőit, Tonnát a nagyfiút és Maserigerit, a belemenős kérdés ninját, akinek "Hogy van?" kérdésétől zavart félmosoly közben potyogtatják el fogaikat a legférfibb férfiak is.
(Hmmmm lehet ezentúl nekem is el kellene kezdenem magamra hivatkozni, mint "A férfi". Macsós és sejtelmes is egyben:)

2010.07.30. 12:12:18

@Kham:
Erre a szóra mindig megmerevedik a mellbimbóm, úgyhogy csak csinnyán a magadra fivatkozgatással.:D
Egy kósza immáron nem sok, annyi semhagyta el az ajkaidat...

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.30. 12:12:41

@Traktorka: nekem bokától térdig is sokáig tart: 1 óra mentális felkészülés, melegítés 10 perc, lerántás 1 perc, majd 1 óra zokogás, hogy most olyan színű lett az egész, mintha épp befejeztem volna egy K1 mérkőzést.:D 2 óra 11 perc. Totál béna vagyok ehhez.:D

2010.07.30. 12:12:51

@Traktorka:

fivatkozgatással=hivatkozgatással

2010.07.30. 12:14:53

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

én 16 éves korom óra művelem.
mentális felkészülés 2 hét.
melegítés 4 perc max (gyanta függő)
lerántás 5 perc
zokogni csak közben a fájdalomtól.:D
azon morfondírozás, hogy miért nyervogtam ezen 2 hétig: 1 óra.::D

kiraaaaa 2010.07.30. 12:16:06

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: @Traktorka: ehhez képest én droid vagyok:) nem fáj, nincs rinya, kb. 10 perc az egész:))

nicknek (törölt) 2010.07.30. 12:19:05

@Kedves Nard: neked mennyi ideig szokott tartani?:))

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.30. 12:24:57

@Traktorka: @kiraaaaa: sose tanulom meg, marad a kozminéni, majd ő jobbantudja.:D Igaz, drágább, de nem lesznek kékzöldlila lábaim, ráadásul megengedi, hogy nyafogjak, és magára vállalja a balhét.:-)
Cosmo-blog.

nicknek (törölt) 2010.07.30. 12:32:33

@Kedves Nard: csajok a gyantázásról beszélgettek, hogy kinek meddig tart... csak próbáltam csatlakozni a témához:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.30. 12:37:07

@nicknek:

Mármint a gyantázás? Attól függ mit gyantáztatok :)

nicknek (törölt) 2010.07.30. 12:44:34

@Kedves Nard: És mik a tapasztalatok? Mert mióta borotválom azóta tök sima, csak másnap kezdhetem előről:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.30. 12:48:13

@nicknek:

A gyantázás tartósabb ám fájdalmas, ajánlom a szőrtelenítő krémet, az kímélőbb és jobb mint a borotválás. (és nem is fáj)

alumi 2010.07.30. 12:54:04

Szerintem otthon gyantázni gáz. Főleg, ha kint vár a pasi. Ennél már csak epilátorral gázabb nekiállni a melónak. A szegény pasas meg találgathat kint, hogy vajon ez a vibrátor, vagy mi?

alumi 2010.07.30. 12:54:34

@Kedves Nard: a szőrtelenítő krém büdös.

Frigyesur (törölt) 2010.07.30. 12:59:12

@Kedves Nard: :D Nard mint nő, osztja nekünk a tudást. :)))

A szőrtelenítő krém nem valami barátságos dolog szvsz, de én más szemmel nézem a dolgokat. :)

@primula anderson: Akkor mi nem gáz? Lézeres szőrtelenítés, vagy totál szőrösnek lenni? :)

Kham 2010.07.30. 13:00:55

@Traktorka: :))) Igen, a Férfi is azzal kezdte hogy beütötte az "immár"-t a keresőbe, de egészen tarquin-ig kellett várni hogy legyen egy találat. Meg is állapította a Férfi hogy csökken a színvonal, mint túlóra a KGB kivégzőosztagnál:) (ha most minden jól ment, akkor most tudsz mellbimbóval üvegre karcolni:D )

nicknek (törölt) 2010.07.30. 13:02:03

@primula anderson: Simán bekopognék, hogy jöhetek-e vagy csak szőrtelenít:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.30. 13:02:18

@Frigyesur:

Mesélj mester, miért nem barátságos dolog? (komolyan érdekel)

dr. gernika 2010.07.30. 13:10:45

@Traktorka: Kósza nem hagyhatja el Kham ajkait? Miket tudsz te? :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.30. 13:13:29

@Kham: nevem a csökkenő színvonallal egy bekezdésben? Piha, Férfi!:P:D

2010.07.30. 13:20:04

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

egyik barátném egy fél dekással kezdi eleve.:D
neki ennyire fáj.:D

2010.07.30. 13:26:13

@Kham:

Pedig vártam én is a mai posztos immáronokat, mint a Nils Holgersont keddenként utána meg a csini Udo Brinkmann dokit gyerekkoromban.:))

Lyukat ütöttem a szivacsos melltartómon, csak ennyit mondok.:D

Kham 2010.07.30. 13:34:01

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Naja de éppen mint a követendő példa és az első "immár" büszke tulajdonosa, sőt az én exploreremben aranybetűkkel van a tarquin név, nálad nem? Ott lesz, akkor a hiba. Próbálja meg újraínditani:D

Kham 2010.07.30. 13:42:09

@Traktorka: Szóval Udo Birkmann tehet a generációnk nőtagjaiban tobzodó kórházsorozatimádatról, nekünk bezzeg csak egy hólapátfejű Kriszta nővér jutott:(

Stupidella 2010.07.30. 13:47:17

Ja, ma megint teleregény? Már itt se vagyok.

Snowmass 2010.07.30. 13:49:01

Hát az szörnyű volt. Vanda, Geri, Dónát(!), beszarás. A mi Ákosunk pedig ahelyett, hogy futva menekülne, leáll columbot játszani.

2010.07.30. 13:52:50

@Snowmass:
nana! Columbo azért nem dugta meg azokat, akiket nyomozott.:D
Állítólag nős ember, de még senki sem látta a feleségét. Lehet, hogy azért mert töke volt a menyasszonynak.:D

2010.07.30. 13:54:39

@Kham:

szerintem túlreagálod.:D

azért van ennyi kórházsosrozat, mert ha már mindenki megdugott mindenkit, akkor még mindig be lehet dobni egy kis normál sinus ritmust.:D

Snowmass 2010.07.30. 14:03:44

@Traktorka: Felfoghatjuk úgy is, hogy a figura megértette az idők szavát, melynek következtében tökéletesítette a régi módszert, és így lényegesen mélyrehatóbban sikerül feltérképeznie a gyanúsítottakat.:))

2010.07.30. 14:27:01

Panni, nem kéne már gyűjteni a pontokat a polonyereményre? :)

Lui_78 2010.07.30. 14:29:05

Szex vagy fagyi valaki?
:)

Lui_78 2010.07.30. 14:47:38

@Kytia: Szörnyen. Bukfencezve tudok csak menni.
:)

Lui_78 2010.07.30. 15:01:23

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: izgalmas képességekre tettem evvel szert.
:)

Lui_78 2010.07.30. 15:03:59

@Traktorka: fényképes önéletrajzot és pontosan megfogalmazott igényeket kérek:D

2010.07.30. 15:08:35

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány):

hát vagy inkább ÉN kérem ugyanezt tőled.:D

Lui_78 2010.07.30. 15:09:47

@Traktorka: Kövér kopasz, bajszos pattanásos infós vagyok:)

2010.07.30. 15:10:38

@Traktorka:

Aktkepet inkabb ! :P

Lui_78 2010.07.30. 15:12:21

@Traktorka:belül szép vagyok, az számít?:)

2010.07.30. 15:13:43

@Traktorka:

Ma mar szuzies, ha meg nem pornoztal. Mar a Gardaban sem vesznek fel, ha nincs pornos multad... :(

dr. gernika 2010.07.30. 15:14:43

@Traktorka: Háhá, én tudom, hogy néz ki. :P

2010.07.30. 15:18:17

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány):

hogyne, a szerelemben rengeteget.:)
de most erről szó sem volt.:D

Má a Zanzibár is megénekelte:

Szerelemről szó sem volt,
Ilyenekről nem dalolt a hold,
Ha mégis meg tettük vóna,
Minden, minden csak sírna.

Lécci valaki elemezze nekem ezt a dalszöveget, mert hülye vagyok és nem értem az összefüggéseket benne.:D

Lui_78 2010.07.30. 15:19:33

@Traktorka: Majd sötétben csináljuk:)

nicknek (törölt) 2010.07.30. 15:22:00

@Traktorka: asszem én lennék a legalkalmasabb ezt elemezni... de hallgatnék a háttérben ... asszem:D

Lui_78 2010.07.30. 15:22:58

@Traktorka:oké, akkor most mi is jön?:)

2010.07.30. 15:25:13

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány):

úgy tűnik, hogy csak fagyi ruhában.:D

Lui_78 2010.07.30. 15:27:04

@Traktorka: és ha átváltozom egy Van Damme-ba oltott Brad Pittbe?
:)

Lui_78 2010.07.30. 15:30:55

Nahh eltolom a bicajt:D Majd este...

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.30. 15:31:58

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): :-) hétmérföldes nagyothallás fejjel lefelé, erre gondolsz?:-)

@Budapesti Brigaderos: már a parlagfűszedéshez is követelmény?:-)

2010.07.30. 15:32:02

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány):

és azt hogy szeretnéd kivitelezni?:D

felveszel valami XXXS-es gumi-kezeslábast (búvárruhát)amiből kilógatotd a kukacod, meg Brad Pitt álarcot?:D

nicknek (törölt) 2010.07.30. 16:10:51

Na eltűnök egy picit és meglóg mindenki?:(
Kezeket fel aki még van?:)

Piszok Alfréd 2010.07.30. 16:45:17

Szánalmas szar ez már a kezdete óta. Idióta szenvelgés, a faszi sodródik az árral, de közben nyavalyog. Mikor lesz már vége?

HetedikEnVagyok 2010.07.30. 17:19:16

Pannicsp: Hát emmeg mi vót? Ha szappanoperát akarunk, akkor megnézzük az Izaúrát! Az sem jó, de legalább egy félévig biztosan tervezgették, finomítgatták mielőtt kiadták!

Stupidella is itt hagyott emmiatt bennünket, pedig neki nagyon kedves avatárja van.

HetedikEnVagyok 2010.07.30. 17:24:38

@Piszok Alfréd: Iszom az egészségedre egy kupicával! eks!

JOKKA21 2010.08.02. 12:32:53

Nem sok férfi szereti nevelni más gyerekét.
süti beállítások módosítása