Dobd ki a nőt, vagy kirúgnak

2012. február 10. 07:51 - csajokespasik

„Egyelőre ez a nagy harci helyzet: a srác egyszer az életben kitört a sanyargató sárkány ellen, és azóta megváltozott valami” – a bögrével dobálózó, idegbeteg kolléga azért ilyen, mert egy sátáni nő terrorizálja. Levélírónk próbálja megmenteni őt és az állását, de nem sok reményt lát, hogy a konfliktuskerülő kolléga valaha is a sarkára álljon. Várjuk a Valentin napi sztorikat ám!

 

Egy kollégám történetét osztanám meg, amibe sajnos engem is sikeresen belerángatott. Cirka 1 éve dolgozik nálunk. Ez egy szerviz és üzlet, legyen elég ennyi. Amióta velem dolgozik a srác, mindig zűrös volt a szerelmi élete. Ja, és ugyanazzal a nővel. Ez a szóban forgó kolléga 26 éves, én 42 vagyok, nős. Sokáig jóban voltunk és elnéztem neki egy darabig a dolgait, mert nem tudtam, hogy állandósulnak egyszer, így elnéztem, amíg tudtam. De nekem is van egy főnököm, aki felé felelősséggel tartozom, annyira meg nem kedvelem ezt a srácot, hogy a hátam tartsam miatta.

Nem tudom jobban leírni a konfliktus forrását, ezt a csajt, mint egy nagyon közönséges, és elég csúnya, igen testes, 30-as nőként. Nekem még az életbe nem köszönt, csak megjelent a boltban, mint egy állandóan dühös démon. Sajnos sokszor jött be az üzletbe a párjához. Néhány hete történt, hogy a fiú kicsit meghibbant, mert egyszer az életben fel merte emelni a sárkány ellen a hangját és ebből oltári veszekedés lett otthon. Ahogy ő mesélte. Tudni kell a srácról, hogy erősen konfliktuskerülő, inkább csak nyel a nőtől, ahelyett, hogy a sarkára állna. Legutóbb ijesztő pszicho-színjátékot vágtak le: megjelenik a csaja, és beszél hozzá, mire a srác leült a gép elé és begörcsölve meredt a monitorra, hogy ő ott sincsen. Nekem kellett megkérnem az egyre hangosabban beszélő, káromkodó szörnynőt, hogy távozzon, mert bajba keveri a fiúját. Én is meglepődtem, amikor azonnal engedelmeskedett. Azt hittem, a söprűvel kell kikergetnem. Szóval, a srác elmesélte, hogy volt egy nagy vitájuk a csajjal, és azóta rossz otthon, nem akar a nőhöz hazamenni. És mindez a munkájára is rányomta a bélyegét: gyakran csapkodott, félvállról beszélt a vevőkkel. Az egyik kollégánk viccből néha úgy szólítja meg a többi kollégát, kortól és nemtől függetlenül, hogy „mi van, ribi?”, és mintha nem tudta volna már eddig is, hogy ő ilyen, a srác beindul és egyszer csak átkúrja a bögréjét az eladótéren, széttörik a falon. Szerencsére nyitás előtt voltunk még…. Az is közrejátszott, hogy ennek a nőnek volt egy gyereke az előző kapcsolatából, a kollégám meg nem kedvelte. Egyik alkalommal a nő az üzleti telefonon hívta fel a srácot. Ugyanis ő kikapcsolta a mobilját. Én veszem fel, és mivel már nagyon elegem volt mindkettejükből, és a nő azt kérdezte, hol a párja, rávágtam, hogy most nem tud jönni, mert éppen egy szőkét gyömöszöl a raktárban. Nagy csönd, majd visszakérdezett, hogy ki az a szőke?.... atyaisten… Hibáztam, ugyanis figyelmen kívül hagytam egy örök érvényű axiómát: a világban nagyon kevés embernek van humorérzéke, és még kevesebbnek fantáziája. A szellemesség, mint műfaj, náluk egyszerűen nem talál célba. Egyelőre ez a nagy harci helyzet: a srác egyszer az életben kitört a sanyargató sárkány ellen, és azóta megváltozott valami, mert a nő észrevette, hogy nem sikerült teljesen letörni a pasija szárnyait és még van benne ellenállás. Egyetlen lehetőség van (és ezt a közös főnökünk mondta nekem) szétmennek és lenyugszik. Abból nem lesz semmi, ha rendszeresen behozza ide a problémáját, ez senkinek nem lenne jó. És szóbeli ígéretet kaptam, hogy ha nem lesz rövidesen valami megoldás, változás, akkor el lesz bocsátva. Ezt még nem tudja, de hamarosan leülök és közlöm vele, pedig nem vagyok az a mindenki szerelmi életébe beleszóló fajta. Azt sem értem, miért vannak együtt egyáltalán…

 
781 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr454088862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.12. 17:50:35

@Dr. Jula Watson: Tőlem azt írsz amit akarsz. De magaslóról le is nézhetsz rám. Attól igazad még nem lesz!
Am szerintem azért nem írsz, mert nem tudsz mit. Már nem ez az első, h így szállsz ki a vitából!

(Kb 5x írtam már le, h mindenki hibázik. De azt is leírtam, h sok múlik azon, h 1. észre veszi e, 2. bocsánatot kér e a gyerektől.)

mütyür 2012.02.12. 18:20:43

ne vesszetek össze:))

Elemózsia 2012.02.12. 18:31:17

@Ibrahim a tevehajcsár: @Picicsibe a szexistennő: Mielőtt félreértenétek:

Elnézést kérek mindenkitől, NEM kivánok gyereket verni, attól függetlenül, hogy én jobban jártam volna, ha engem inkább vernek.

Nem sportszerű a kisebbet verni.

A pofon pedig megalázó, azt meg végképp nem adnék senkinek.

JOKKA21 2012.02.12. 19:04:10

@Dr. Jula Watson: Sunáználak.

@mütyür: Ha lesz hejjespaseed majd megold mindent.:)

Elemózsia 2012.02.12. 19:29:16

@JOKKA21: :-DDDDDDDDD Most Jula van soron?
LOL

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 19:36:41

@Elemózsia: Tőlem nem kell elnézést kérned, most egyébként is elégedett vagyok, mert beértem egy karavánszerájba, ahol van konnektor és elkezdtem tölteni az ámítógépezetem akkumulátorát, másrészt pedig találkoztam egy másik karavánvezető tevehajcsár barátommal, és jól elbeszélgettünk az elmúlt bő félórában. Ami viszont a lényeget illeti, nem tartom magam gyermeknevelési szagértőnek, erről egyébként is az a véleményem, hogy azok dumáljanak bele elsősorban, akik már legalább egyet felneveltek, és legalább a saját nevelésük igazolja a saját nevelési/büntetési elveiket. Tehát úgy vélem, hogy a nagy többség itt hozzám hasonló "könyvízű" okosságokat oszt. Ettől persze még lehet benne valami, mondunk valamit, mert jár a szánk.
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 19:37:47

@Elemózsia: Ne legyél gonosz, egyszer mindenki sorra kerül Jokka mester listáján!
:)

Elemózsia 2012.02.12. 19:49:05

@Ibrahim a tevehajcsár: Jaja, nagy igazságokat mondol tevehajcsár barátom (ha szólithatlak igy), az a "ciki" a gyereknevelésben, hogy az eredmény, azaz hogy jól csináltad-e, minimum 20-25 évvel a szülővé válás után derül csak ki. Addig csak sejtéseid lehetnek (meg imádkozhatsz egy viszonylag kevéssé viharos kamaszkorért is) :-D

Elemózsia 2012.02.12. 19:50:37

@Ibrahim a tevehajcsár: Én már sikeresen töröltem magam róla. :-)

Elemózsia 2012.02.12. 19:52:06

@Ibrahim a tevehajcsár: Még te is? :-D
Bocs, nem tudtam kihagyni.
Egyébként én már sikeresen töröl(tet)tem magam róla. :-)

kiraaaaa 2012.02.12. 19:52:38

NA, mi van nyomik! Még mindig gyereket neveltek?:))

kiraaaaa 2012.02.12. 19:55:39

@Edrik: ne légy kirekesztő:)

Elemózsia 2012.02.12. 19:58:09

@Edrik: Megijedtél, mi? :-)
@kiraaaaa: Látod, milyenek?
Amúgy én most elméleteket gyártok (meg angol házit). Jól megy mindkettő :-)

kiraaaaa 2012.02.12. 20:01:24

@Elemózsia: milyen elméleteket?
egy nem elég?

Szöszi 28 2012.02.12. 20:02:08

@Ibrahim a tevehajcsár: Na ne mondjad már, hogy nem tudod milyen szülőnek lenni! Legalábbis az egyik személyiségednek van egy kamasz lánya, nemdebár anyuka? :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 20:11:33

@Elemózsia: Ebben tökéletesen igazad van, ezért is fogalmaztam úgy ahogy. Ez egyébként a pedagógusokra is igaz :az ő munkájuk kudarca is évekkel, esetleg évtizedekkel később "manifesztálódik".

@Tetovált lány: Ebben természetesen igazad van: virtuálisan eléggé sikeresen alakítottam. Egyszer támadt komolyabb nézeteltérésem egy vallásos anyukával, mert azt állítottam, hogy én nem befolyásoltam a gyermekemet abban, hogy istenhívő legyen-e, ezért a Jézuskában hitt, de istenben nem (hiába, a Jézuska ajándékot vitt neki minden karácsonykor, és ez kézzelfoghatóbb volt, mint egy miatyánk). Szóval ott is csak egy anyuka állt a vallásos mellé, a többiek engem támogattak. Egyébként mit csinálsz itt kedves tetovált Kata? Nincs jobb dolgod, mint itt unatkozni?
:)

Szöszi 28 2012.02.12. 20:16:25

@Ibrahim a tevehajcsár: Nincs, már kiszakadt az agyam a szakdogám miatt, kitéptem pár marék hajamat és így este 8 lévén mára feladtam a dolgot :) A többi teendőmet pedig már napközben elláttam. Kitakarítottam, főztem és szétvertem pár gyereket az utcán, mert én szívtelen vagyok és így nevelek :D

Elemózsia 2012.02.12. 20:21:14

@kiraaaaa: Egy _soha_ nem elég. :-)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 20:22:59

@Tetovált lány: Wow! Ez igen! Nem is tudtam, hogy te neveled az "utcagyerekeket"! Mit főztél? Mehetek vacsorára? Tudom, hogy te egyáltalán nem vagy szívtelen, és nem hagynál egy éhező tevehajcsárt itt a karavánszeráj kövezetén étlen holnap reggelig. A büdös kölkök meg biztos megérdemelték, hogy szétverd őket. Mit csináltak? Leszőkenőztek?
:)

Elemózsia 2012.02.12. 20:24:57

@Tetovált lány: "Kitakarítottam, főztem és szétvertem pár gyereket az utcán, mert én szívtelen vagyok és így nevelek"
Na, ez aztán a teljesitmény! A mai nap akkor sikeres volt, mondhatod nyugodtan. :-D
@Ibrahim a tevehajcsár: Na, akkor nekem jó tanáraim voltak.
Mindegyik intézményben (az óvónéniket se hagyjuk ki).

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 20:27:47

@Elemózsia: Te egy szerencsés ember vagy. Nekem is volt egy-két jó tanárom. De a többségük átlagos volt, és voltak gyengék is. Mondjuk ártani nem ártottak, de egy részük nem is sokat használt.

kiraaaaa 2012.02.12. 20:29:05

@Picicsibe a szexistennő: mostanság, mintha nem lennél humorodnál.
Van ennek oka? Akarsz erről beszélni?
de értékelem az őszinteséged:)
megkapod a kedvenc nótám:

www.youtube.com/watch?v=04F4xlWSFh0

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 20:31:06

@Elemózsia: Én saját részemről a óvónéniket kihagyom, mert nem jártam óvodába.

Szöszi 28 2012.02.12. 20:31:30

@Ibrahim a tevehajcsár: Nem jöhetsz, mert nő vagy és van egy kamaszlányod. Vagy, ha nincs, akkor meg akár tömeggyilkos is lehetsz és gyilkosokat nem etetek meg, hogy aztán megölhessenek :) Amúgy pörköltet főztem, meg holnap vacsira csirkeszárnyat sütöttem :)
Csak vicceltem a gyerekveréssel, bár elég szívtelen vagyok, mivel egyszer ráütöttem az unokaöcsém kezére. Szóval megyek is és felkötöm magam:D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 20:37:39

@Tetovált lány: Az unokaöcséd miatt nem kell felkötnöd magad, de azért igen, amiért nem akarod megosztani velem a pörköltet meg a csirkeszárnyat (na jó az utóbbit megtarthatod magadnak, azért nem annyira rajongok). Ja, és revideálom magam: mégiscsak szívtelen vagy: képes vagy csupán azért megtagadni valakitől a vacsit, mert esetleg tömeggyilkos (is) lehet. Pedig megmondta már Bruce Willis is a Bérgyilkos a szomszédom c. filmben, hogy nem az a lényeg, hogy hány embert öltél meg, hanem az, hogy akik még életben vannak azokkal hogyan jössz ki!
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 20:40:15

@Tetovált lány: Ezt a szakdoga dolgot egyébként sem értem. Nem úgy volt, hogy majd Muhaszíta megírja helyetted?

Elemózsia 2012.02.12. 20:42:44

@Ibrahim a tevehajcsár: Jaja, én egy szerencsés ember vagyok.
Több okból is.
Jó tanáraim voltak még az általános iskolában is (falusi iskola volt egyébként, de volt néhány nagyon szigorú, de nagyon jó tanár meg kevésbé szigorú de jó meg ugye voltak átlagosak is), a technikumban is, de főleg a főiskolán aztán az egyetemen.
Szeretem a szakmámat, és abból is élek, a cégem rendes, a főnökeim is, az előzőek is nagyrészt mind azok voltak, szóval elégedett vagyok. Szép helyen lakom, van egy nagyon-nagyon szuper tesóm (meg még kevésbé jók is).
Kiváló barátaim vannak, hosszú évek alatt kipróbált barátok.
Betegségem nincs, nem keseriti meg az életem allergia, megfázások, sb...

Csak az a fránya párkapcsolat...
De hát minden nem lehet tökéletes.
:-)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 20:48:07

@Elemózsia: "Csak az a fránya párkapcsolat..." Az megkeseríti az életedet? Szerintem ne habozzál akkor, hanem kukázd! Elvégre megmondta már Lenin elvtárs is, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni!
:)

Dr. Jula Watson 2012.02.12. 20:56:06

@Elemózsia: Ó, engem időről időre előszed. :)

Van egy aranyos mondás: Az unokák a nagyszülők bosszúja a saját gyerekeiken azok minden rosszaságáért. :) És ez általában nagyon találó.

Dr. Jula Watson 2012.02.12. 20:56:50

@JOKKA21: Drága barátom, én nem vagyok szőke, szóval máris megbuktam a kritériumrendszeredben. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 20:57:49

@Dr. Jula Watson: Úgy látom beléd is szorult gonoszság bőven, nem csak Makrancos Katába szívtelenség!
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 20:58:35

@Dr. Jula Watson: Nem baj. Határeset vagy, szóval felférsz a listára!
:)

Szöszi 28 2012.02.12. 21:00:34

@Ibrahim a tevehajcsár: Nem vagyok szívtelen, vagy, ha igen akkor az csak azért van, mert a cukiságomat lekörözi az élni akarásom:D

Hát lehet, hogy volt szó róla, hogy megírja helyettem, de nem akarok egy életre a lekötelezettje maradni egy olyan dolog miatt amit egyedül is össze tudok hozni:D

Elemózsia 2012.02.12. 21:05:08

@Ibrahim a tevehajcsár: Úgy értettem, csak az a fránya párkapcsolat, az nem akar összejönni. Az előzőt már rég kukáztam.
De azért köszi. :-)
@Tetovált lány: Hú, basszus nekem is ez a bűnöm.
@Dr. Jula Watson: Ja, hogy te visszatérő elem vagy a képzeletbeli listán. Értem. :-)

Szöszi 28 2012.02.12. 21:06:40

@Elemózsia: Akkor 3-ra felkötjük magunkat, jó? :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.12. 21:07:35

@kiraaaaa: Humoromnál? Az elmúlt 3 napban sok vicces kommentet nem volt szerintem. :)

Köszi a videót, de sajnos ezt nem tudom lejátszani. Mi ez a szám?

kiraaaaa 2012.02.12. 21:08:01

@Ibrahim a tevehajcsár: Lenin? jobb nem volt a tarsolyodban?

Elemózsia 2012.02.12. 21:08:37

@Ibrahim a tevehajcsár: Vigzázz, mert egyszer csak te is ott találod magad a listán
és a tevé(i)det is. :-D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 21:09:50

@Tetovált lány: Már megint csúsztatsz, mint az előbb, mikor egy derék (bár virtuális) családanyát megpróbáltál összemosni egy (tömeg)gyilkossal. Nem fenyegetem az élni akarásodat, mert nem eszem el előled az összes pörköltet (csak 3/4-ed részét).
@Elemózsia: Te is rávertél a Kata unokaöccsének a kezére? Szegény gyerek! Szégyelljétek magatokat! Irgum-burgum!
:)

Ja, egyébként pedig nem akarásnak nyögés a vége (még párkapcsolatilag is)

Elemózsia 2012.02.12. 21:10:23

@kiraaaaa: Most mé'? Nekem pojjó, én Kádár alatt voltam ovis. :-D

Elemózsia 2012.02.12. 21:11:50

@Ibrahim a tevehajcsár: Oké. Kérek engedélyt ponttá zsugorodni.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 21:12:14

@kiraaaaa: Hát most épp ez jutott eszembe. Igazából nálunk itt a sivatagi beduin iskolában még mindig kötelező olvasmány egyik másik műve. Például az önéletrajza szexuális felvilágosító irodalom, és a legkisebb beduin gyerek is tudja, hogy a svájci prostikkal vigyázni kell, mert már Lenin is szifiliszt kapott egytől.
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 21:15:28

@Elemózsia: Öööö ez most hogy jön ide? Mese helyett Lenin műveket olvasott az óvónéni?
:)

Szöszi 28 2012.02.12. 21:19:44

@Ibrahim a tevehajcsár: Akkor most elkeserítelek:D Már rég megettem a pörköltet:D Szóval nem éri meg idejönnöd :D Majd legközelebb leszel szíves előre bejelenteni, ha nálam szeretnél étkezni és akkor főzök 2 személyre :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 21:23:35

Na sikeresen feltöltődött a laptopom akkumulátora, és már nem is vasárnap van itt a sivatagban, hanem hétfő, szóval megnyergelem a tevémet és odábbállok. További szép estét mindenkinek!
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 21:25:36

@Tetovált lány: Haspók! Remélem álmatlanul fogsz ma éjjel forgolódni az ágyadban és éhes tevehajcsárok fognak a szemed előtt haldoklani!
Gonosz Kata!
:)

Dr. Jula Watson 2012.02.12. 21:28:16

@Ibrahim a tevehajcsár: hát, mint mindenben ebben is a szélsőségeket képviselem. Hol én vagyok a legbűbájosabb ember, hol pedig nagy mocsok. :)

Bohumil Stejskal 2012.02.12. 21:28:31

@Elemózsia: Ilyen öreg nőtől mit akart a Jokka? :)

Dr. Jula Watson 2012.02.12. 21:29:50

@Ibrahim a tevehajcsár: De tudod, az a baj, én csak olyan listán szeretek szerepelni, ahol egyetlen vagyok. Amíg nem hűséges, addig sajnos nem mondhatok neki igent :)

@Elemózsia: várd ki a végét. Leszel még te is újra rajta.:)

kiraaaaa 2012.02.12. 21:37:25

@Dr. Jula Watson: az nem lista, ha egyedül vagy rajta:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 21:41:54

@kiraaaaa: Dehogynem lista. Így gondolta:

1. Dr Jula Watson
2. Dr. Jula Watson
3. Dr Jula Watson
.
.
.
.
.
.
150. Dr. Jula Watson
:)

Elemózsia 2012.02.12. 21:43:25

@Bohumil Stejskal: Tudod a mondást: Vén tyúk jól kapar. :-)
@Dr. Jula Watson: Alig várom. :-D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 21:43:51

@Dr. Jula Watson: Ne legyél telhetetlen! A hűtlenségét majd kompenzálja azzal, hogy időnként megosztja veled a titkot, miszerint MNK. Meg néha jól elver, mert pénz számolva, az asszony verve jó. Na ez így együtt már csak megér némi hűtlenkedést!
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 21:44:43

@Elemózsia: Hát ezt a mondást még nem hallottam, de jól hangz

Bohumil Stejskal 2012.02.12. 21:47:04

@Elemózsia: De az is összeszarja az udvart:)

Szöszi 28 2012.02.12. 21:47:25

@Ibrahim a tevehajcsár: Az ilyen álmok igazán kedvemre valóak:D *sátáni kacaj*

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 21:47:27

@Elemózsia: Jól van na! Jula az egyik kedvencem, mert szép kalapja van (igaz csak virtuális, de az pont elég ide).
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 21:48:22

@Bohumil Stejskal: Hát egy szikrányi romantika sem szorult beléd!

Elemózsia 2012.02.12. 21:51:45

@Bohumil Stejskal: Jajmár, de negativ vagy. Különben is csak átvitt értelemben.
@Ibrahim a tevehajcsár: Látod-látod, még itt is lehet tanulni valamit. :-) (az "új seprű jól seper" megvolt?)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 21:54:39

@Elemózsia: :)
Na de pont vasárnap este? Ilyenkor nem szoktam tanulni! Általában.
:)

Elemózsia 2012.02.12. 21:58:09

@Ibrahim a tevehajcsár: Akkor a mai egy különleges nap volt.

Bohumil Stejskal 2012.02.12. 22:00:50

@Ibrahim a tevehajcsár: Romantika a Jokkának való.

@Elemózsia: Tehát akkor nem terhes.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 22:05:57

@kiraaaaa: Fúú ezt a közmondásözönt, ami itt zúdul rám....Mondhatni ömlik, mint tehénből a gané.
:)

Elemózsia 2012.02.12. 22:16:40

@Bohumil Stejskal: Ki? Jokka? Nem tudom... :-)
@Ibrahim a tevehajcsár: ajjajjj... Csak kettőt kaptál. De a tiéd nagyon szép volt.
@kiraaaaa: Ezt már nem akartam irni, mert sok lett volna. :-DDD

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 22:20:31

@Elemózsia: Igyekszik az ember kitenni magáért, ha már ilyen "versenyhelyzetbe kerül"
:)

_Ω_ 2012.02.12. 22:22:50

@Ibrahim a tevehajcsár: A közmondásözön miért lett volna versenyhelyzet?

Egyébként jó estét mindenkinek! :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.12. 22:25:13

@_Ω_: Csak annyiban, hogy ahol ilyen magvas közmondások röpködnek, ott az ember óhatatlanul is igyekszik megfelelni a "kihívásnak" és maga is produkálni próbál legalább egyet.

_Ω_ 2012.02.12. 22:26:45

@Ibrahim a tevehajcsár: Ez elég kényszeresen hangzik. Kilógni a sorból sokkal jobb.

Dr. Jula Watson 2012.02.12. 22:28:24

@kiraaaaa: ne kötekedj :P

@Ibrahim a tevehajcsár: Hát, most mondanám, hogy én elég agresszív vagyok ahhoz, hogy visszavágjak neki, de sajnos ő ezt élvezi. :)

kiraaaaa 2012.02.12. 22:29:00

@Ibrahim a tevehajcsár: teringettét, ripityom, hogy beszélsz!
savanyú a szőlő, mi?

kiraaaaa 2012.02.12. 22:29:48

@Dr. Jula Watson: én, dehogy, csak a kákán is csomót keresek:)gazdag akarok lenni:)

Dr. Jula Watson 2012.02.12. 22:29:51

@Ibrahim a tevehajcsár: De nálad már hétfő reggel van. Szóval nyugodtan tanulhatsz :D

Dr. Jula Watson 2012.02.12. 22:32:47

@_Ω_: de csak annak, aki alapból is kilóg, és nem csak kilógni szeretne :)

_Ω_ 2012.02.12. 22:34:58

@Dr. Jula Watson: Igazad lehet... :) Nem látja a fától az erdőt, igaz-e? :P

Dr. Jula Watson 2012.02.12. 22:36:37

@_Ω_: Na meg más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát se :)

_Ω_ 2012.02.12. 22:41:24

@Dr. Jula Watson: Szerintem hagyjuk is ezt gyorsan abba, mert addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik! :)

Elemózsia 2012.02.12. 22:50:50

@_Ω_: ...vagy amig a korsós lányt el nem viszik. :-)

Dr. Jula Watson 2012.02.12. 22:51:15

@_Ω_: de persze mindenki a maga szerencséjének a kovácsa!

kiraaaaa 2012.02.12. 22:52:29

@_Ω_: vagy míg a fagyi vissza nem nyal:)

_Ω_ 2012.02.12. 22:56:32

@Elemózsia: @Dr. Jula Watson: @kiraaaaa: Hölgyeim, egy élmény Önökkel társalogni! :)))

Elemózsia 2012.02.12. 22:56:37

Látom, mit tettem. Egy majom százat csinál. :-P

Elemózsia 2012.02.12. 22:58:01

@_Ω_: Köszönöm, uram. Ezt bóknak veszem. :-)))

_Ω_ 2012.02.12. 22:58:24

@Elemózsia: Közben megkérdezném, a korsós lányt elvitte már a kovács - no nem fagyizni! - kávézni?

_Ω_ 2012.02.12. 23:20:07

@_Ω_: Huhha... Kissé fagyos lett itt a hangulat... Inkább visszavonom a kérdést.

Elemózsia 2012.02.12. 23:23:37

@_Ω_: Még nem. Nem fagyos, csak a pincében voltam. (Mondjuk ott hideg volt)

Dr. Jula Watson 2012.02.12. 23:25:20

@_Ω_: én meg ugye holnap ki korán kel aranyat lel, úgyhogy szép álmokat!

_Ω_ 2012.02.12. 23:27:44

@Dr. Jula Watson: Azért tartsd észben, hogy nem minden arany, ami hörcsög! Szép álmokat neked is!

_Ω_ 2012.02.12. 23:31:07

@Elemózsia: Tehát még nem. Ami késik, nem múlik. De időnként kell némi segítség a szerencsének is, így azt tanácsolom, holnap mosolyogj rá! ;)

Elemózsia 2012.02.12. 23:32:52

@Dr. Jula Watson: @_Ω_: Asszem, én is elmegyek aludni. Az élet nem pezseg már itt, mint aranyhal a királyvizben.
Jáj, de rossz volt!

_Ω_ 2012.02.12. 23:37:02

@Elemózsia: Inkább nem próbálom meg alulmúlni! :) (Bár erős a késztetés!!!)

Jó éjt, szép álmokat, kedves Morzsi!

u.i.: Ha látod a lovagod, tényleg mosolyogj rá, ez nem vicc volt!

JOKKA21 2012.02.13. 13:02:55

@Elemózsia: Igen, pedig téged is sunáztalak volna, de nem éltél a lehetőséggel.

@Dr. Jula Watson: Hajfesték.:)
süti beállítások módosítása