A haverom elszerette a nőmet

2012. március 22. 07:20 - csajokespasik

„Ebben az időben vettem észre, hogy az egyik barátom gyanúsan kerül. Hamarosan megtudtam, hogy azon a bulin kicsit összejött a csajommal” – ha a pasi dolgozik, más viszi el szórakozni a csaját. És ha a barátnőd nélküled kívánkozik egy buliba, ott valami történni fog. Egy hűtlen lány és egy tönkrement barátság története.

 

Sziasztok! A történet idején 23 voltam, de azóta eltelt 5 év. Röviden: akkor pár hónapja jártam egy lánnyal, azonos társaságban ismerkedtünk meg és ez utána sem változott meg, miután járni kezdtünk. Az egyik közös barátunk házibuliján azonban történt valami. Egy elég súlyos valami. Mivel akkor éjszakás voltam, nem tudtam elmenni, ám a barátnőm gyanúsan el akart. Eljátszotta, hogy nélkülem nem akar menni… várva a bíztatásomra, hogy „Menj csak” - amit meg is kapott. Ő elment… és én is: dolgozni. Néztem közben a telefonom: nem csörgött, nem hívott, mi van és hiányzom-e?

Nem laktunk együtt, így nem tudtam, mikor és milyen állapotban jött haza - akkor még a „kivel?” – kérdés fel sem merült bennem. Pár nap múlva azt mondta, találkozzunk - üljünk le beszélgetni. Ugye, ha valaki ilyesmivel indít, ott semmi jóra ne számíts. Felkészültem rá, hogy súlyos dolgok fognak elhangzani. Azt mondta, hagyjuk abba, és ne találkozzunk többet. Nem másik pasi - felelte, pedig ezt nem kérdeztem, magától mondta, gyanúúúús... Meglepett, de nagyjából számítottam valami ilyesmire. Hát, jó, elváltak útjaink. És ebben az időben vettem észre, hogy az egyik barátom gyanúsan kerül. Hamarosan megtudtam, hogy azon a bulin kicsit összejött a csajommal… ezért volt minden olyan hirtelen. Nem éreztem lesújtva magam. Legalább megtudtam, hogy milyen is ő, így megkíméltem magam egy rossz kapcsolattól, vagy legalábbis ami idővel rosszá alakulhatott volna. Azóta sok idő telt el, és némi keresgélés után találtam egy lányt, akivel már elég régóta együtt vagyunk és azt hiszem, mással nem tudnám elképzelni az életem. Köszönöm, ha kirakjátok, bár nem túl izgalmas. Az érintett haver, aki lelépett a nőmmel, szerintem azóta attól fél, hogy megtalálom. Gondoltam nem rég, írok neki, hogy már nem haragszom, eltelt az idő… de végül nem írtam neki. Azért bujkálhatott előlem, mert sokan azt terjesztik rólam, hogy agresszív vagyok és bárkit leverek csak úgy, ha rám jön a roham. Ez hülyeség, de ha tényleg emiatt kerül, hát jó.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr544332159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása