A párom nem engedélyezi a piercinget

2012. április 12. 07:41 - csajokespasik

„Ha hagyom hogy ő nyerje meg ezt a csatát, akkor legközelebb másba is bele fog szólni” – Levélírónk gyerekkori álma egy szép kis köldök-piercing, ám a párja szerint az ilyesmi olyan nők védjegye, akik állandóan hódítani akarnak.

 

Sziasztok. 25 éves vagyok, 4 éve vagyunk együtt, a párom 31 éves. Amikor még fiatalabb voltam és a szüleimmel éltem, nagyon szerettem volna piercinget, de a szüleim nagyon ellenezték, ebből komoly viták voltak, az apámat kiverte a víz, amikor szóba hoztam. Nem rég a fejembe vettem, hogy most valóra válthatnám az álmom. Csak egy diszkrét darabot szeretnék a köldökömbe, a szüleim nem is tudnák meg, bár nem tudom, hogy most zavarná-e őket, hiszen már felnőttem. Mindegy, nem reklámoznám nekik akkor sem.

Amikor ezt elmondtam a páromnak, húzta a száját, pedig azt hittem, örülni fog neki, hogy valami erotikusnak mondható kiegészítő kerül fel párjára. Azt mondta, nem javasolja, mert szerinte ezt olyan nők hordják, akik ki akarják élni magukat és állandóan hódítani akarnak. Apám anno sokkal erősebben fogalmazott, de tiszteletben tartom a véleményét. Noha nem értem meg. Nem tudom, mennyire szólhat bele egy pasi a párja ilyen jellegű dolgaiba. Ekkor felhoztam neki, hogy a megismerkedésünkkor fülbevalója volt, ám ő nem sokkal később kivetette. Azt mondta, igen, de azóta már „felnőtt.” Azon gondolkodom, hogyha hagyom hogy ő nyerje meg ezt a csatát, akkor legközelebb másba is bele fog szólni, mert látja, hogy befolyásolható vagyok. Onnan tudom, hogy rágódik rajta, mert amikor ő hozza fel a témát, hogy akarok-e még piercinget és ha azt mondom, igen, akkor fanyalog. Ha mindezek ellenére mégis megcsináltatom, akkor a párom fogja azt hinni, hogy nem érdekel a véleménye, ha meg nem csináltatom meg, akkor bánni fogom – mennyire hagyhatja befolyásolni magát ilyen téren egy nő, és létezik-e ebben kompromisszum? Üdv: Dia

 
Szólj hozzá!
Címkék: vita remény revans

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr914387284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása