Egy nő születésnapja nem ünnep

2012. május 16. 07:30 - csajokespasik

„Kezdem észrevenni, hogy én csak alibi vagyok a családja előtt… A legrosszabb az, hogy ha iszik, idióta tud lenni” - ha a párod titkol valamit előtted, az csak ritkán jelenti azt, hogy kellemes meglepetést szervez neked. De hogy meg fogsz lepődni, az fix. Mai emberünknek egy szülinap ugyanúgy nem ünnep, mint a Valentin-nap, ráadásul még sunyi is, a "bocsánat" szót pedig nem ismeri. Levélírónk kicsit féltékennyé szeretné tenni a párját, és ebből a mókából minket sem hagy ki. Ajándék-pohár és bosszúregisztráció.

 

Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Két éve vagyok együtt a barátommal, ami egy kicsit nehézkesen indult, egy hasonló társkereső oldalon ismerkedtünk meg. Nagyon nehezen indult a kapcsolatunk, mert nem akartam megismerni, mivel nemrég voltam túl egy hosszú kapcsolaton, ami zajosan végződött. A lényeg a lényeg, sokat titkolózik előttem, és soha nem mondja meg nekem, hogy hova megy és mikor jön. Jönnek a rejtelmes hívások, amiket nem vett fel, mikor velem volt - kiderült, hogy a volt barátnője hívogatja azzal a kifogással, hogy az anyukáját keresi, mert jó barátok maradtak. Nem tudom, hogy igaz-e vagy sem. A következő, ami kiderült: regisztrált a Csajok és Pasikra, de úgy, hogy egyedülálló és az összes kapcsolati funkciót bejelölte.

Lehet, én vagyok a hibás a kapcsolatban, de nem hinném, a szex terén is mindent megkap, hogy nehogy azért dobjon, mert nem vagyok jó az ágyban, stb. kifogás. Főzök neki, ha úgy kéri, még mosok is rá, pedig nem lakom vele együtt, csak akkor vagyok ott, mikor otthon van, és nem dolgozik. Kezdek bizonytalan lenni, mert sokszor hiteget szép dolgokkal, de valahogy kezdek rádöbbenni: mindezt csak azért mondja, hogy megnyugtasson engem. Ez még nem is elég ahhoz, hogy én nem vagyok nagy igényű, de azt azért, aki pasi, tudja, mikor van nőnap, Valentin-nap, a május 1 mit jelent és a születésnap. Ő ezeket nem ismeri, azt mondta rá, nem szokta ezeket ünnepelni, nem tartja ünnepnek. Míg ki nem vertem a hisztit, hogy legalább születésnapomra kapjak valamit. Amikor eljött a szülinapom, tavaly, egy poharat kaptam a kedvenc mesefigurámmal, örültem neki, mert ajándék, de egy virágot mellé, vagy ha csak azt kaptam volna, jobban örültem volna, de nem így lett, majd kiderült, hogy azt a poharat egy benzinkúton kapta ajándékba. Pfff… nagy koppanás, még nem is költött rá, ááá, mondom, ez nem igaz. A második évben már jobb ajándékot kaptam, már kezdtem hinni, hogy fejlődik, de nem - mert jött a május, és nem kaptam semmit, nőnapra meg egy telefontokot kaptam. Hát már égő volt nekem, de tényleg, egy virágnak is jobban örültem volna mint egy telefontoknak, de nem mondtam semmit, elfogadtam és megköszöntem. Ráadásul volt olyan, hogy én nem tudtam átmenni hozzá, mert dolgoztam, és ő meg itthon volt, és kiderült, hogy a közeli városban volt, és látták is egy lánnyal. Hogy igaz-e vagy sem, azt a mai napig nem tudom sajnos. Ezért én is bosszúból regisztráltam a Csajok és Pasikra… és nem érdekli őt. Előtte nézem meg, hogy miket írnak nekem, ha van CsP-pontom, akkor se érdekli. Most már nem tudom eldönteni, hogy minden férfinak csak addig jó egy nő míg mos, főz, takarít és jó az ágyban... SOHA nem fogom felfogni, hogy mit akar ezzel elérni... Nem tartom magam jó nőnek, de aki ismer minket, csak annyit mondott neki: „jó hülye vagy, ha ellököd magadtól a barátnődet”. Meg ha valaki dicsér előtte, dagad a mája a büszkeségtől, de kezdem észrevenni, hogy én csak alibi vagyok a családja előtt... A legrosszabb az, hogy ha iszik, idióta tud lenni, de engem nem zavar, ha iszik, az ő baja, a saját máját károsítja, de mikor már sok van benne, akkor bunkón bánik velem. Soha nem bántott, nem vert, de csúnyán beszél velem, ami nagyon fáj, és ha józan, és mondom neki, hallgat - nincs válasz, még megbánás se, vagy annyi, hogy "ne haragudj, kicsim nem akartam bunkó lenni veled " vagy egy egyszerű szó: "bocsánat". Szerintem nem olyan nehéz kimondani, még ha büszkék is vagyunk magunkra... Röviden ennyi a történetem.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr584515751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása