A lányt nem érdekli, hogy szeretem

2012. május 21. 07:49 - csajokespasik

„Az előző pasijával azért volt együtt olyan sokáig, noha mindenki tudta róluk, hogy rosszban vannak, mert nem mert szakítani vele” – amikor elcsattan az első várva várt csók, a pasi barátnője éppen a másik szobában van, és nem tudja, hogyan szolgáljon ki két nőt egyszerre. Választania kell, de egyelőre két szék között ül a padlón.

 

Kedves Blog! Érdekes helyzetbe kerültem egy lány miatt, azt hiszem, kicsit az én hibámból is. Ezt a lányt már évek óta ismerem, és nem egy áradozását hallgattam végig, ami pasikkal volt kapcsolatos, segítettem, ha tudtam, tanácsokkal, de gyakran csak a figyelmemmel. Ezzel nem engem kínzott szándékosan, hiszen nem tudta, hogy érdeklődöm iránta, mivel abban az időben nekem is volt barátnőm. Egy szülinapi bulin, éjféltájt összeakadtunk a konyhában és megcsókolt. Ő kezdeményezett. Én meg hagytam magam. Ezzel egy álmom válhatott volna valóra, ha nem dolgozik bennem a félelem, ugyanis a barátnőm a szomszéd szobában volt.

Talán ezt a csókot nem kellett volna meglépnie. Neki lehet, hogy nem sokat jelentett, de nekem igen. De a legrosszabb, hogy ezután folyton rá gondoltam, ő pedig úgy tett, mintha nem történt volna semmi. Azért csak azt csókolod meg, aki tetszik, tehát nem ítéltem reménytelennek az ügyet. Az akkori barátnőmmel amolyan távkapcsolatban voltunk, ő vidékről járt föl, heti egy alkalommal, így már az elején mindketten tudtuk, hogy ebből tartós dolog nem fog kisülni. És egy idő után kértem, hogy hagyjuk abba – így éreztem tiszta dolognak, mert erősen vonzott a másik lány. Az a lány, akinek mintha direkt nem tűnne fel, hogy szeretnék vele többet is. Nem tudom megmondani, mi tetszik benne annyira, de nagyon rá vagyok kattanva. Mesélte, hogy az előző pasijával azért volt együtt olyan sokáig, noha mindenki tudta róluk, hogy rosszban vannak, mert nem mert szakítani vele. Nem merte megmondani neki, hogy vége, mivel az úriember egy agresszív, gengszter külsejű pasas volt, és a lány fenyegetve érezte magát, mert tudta, nem úszná meg olcsón, ha elhagyná. Járkálna utána, talán meg is verte volna… Ugyanis korábban már láthatta, hogyan viseli az akkori pasija a kudarcot: a lány elmondása szerint, neki csak két tudatállapota volt: a kicsit ideges, meg a nagyon ideges. Élelmiszer boltot vezet vidéken az anyjával, aki hasonló kaliber. Történt egyszer, hogy a velük szomszédos üzletben lévő eladó valamit beszólt neki, de vicc szinten, mire a pasas átvágtatott az üzletébe és belülről egy széket szépen átküldött az üvegajtón. De ennyit róla. Aztán a lány erőt vett magán: telefonon szakított vele és ő lepődött meg a legjobban, amikor látta, hogy egész könnyen ment, a pasas simán lekopott, nem is dühöngött. Ami engem illet: egyszerre vonz a lány és félek is tőle. Félek egy új kapcsolattól. De a testiség az, ugye, van…. Sokszor kérdezik körülöttem emberek, hogy „Milyen az igazi férfi és az igazi nő?” – nem tudom, talán mindenkinek más, de nekem ő az. Nem tudom, hagyni kéne, vagy lépni kéne?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr144528626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása