Két hónap múlva bevallotta, hogy nős

2012. május 30. 07:29 - csajokespasik

„Kihasználtnak érzem magam, talán jogosan, több szempontból is, mivel úgy járja, hogy az a nő, aki egy nős férfival kezd, az k*rva” - egy városnézés alatt, fényképezgető turisták között, sok minden megtörténhet, talán még az is, hogy a sofőr és az idegenvezető között románc szövődjön. Esetünkben ez így is lett,… de a bukta sem maradt el.

 

Sziasztok! Elég furán jártam egy kollégámmal… Nő vagyok, 32 éves, egyedülálló, foglalkozásomat tekintve idegenvezető. Kb. három hónappal ezelőtt új sofőrhöz osztottak be, akivel csak kétszer dolgoztam együtt, de annyira jó társaságnak bizonyult, (imponáló poénok, pikírt megjegyzések, udvariasság), hogy ennyi idő is elég volt, hogy hamarosan privát is találkozzunk. Telefonszámcserére esetünkben nem volt szükség, hiszen az irodától előbb tudtam, mint őt ismertem volna :): ) Nem hazudok: a második randin lefeküdtünk. Nála történt, és nekem kissé gyanús volt, hogy a lakásában alig van bútor, nem is túl tágas – mintha csak „arra a célra” használná. Még ki is nevettem magam a buta gondolatért. Pedig igazam lett.

Hetente két alkalommal, rendszerint hétvégén találkoztunk, vagy nála, vagy nálam, és őszintén bevallom, nekem az előbb említett dolgon kívül, semmi más nem tűnt fel, hogy nem stimmel valami vele kapcsolatban. Két hónap után, jókedvűen készülődöm a reptérre, új csoport érkezik, jó lesz a nap - amikor csörög a telefon. Ő az. Némi hápogás után bevallotta, hogy nős. És ha nekem így megfelel, folytathatjuk, de ha nem akarom, akkor ne… de, ahogy mondta: „hiányozna neki a hosszú vörös hajam, meg a bőröm illata, a nevetésem”. Annyira felkavart, annyira hirtelenül ért, hogy nem tudtam se sírni, se nevetni. Annyit mondtam „rendben” és letettem. De hogy mi van rendben? Merthogy semmi sem volt rendben. Miért ilyen hirtelen, telefonon… és reggel? Csak nem lebuktál anyu előtt? Láttam magam előtt a jelenetet, ahogy a sértett asszony fehér pongyolában reggel kiveri az ágyból a kis férjét, és üvölt vele, hogy „most rögtön felhívod azt a szukát és egyszer és mindenkorra lerendezed” – ehhez nem kell nagy fantázia. Azóta változhattak a pasi fejében a dolgok, mert még mindig hívogat, a vallomása után 3 nappal már újra találkozni akart. Én nem akartam látni, ő hív - hogyan képzeli, hogy ezek után is?? Kihasználtnak érzem magam, talán jogosan, több szempontból is, mivel úgy járja, hogy az a nő, aki egy nős férfival kezd, az kurva - csakhogy én nem tudtam, és most azzal igyekszem jóvátenni, hogy nem találkozom többet vele. Pedig hiányzik nekem is… Még az is megfordult a fejemben, hogy nem is nős, csak le akar rázni… de akkor miért hívogat a mai napig?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr314554218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása