Nem szeretem, ha a fejem fölött játszmáznak

2012. június 04. 07:32 - csajokespasik

Ha a párodnak azt füllented, hogy az anyádat látogatod meg, nem árt őt is beavatni, nehogy a gyanútlan mama véletlenül rosszkor keressen telefonon. Esetünkben így történt, de ez még csak a jéghegy csúcsa. Levélírónk, úgy tűnik, jogosan érzi zavarban magát egy olyan pasi miatt, aki körül egyre több a titok.

 

Az iwiw-en jöttünk össze, még évekkel ezelőtt, azóta együtt élünk. A férfi, akinek akkor még mindennél többet jelentettem és – ahogy mondta is – én voltam, aki célokat adott az életének, kb. 2012 elején elkezdett megváltozni. Nem bizonyíthatóan rossz irányba, inkább úgy mondanám, hogy belekezdett egy engem bizonytalanságban tartó játékba, talán nem is tudatosan. Rólam tudni kell, hogy társfüggő vagyok, nehezen viselem, ha játszmáznak a fejem felett és bizonytalanság van. Az első húzása: X kerületbe ment időre, de a zsebében felejtett és a szennyesbe rakott blokk alapján abban az időben egész máshol volt. Mindegy. El is felejtettem. Nem sokkal ezután márciusban: azt mondta, az anyjához megy, de nem oda ment. Ugyanis a kedves, gyanútlan mama véletlenül felhívott, és őt kereste, mondván, a mobilja ki van kapcsolva… Öntudatlanul sem tudtam fedezni, rögtön kibukott belőlem, hogy éppen hozzád ment.

Amikor előkerült, rögtön megkértem, hogy legyen szíves, tájékoztasson, merre járt, hol volt, mert az anyjánál nem. Legközelebb, ha kamuzik nem árt az anyut is beavatni… Azt mondta, oda indult, de útközben visszahívták a munkahelyére, segíteni. Hát ebbe nem tudtam belekötni, akár még igaz is lehetett, mert folyékonyan jött belőle. Aztán történt olyan, hogy egy nő kereste a vonalas telefonunkon és nem árubemutatóra hívta… hanem őt kereste határozottan, mondtam, nincs, amikor rákérdeztem, milyen üzenetet adhatok át neki, kis gondolkodási szünet, majd azt mondta, ő egy régi osztálytársa és majd később keresi. Felírtam a nevét és odaragasztottam a párom monitorjára. Ennyiben is maradt. Soha többet nem beszélt róla, nem köszönte meg, nem érdeklődött… talán kínos volt neki. Továbbra is kedves és figyelmes velem, azért írtam az elején, hogy nem kifejezetten rossz irányba változott meg. De van egy nem megalapozott gyanúm, hogy mellettem tart még valakit, de engem semmiért nem dobna el, a férfiasságának meg ezek szerint kell az új hús, hogy érezze, még nem öreg. Múlt héten váratlanul közölte, hogy pár nap múlva lesz egy 2 hetes bécsi kiküldetése, munkahelyi, (egyébként nem tudom, mi köze egy budapesti nyílászárókat forgalmazó cégnek Bécshez, de mindegy). És ha most betelefonálok, érdeklődök, hogy nem hazudott-e megint… ha nyomozok, az vissza fog jutni a fülébe, és akkor minden megváltozik köztünk. Kérdés: ha bebizonyosodik, hogy megcsal, maradnék-e mellette? Ezt nem tudom.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr804563984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.06.04. 15:41:07

Hát akkor változzon most, kérdés, hogy TE elég erős vagy e hozzá.
süti beállítások módosítása