Nem csaltalak meg. Most haragszol?

2012. június 06. 07:30 - csajokespasik

Mai posztolónk egy olyan lány, aki egy rossz házibuliból egy még rosszabba csöppen. Ráadásul a pasija is eléggé durva vele és olyan gesztusokat lát bele egy ártatlan beszélgetésbe, amik ott sincsenek. Most megtudhatod, miket képes hallucinálni egy féltékeny bika.

És még valami: június 11. és 15. között újabb nyereményjátékot szervezünk, melynek során 1 posztolónk és 2 kommentezőnk garantáltan nem marad szárazon a Somersby jóvoltából. Részletek holnap!

 

Sziasztok! Egy ostoba vitát szeretnék megosztani veletek, ami egyik szombat délután indult egy péntek esti esemény kapcsán. Történt, hogy előző nap, pénteken én és a párom (ő 27, én 25) elmentünk egy közös ismerősünk lakásavató bulijára. Ne úgy képzeljétek el, ahogy egy kommersz házibulit szoktak, hogy üvegek a földön, mindenki üvölt, a zene hangos, a szőnyegen ülve esznek, á, nem… ha még csak ilyen lett volna. Egy merev, sznoboskodó parti volt. Dizájnos bútorok, válogatott harapnivaló, Jazz, unalom. Méregdrága, fehér garnitúrákon ülünk kb. nyolcan.

Én egy óra alatt megunom és amikor úgy látom, hogy a hangulat lejjebb már nem süllyedhet, jelzem a páromnak, hogy ideje indulni. Azt mondja, mindjárt. Elindultunk? Nem. Csak maradtunk még egy órát. Utána már hajlandó volt távozni velem. A buszmegállóhoz sétálva megbeszéltük, hogy abban mindketten egyetértünk, hogy ez egy elég unalmas buli volt… Erre kitalálja, hogy menjünk fel XY haverjához, ott is van valami. Nincs is messze, és ha meg nem tetszik, vagy nagyon meredek, akkor megyünk haza. Így is lett. Ez már egy fokkal jobb volt: lazább hangulat és rock. Ő jól érezte magát, én hamarabb kidőltem,  (fáradt voltam, van ilyen), és háromnegyed óra múlva mondtam neki, hogy ő maradjon csak, én viszont hazamennék. Erre rám förmed, hogy miért így mondom, amikor nagyon jól tudja, hogy csak azt akarom, hogy ő is jöjjön. Tényleg nem ezt gondoltam. Fáradt voltam és az volt a tervem, hogy szépen hazamegyek, ő meg érezze jól magát. Tényleg nem akartam elhurcolni innen, nagy lány vagyok, egyedül is hazatalálok. Hagyom az egészet, majd beszélgetni kezd velem egy srác. Egy idő után fogtam a táskám és hazamentem egyedül. Nem szóltam a páromnak, ideges voltam és tényleg fáradt. Utólag már rájöttem, hogy fel se kellett volna jönnünk ide. Ő másnap, szombat délelőtt 10-kor állított haza. Azt mondta, ott aludt és nekem sem kellett volna elmenekülni, mert én is ott aludhattam volna. Igen, csak én nem szeretek idegen helyen aludni. Lefeküdt. Késő délután kibotorkál és újra szóba kerül a buli. Azt mondja, nagyon rám szállt az a srác és: látta, hogy egyszer fogta a kezem is. Ezen meglepődtem, mert ha így lett volna, tudnék róla. Szerintem ilyen csak a fejében történt. Elég mérges lett, a saját hülyeségén húzta fel magát, mindenáron meg akarta tudni, hogy ki volt az. Egyébként fogalmam sincs, nem cseréltünk számot. „Nem csaltalak meg. Most ezért haragszol?” – mondtam neki. Azóta mosolyszünet van. Ha egy ilyen légből kapott hülyeségen kibukik… mindenesetre szeretném tudni, hogy hol hibáztam én.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr474568185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása