Már az idősebb nőkben sem lehet megbízni

2012. június 07. 07:33 - Panni CsP

„Nem olyan régen bevallotta, megcsalt, majd sírva arra hivatkozott, hogy értsem meg, az ő korában már ritka, hogy egy huszonvalahány éves férfi felfigyeljen rá” – posztolónk, saját bevallása szerint, főleg az idősebb nőkre bukik, de véletlenül se gondoljuk, hogy ebben a kategóriában kizárt a koppanás.

Ahogy tegnap már jeleztük, újabb nyereményjátékkal örvendeztetünk meg titeket a hűséges olvasásért, posztolásért és kommentezésért. A jövő héten a Somersby jóvoltából induló játékunkra olyan ismerkedős, csajozós-pasizós sztorikat várunk, amire utólag már igazán elismeréssel lehetett koccintani a haverokkal/barátnőkkel. A legjobb 3 sztorit itt olvashatjátok, és amelyik a legtöbb kommentet söpri be, annak írója kap egy tálca (25 db) Somersby-t, a lelkes kommentelők között pedig további 2 tálca Somersby alma cidert is kisorsolunk. Ne habozz, írj és küldd be! Hétfőn startol az első sztori!

 

Valamiért vonzanak a nálam idősebb nők is, és az az érdekes, hogy én is vonzom őket. A jelenlegi kedvesem is az érettebb korosztályba tartozik. Szeretem őt, ráadásul közös kaland hozott össze minket. Én 34 éves vagyok, „Magdi” 46. Előttem két évig járt egy vele egykorú pasassal, majd a férfi el akarta venni, de ő visszalépett. Ugyanis korábban Magdika már volt házas, és köszöni, elég volt. Meg szerintem - az egyéniségéből fakadóan - élni is szeretett volna még. Hát szétmentek. De nem csak emiatt: ugyanis amikor Magdika pasija már látta, hogy nem lesz ebből házasság, elkezdett kifele tekintgetni… és a kapcsolatuk vége felé beújított egy csajt. Csakhogy ez a lány akkoriban még velem járt… Egy velem kb. egyidős lányról van szó. Amikor a pasas kitálalt, Magdika nyomozni kezdett. Itt csatlakozom én a történetbe. Így ismertem meg Magdit.

Ugyanis amikor az egész kiderült, én is belekeveredtem már a dologba. Mert Magdika felkeresett. Ő mondta el az egész sztorit. Kislány, lapát. Magdikával pedig egyre sűrűbben kezdtünk találkozni. Először csak írogattunk egymásnak, chateltünk, majd két telefon után találkozók zsinórban. Megérezhette rajtam, hogy bejön nekem, mert kezdettől fogva flörtölt velem, elég leplezetlenül, ami nekem csak olaj a tűzre, hogy így mondjam. Magdika fiatalos, festett szőke, szép arcú csaj, nyugodtan letagadhatna egy tízest. Járni kezdtünk. Minden szép volt. Egy darabig… Mert hogy nem olyan régen bevallotta, megcsalt, majd sírva arra hivatkozott, hogy értsem meg, az ő korában már ritka, hogy egy huszonvalahány éves férfi felfigyeljen rá, kívánatosnak tartsa, márpedig ez megtörtént és egyszer-kétszer le is feküdtek. Munkahelyi flörtből alakult így. És most elvárja, hogy ezt nézzem el, bocsássam meg neki. Ha elfogadom indoknak azt, amire hivatkozott, akkor hülyén érzem magam. Sokat gondolkodtam a hosszú távú (és zárt) kapcsolatról vele, de ezek szerint ezzel egyedül vagyok, részéről szerintem csak egy kaland vagyok, csakúgy, mint a másik fiatal kolléga. Szomorú, hogy már az idősebb nőkben sem lehet megbízni… azt gondolnád, ők már lenyugodtak, nem viselkednek őrült nőként. Most megbocsátást vár tőlem. De ha ilyen laza a hozzáállása, ahogy mondta, és ennyire kapaszkodik a reménybe, és hajtja a kapuzárási pánik, ez a kilengés meg fog ismétlődni a jövőben, aztán megint bocsáthatok meg neki… Nem mondhatom neki, hogy gusztustalan, amit csinál, hogy megbocsátást, igazolást vár, tőlem, mert valahol megértem. De akkor is…

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr724570708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bicepsz Elek77 2012.06.07. 08:34:58

Probalkozz.a nyugdijasotthonban ;)
Amugy meg mit adhat egy idosebb no egy ferfinak? A dugas ez egy dolog, de nem minden. Az o "aranybanyaja" mar kimeruloben van. Most mar csak dugni akar mmindenfele, amig lehet. Szoval keress egy nalad fiatalabbat.
A ven qurva is .urva.
süti beállítások módosítása