Elijesztett, pedig lett volna esélye

2012. június 27. 07:30 - Panni CsP

Rögtön az első randi után szerelmet követelni éretlen dolog. Levélírónk most mégis azon gondolkodik, hogy megenyhül a követelőző pasi irányába. Gyanúja szerint a fiú viselkedésére egy nő lehet a magyarázat, aki korábban átvágta.

 

Hetekig leveleztem egy sráccal, miután egy oldalon írt nekem. Mivel én is azzal a szándékkal léptem fel, mint ő, hamar az első találkozó felé kanyarodott a beszélgetés. Egyébként ő mondta, de én is tudtam, azt, hogy minél tovább húzódik, annál távolabb tolódik az esélye annak is, hogy valaha is találkozni fogunk. Mert hogy ott valaki nem akarja. Esetünkben ez nem így volt. Egész más természetű volt a probléma. Láttuk egymáson, hogy nagyjából normálisnak és megbízhatónak mondhatók vagyunk, nem jelentünk veszélyt egymásra, nagyjából egy hullámhosszon is voltunk. Hát egyeztettünk egy randit.

Szerintem remekül sikerült, sokáig beszélgettünk, a pasi helyes volt és szerintem én is bejöttem neki. Ez később bizonyosságot is nyert… Ugyanis rá egy napra írt egy viszonylag felháborodott mélt, hogy miért nem keresem már. Miért? Mert egy nap után nem hiszem, hogy a nyakamat kell törnöm, ha nekem egyáltalán. Hova ez a kapkodás? Már az sem túl szép, hogy az első randi után számon kér. Azt is írta, hogy mondjam meg neki, most rögtön, hogy mi lesz? Lehet-e köztünk valami? Erre mit írtam volna? Azt írtam: „hiszen még alig ismerlek”. Nem válaszol. Azt hittem, végeztünk. Eltelt négy nap és jött tőle egy levél. Bocsánatot kért mélben… Belátta, hogy kapkodott és a korábban arrogáns hangnem átment egy önostorozásba, ami szintén nem állt jól neki. Még nem válaszoltam neki. Eltöprengtem, hogy miért lehet ilyen egy élőben teljesen normálisan viselkedő fiú…? Korábban egy nő talán átvágta, azóta ezt az élményt vetíti ki minden csajra. És ez fejlesztett ki benne ilyen szintű ellenállást és bizalmatlanságot a nőkkel szemben. Vagy ezt rosszul látom? Ezzel az agresszív kérdőre vonással baltázott el mindent, pedig részemről lett volna esélye. Csak elijesztett. És most azzal kapcsolatban kérnék pár véleményt, hogy írjak-e neki újra?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr944613884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása