A pasim még nem élte ki magát

2012. szeptember 10. 07:32 - csajokespasik

„Ha azt mondja, hogy ki akarja élni magát, akkor az annyit jelent, hogy nem boldog már velem?” – így hangzik a nap kérdése. A pasi sms-ben jelenti be, hogy ő még élne egy kicsit, ám megígéri, hogy próbálja nem megcsalni jelenlegi nőjét. De ha mégis úgy alakul, hogy tűzközelbe kerül, ő tenni fogja a dolgát.

 

Hello! Én is beállok akkor a panaszkodók sorába… Nő vagyok, 24 éves, a barátom 26. Nem tudom, mitől számítani az együttlétünk idejét, mert benne volt még ebben 3 szakítás is… : D Kb.2 év. Igen, ez a se veled, se nélküled kapcsolatra a tipikus példa. Ritkán vitatkozunk, de ha mégis, akkor nagyon kijön belőlünk. Ez nem egymás elleni támadás, hanem általában ok nélküli féltékenység, vagy annyi, hogy ő menne X helyre, ahova én nem, ezért és ezért… Hetekkel ezelőtt megdöbbentő bejelentést tett (hozzátenném, sms-ben) és a következőt küldte: viszonylag boldog velem, de még élni akar, és ez nem azt jelenti, hogy más nőkkel is feltétlenül ismerkedne, de benne van a dologban. El akarja engedni magát, és ami jön.

Mert ha ő beleveti magát az éjszakába, és jönne egy könnyű nő, ő nem fogja elzavarni. De azért próbál hűséges lenni. Magyarán, még nem élte ki magát és most akarja. Lényegében ezt vitattuk meg kb 10 sms-ben… Ezután szünet, az utolsó sms-ére már nem feleltem, mert kezdtem meddőnek látni ezt az egész vitát. Úgy voltam vele, hogy csináljon amit akar, kár volt megkérdeznie. Meg azért ezt velem sem lehet megcsinálni sokáig. Azon téptem magam, hogy akkor én most mi vagyok és mit jelentek neki? Egy kényelmi állandót? Mert társat semmiképpen. Az ő értelmezésében ez annyi, hogy én tűrjek és legyek büszke rá, mi több, legyek türelemmel, amíg ő fordul párat és vagy visszatér hozzám, vagy nem. Korábban még azt is megkaptam tőle, hogy korlátozom a szabadságát és gyakran az egész napját elrontom és rossz hangulatban megy dolgozni… Az, hogy nem búcsúztam még el tőle, nem tudom, miért van… volt sok szép pillanatunk… Régebben, ha szükség volt rá, ő azonnal jött és segített, nekem is, a szüleimnek is: szerelés, cipelés, bármi, kérés nélkül, teljesen magától jött, ha tudott róla. Ezt nem tudom elfelejteni, de ebben a helyzetben a javára írni sem, vagy mindezek fényében elnézni neki azt, amit most csinál. Ha ezt az utat választja, akkor lehet, hogy nincs értelme tovább. Ha azt mondja, hogy ki akarja élni magát, akkor az annyit jelent, hogy nem boldog már velem? Úgy is hozzáállhatnék, hogy igen, menjen, élje ki magát, mert inkább most jöjjön elő, mint később. Azért vagyok ilyen derűlátó, mert a korábbi szakításaink után nem sokkal, de visszajött hozzám – mindig ő keresett, ő kért bocsánatot. Egy kapcsolaton belül szabadságra vágyni? Ha megadom neki, azt, amit kér, akkor: A. megalázom magam. B. biztosítom afelől, hogy ezt máskor is bármikor megismételheti.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr734765604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása