Még egy bizsugyűrűt sem kaptam tőle

2013. április 22. 07:14 - Panni CsP

„Elkezdett bambán mosolyogni: Gyűrűt szeretnél? Mint akinek ez meg sem fordult még a fejében” – Levélírónk két év után szeretett volna párjától egy gyűrűt. Nem jegygyűrűt, csak egy szimbólumot, hogy komolyan gondolja a dolgot. Egy akármilyen bizsugyűrű is jó lett volna, de úgy tűnik, ilyesmit elvárni a szülői házból 40 évesen kiröppenni képtelen férfitól már extra.

 

Sziasztok! Már vége lett a kapcsolatnak, csak érdekességképpen küldöm, na meg a véleményekre is kíváncsi vagyok. Két évig voltunk együtt a barátommal, aki negyven évesen még a szülőkkel lakott (soha nem költözött el tőlük, egy percre sem). A szülők vasárnapi, nagycsaládi ebédre hívtak. Korábbra terveztem, de pont délben sikerült odaérni (náluk pont 12-kor van ebéd), becsengettem. Az egyik vendég nyitott ajtót, behívott. Az előszobában voltam, amikor kijött a barátom köszönni. Bementünk az asztalhoz, szétnézve kiderült, hogy már régen végeztek az ebéddel.

A családtagjai poénkodtak az érkezésemen, hogy "végül is most van dél".... Aztán kiderült, hogy hamarabb jött mindenki és már 11-kor elkezdték az ebédet. Nagyon kényelmetlenül éreztem magam. Legszívesebben hazamentem volna.... Kb. két hét múlva mentünk a rokonaihoz. Anyukája üzente nekik, hogy "várjuk őket szeretettel szombaton!" Gondoltam, engem nem hívtak meg, legalább nem kell jópofizni. A rokonok kérdezgették, hogy én is ott leszek szombaton? Már nem is emlékszem, mit mondtam. Aztán egyikük hozzátette: "Megvárunk!" És röhögött. Mire a mellettem álló barátom kijelentette, meg vagyok hívva szombaton, el tudok jönni? Természetesen nem mentem el.

Két év után szerettem volna tőle kapni egy gyűrűt. Nem jegygyűrűt, csak egy szimbólumot, hogy komolyan gondolja velem. Egy akármilyen bizsugyűrű is jó lett volna. Édesanyja mindig célozgatott, hogy pl. a családban a legközelebbi esküvő a miénk lesz. Meg hogy más addig ne házasodjon össze a családban, mert most mi következünk. Amikor kettesben voltunk, mondtam neki: akkor soha senki nem fog összeházasodni, mert a majdnem-gyerekem-lehetne-korú párok férfitagjai már vettek gyűrűt a barátnőjüknek, én meg még nem kaptam tőle!

Elkezdett bambán mosolyogni: Gyűrűt szeretnél? Mint akinek ez meg sem fordult még a fejében – valószínű, nem is. Mondta, munkahelyén kérdezték tőle, van-e családja. Felhomályosítottam, valószínűleg azért, mert a kolléganői közül valakinek tetszik. És mivel nem látott gyűrűt az ujján, azt gondolta, szabad préda - mert ha van is kapcsolata, az nem komoly. Célozgattam, hogy nekem sincs gyűrű az ujjamon, ezért az én munkatársaim is azt hiszik, szabad préda vagyok. Mert ha van is kapcsolatom, az nem komoly -mert nincs az ujjamon gyűrű. Nem mondott semmit, csak hallgatott. Máskor a 15 éves rokonától érdeklődtem feltűnően az ujján lévő gyűrűt nézve, hogy pasidtól kaptad? Igen, már 4 hónapja vagyunk együtt - mondta boldogan. Aznap délután még beszélgettünk -helyesebben szólva erőltettem a beszélgetést- a gyűrű témáról. Aztán feladtam. Ez a pasi nem volt előzőleg nős, még komoly barátnője sem volt. Nem akartam rögtön feleségül menni hozzá.... Egy gyűrű - főleg egy bizsugyűrű - még nem azt jelenti, hogy most holtomiglan - holtodiglan... Csak fontos lett volna. De biztos nekem vannak túlzott elvárásaim két év után - egy negyvenes férfitól.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr465238511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hurkazsirosnapolyi 2013.04.22. 14:09:35

Lyézus Màrija! Téged nagyon rossz irànyba sodort az élet. Jobban jàrsz, ha ezt a mamakedvence recskamatyit elfelejted és talàlsz egy életképes hapsit.Mondom én,39 évesen, hàzasként és két gyönyörű ikerlàny apukàjaként. Sokkal több szerencsét kívànok!

Narcolepsia 2013.04.25. 20:00:56

Nem akarlak megbántani, de a dolog úgy működik, hogy amíg TE magad nem hiszed, hogy igenis megérsz egy gyémántot, meg egy tisztességes gyűrűt, addig a pasi sem fogja ezt elhinni. Aki beéri a bizsuval, az nem kap semmit.
süti beállítások módosítása