A csajt nem érdekli, hogy már foglalt vagyok

2013. augusztus 12. 07:14 - csajokespasik

”A Facebook-os nyomulása már a barátnőmnek is feltűnt. Legkevésbé sem szeretnék emiatt otthon feszkót” – az ex kolléganő még akkor sem kopik le, ha a célpasi már munkahelyet váltott és eltűnt onnan. Most megtudhatod, milyen, ha agyonlájkolnak.

 

Sziasztok.

Nem a szokványos megcsalt-megcsaltam történet részese vagyok. Sőt, abban sem vagyok biztos, hogy valaminek a részese vagyok. A történetem a következő:

Viszonylag hosszú időt dolgoztam az előző munkahelyemen. A kolleganőimmel igyekeztem jó viszonyt ápolni, betartva a „házinyúlra nem lövünk”- alapszabályt. Ezt szerintem a körülöttem dolgozók is érezték. Az egyik munkatársnőm viszont nem vette le, hogy a kávészünet, ebédek alatti beszédességem, a néhány közhelyszerű dicséret, ami általánosságban a kolleganőim - és ő felé is - irányult, pusztán illendőségből, és nem egyéb okokból hagyták el a számat.

Az év elején ez a bizonyos hölgy elkezdett finoman nyomulni felém. Először csak mosolyok, néhány hülye poén jött, majd egyre gyakrabban beszélgetéseket kezdeményezett. Amikor feltűnő lett a dolog számomra, részben mert boldog párkapcsolatban élek én is, és tudtommal ő is, részben mert mint nő egyáltalán nem a zsánerem, igyekeztem ezeket a beszélgetéseket röviden lezárni. A nyomulást sajnos ezzel nemigen tudtam megállítani. Zavart a dolog, de igyekeztem nem foglalkozni vele. Történt, hogy pár hónapja munkahelyet váltottam, gondoltam ezzel véget is ér a dolog. Sajnos tévedtem. A hölgy taktikát váltott elkezdte szaporán használni a like gombot a Facebook profilomon tett bejegyzéseimre. Majd a legátlátszóbb dolgokkal kezdett megkeresni a privát email címemen. Érdeklődik az új munkahelyem iránt, az autóm iránt, érdeklődik a nyaralásom iránt, állandóan hív, menjek ebédelni vele meg a régi kollegákkal, lájkolgatja szaporán a bejegyzéseimet. Teszi mindezt annak ellenére, hogy tudja több, mint jól megvagyok a barátnőmmel.

A dilemmám a következő: nyilvános ajánlatot sosem tett, célozgatni sem célozgat semmi intim dologra. Ha emiatt nekitámadok, megkérem, kopjon le, félek, eljátssza a sértődöttet, kikéri magának. Pont úgy csinálja, mint mi pasik szoktuk. Finoman, de jelentőségteljesen. A különbség csak annyi, hogy én szinte azonnal leveszem, ha le kell állnom. Ő egyszerűen nem veszi ezt az adást. Mintha másolna valamit, és nem értené a lényegét. Sajnos nem fogja fel, hogy ezzel ellenszenvet vált ki egy pasiból. És nem a célját éri el, hogy pozitív értelemben keringjenek körülötte a pasi gondolatai. Fura, hogy negyven környékén egy nő ennyire butának tűnik ezen a téren. A Facebook-os nyomulása már a barátnőmnek is feltűnt. Legkevésbé sem szeretnék emiatt otthon feszkót. Sajnos nem tudom, mitévő legyek. Ha valaki volt már hasonló helyzetben, érdekelne a véleménye. Vagy a segítsége. Légy szíves, a „dugd meg” stb. trollkodástól kíméljetek meg, mert az egy percig sem állt szándékomban.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!
Címkék: facebook csaj zaklat

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr715457019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása