Ő hagyott el és én vagyok a szemét

2013. október 21. 07:39 - csajokespasik

„Fölösleges faggatások, kiborulás semmiségeken, és a lekezelő tanár nénis stílusával nagyon kicsapta a biztosítékot nálam" – a csaj hamar elsárkányosodik, és amikor látja, hogy a párja nem idomul, lelép. Ha ennyiben hagyná, még rendben is van, de ő lejárató hadjáratot folytat az ex-pasija ellen.

 

Üdv! 2010 óta ismerek egy lányt, sokáig nem figyelt rám, ez az állapot idén májusban változott csak. Valamiért elkezdtünk levelezni egymással, talán azért, mert összefutottunk egy helyen és örültünk egymásnak, rég nem találkoztunk. Aztán a beszélgetés a magánszférára terelődött, így tudtuk meg egymásról, hogy egyikünknek sincs most senkije. Pár tali után összejöttünk és június közepére már be is költözött hozzám. Úgy volt vele, hogy nem hoz sok cuccot, mert nem akar a terhemre lenni és így könnyebben mozog az otthon, a munkahely és köztem.

Elégedett voltam, éldegéltünk, persze, azt nem hittem, hogy mindörökké így is marad, de arra nem számítottam, ami történt… Egy idő után elkezdett hideg lenni velem, kioktató, fölösleges faggatások, kiborulás semmiségeken, és a lekezelő tanár nénis stílusával nagyon kicsapta a biztosítékot nálam. Ha volt egy vita, általában leragadtunk benne. Ekkor a tárgyra tértem és elmondtam neki, hogy ne csapd be magad, nem vagyunk házasok, ha valami nem tetszik, vagy meguntál, lehet távozni. Én lakásom, én szabályaim. Nem sokat mozgattam meg benne, mert nem ment el rögtön. Nem szállt ki, de azt sem akartam, hogy ebbe az új szerepébe túlságosan beleélje magát, még jobban, a saját lakásomban.

Próbáltam beszélni vele, de ha ő elkezd fejtegetni valamit, annak se eleje, se vége, inkább hagytam. Olyan vele beszélni, mintha folyton terelne és semmit nem mondana. Szeptember elején magától távozott. Valamennyire sajnáltam, mert voltak szép perceink is. Azt hittem, ezzel vége az egésznek és lezárhatom. De pár nap múlva visszahallottam, hogy ilyen meg olyan szemét vagyok és olyan rágalmakkal illetett, amiket ő talált ki. Hogy kidobtam. Nos, én nem dobtam ki, magától ment. Azt állította, kiraktam az utcára. Egyrészt ha így is lett volna, tudott volna hazamenni, mert nem messze laktak a szülei. Másrészt nem az én stílusom kirakni valakit, legyen akármilyen. Aztán olyanokat talált ki, hogy nem engedtem hozzám költözni és ő könyörögte be hozzám magát. Ezt nem is értettem. Meg hogy megcsaltam. Azt is állította, ha nem volt pénzem, kértem tőle és ő adott, (ez annyiban igaz, hogy PONT fordítva történt a valóságban). Nem tudom, mi zajlik le ilyenkor az ilyen nő fejében, amikor ilyeneket talál ki, és mit akar ezekkel. Aki ismert engem, kiröhögte, náluk nem ért célt. De az a rossz, hogy a mai napig nem áll le.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr455590235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása