Egy ilyen nő 2 órát sem ér meg

2013. november 05. 07:35 - csajokespasik

„Semmit nem adott hozzá a közös életünkhöz, semmit. Az a lány, akit Balatonon megismertem, eltűnt” – a kapcsolat egy darabig teljesen idilli, aztán a lány felvesz egy közömbös attitűdöt, amitől Levélírónk kissé berág. Az a gyanúja, hogy a Balatonon megismert nő csónakból csónakba száll és ez nála már életstílus. Egy mobillal megvásárolható a szerelem?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

 

 

 

Jó reggelt!

Hol is kezdjem? Ezzel a lánnyal (27) két évig voltunk együtt. Én 32 vagyok. Teljesen véletlenül találkoztunk, mondjuk azt, hogy igen romantikus körülmények között, Balatonon, egy nyaralás során. Mindketten a fővárosból jöttünk, hát találkozzunk majd. Volt pár találkozónk és minden nagyon szépen alakult, annyira, hogy nem sokára hozzám is költözött. Elvittem mindenhova, bemutattam a szüleimnek, barátaimnak, sok közös program és minden rendben volt.

Amit nem kellett volna, az a hozzám költözése volt. Ha külön maradunk, nem ismerem meg ilyen alaposan, és talán még mindig együtt lennénk. Mert a „lakva ismerszik meg az ember” mondás ebben az esetben igazolta önmagát. A csaj azt hitte, egy ingyen hotelben van, széthagyta a cókmókját, és néha bejelentés nélkül tűnt el, igen kiöltözve és kifestve. Nem hiszem, hogy a nagyanyjához készülődött így. Mindegy, elnéztem, szerettem, hülye voltam. Féltékenységre okom sem volt. Az ágyban is rendben volt minden, ebből gondoltam, hogy minek is járna el máshoz. Bármit csináltam, bármit mondtam, az mindegy volt neki. Aha, oké, köszi – így reagált. Semmit nem adott hozzá a közös életünkhöz, semmit. Az a lány, akit Balatonon megismertem, eltűnt belőle. Mintha minden járna neki.

Próbáltam lenyűgözni, apró ajándékok (meg egy új mobil, amire tudtam, hogy vágyik), elvittem helyekre, és mintha azt éreztem volna, hogy pont ezekért néz le, hogy törődöm vele és figyelmes vagyok. Mert még érdekel. Amikor meghívta hozzánk párszor az anyját, már láttam, honnan örökölte ezt. Az anyja kb. azt a hozzáállást vitte a világba, hogy mindent ő tud jobban és mindenki más hülye, aki meg nem hallgat rá, azt lenézi.

Mióta megismertem ezt a lányt, azóta azt hallgatom, hogy sajnos most nincs munkája, folyton keres, de nem talál megfelelő melót. Ebben a mondatban, a ’keres’ sincs a helyén, mert nem láttam soha a neten vagy újságot böngészni. Azt mondja, ő minimálbérért nem megy el.

3 hete ért véget a türelmem: megmondtam neki, hogy ez így nem megy, hagyjuk abba. Ő meg minden vita nélkül el is ment. Fájt, hogy ennyire nem jelentettem neki semmit. És vannak ilyen nők, akik az átverést és kihasználást életvitelszerűen űzik! Szerintem már bőven megtalálta az utánpótlásom. Az, hogy 2 évig együtt voltunk, az én érdemem, mert én tűrtem tőle. Mások azt mondják, nemhogy 2 évet, de 2 órát sem ér meg egy ilyen csaj.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr535615208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása