Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lefeküdtünk, mégsem szexeltünk

2014. január 03. 08:30 - csajokespasik

Csak együtt alvás, szex semmi. Levélírónk annyira tiszteletben tartja a lány kérését, miszerint lassítsanak, hogy megpróbál lopakodó üzemmódba helyezkedni az ágyban, nehogy az új jelölt megérezze ágyéka rajongását. Tovább várni vagy lapozni?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Blog! Nem tudom, mi itt a szokás, ahogy látom, bárki bárhogyan bármiről írhat, a társkeresés témáján belül, így én is el merem, ezt küldeni. December elején megismertem egy lányt. A társaság afféle baráti társaság és ő valakinek az ismerőse volt. Úgy kezdtünk el beszélgetni, hogy valamiért december elején neki is rossz kedve volt, bár depressziónak nem nevezné ő sem, csak rátelepedett a rossz kedv. És nekem pont hasonló érzésem volt akkor. Beszélgettünk, beszélgettünk.

Nagyon tetszett. Kaptam tőle számot is. És elhívtam pár találkozóra, amik, úgy érzem, jól sikerültek. Aztán egyszer felhívtam magamhoz és némi csókolózás után leállított, azt mondta, hogy ő még nem szeretne lefeküdni velem, de nem mondta, miért. Nem mondta, én nem kérdeztem. Annyit azért elárult, hogy vonzónak talál és nem ez az oka… akkor csak a tempó zavarhatja. Annyi volt akkor, hogy egy ágyban aludtunk, ő fehérneműben, majdnem meztelenül és közben csókolóztunk és nagyon nehezen tudtam uralkodni magamon. Utána csak feküdtünk és fogtuk egymás kezét. Nagyon jó érzés volt ennyi is, csak tovább is mehettünk volna, átöleltük egymást, és ennek a kevésnek is megvan a varázsa. Én annyira tiszteletben tartottam a kérését, hogy próbáltam úgy helyezkedni, hogy ne érezze az erekciómat.

Nem akarok semmit elrontani, nagyon tetszik, az eddigi barátnők közül magasan ő viszi a pálmát. De most elég érdekesen vagyunk. Azt mondta, haladjunk lassan, amivel nincs bajom, de mennyire lassan? Akkor én majdnem megőrültem mellette, és próbáltam nyugton maradni. Nem tudom, mit kéne tennem vagy mondanom, nagyon kívánom őt. Mit jelent ez a bátortalanság egy nőnél? Ha az ágyig eljutunk már, akkor mitől visszakozik? Köszönöm: Peti.

 
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr305724055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Croma Soma 2014.05.14. 20:23:47

Szerintem jobb lenne tovább lépned. Ez mindenképp gázos, és egyszerűnek se tűnik.
Leginkább annak, hogy szamár vagy ló helyett, és győzködi magát, hogy hátha mégis ló, de nem sikerül. Egy nagy szamár vagy. :)

Jó ez Neked?

SzCsaba 2014.11.04. 20:01:32

Nekem is volt egy hasonlo esetem. Ott 3 honap utan kiderult h gyakorlatilag folyamatosan egyutt elt az "exe"vel es velem csak azert szorakozott h ot feltekennye tegye. Persze aztan vissza is ment hozza Vmi itt nem stimmel. Sztem kuka, keress normalisat.

R. Igor Mortis 2015.02.10. 13:41:58

Lehet csak nem bízik benned.
Adtál rá okot?
Ellenkezőjére?
süti beállítások módosítása