A volt pasim az apámat hívogatja

2014. január 15. 07:46 - csajokespasik

Bár a pasi kezdeményezte nyáron a szakítást, most mégis ő indítja az ostromot. Azóta neki is van nője és Posztolónknak is új párja, akit be is avat a dologba. Hiába voltak vele őszinte, szegény új pasi, eléggé kiborul, hogy a nőjét az exe környékezi. Dánielnek már új nője van, mégis a réginek rinyál.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

 

Sziasztok! Hol kezdjem, nem lesz egyszerű… Szóval, nyáron szétmentünk a barátommal (legyen Dani) kb. két év után. Szerettük egymást, csak valahogy valami miatt nem működött részéről. Amikor erről beszéltünk, azt mondta, hogy nem tudja, mit is érez velem kapcsolatban, de inkább a „se veled, se nélküled-helyzet” van, amit nem akar, hogy még jobban elmélyüljön, úgy értelmetlen. Engem ez kicsit meglepett, de nem vágott földhöz. Csak gondolkodtam a miérteken. A szex is jó volt, voltak közös témáink, tudtunk beszélgetni, mégse tud nálam elköteleződni.

Azóta neki is, nekem is volt más kapcsolatunk, de közben néha beszélgettünk. Aztán Szilveszter este felhív, boldog Újévet kívánni és 1 órán át beszélgettünk. Azt mondta, találkozzunk jan. 5.-én. Ezt jan. 4.-én este lefújta. Nekem van valakim, és ezt mondtam is neki. Lehet, emiatt. Én akkor azt mondtam, oké, találkozzunk, de több nem lesz. Nyáron Dani akart szakítani, meg is kapta. Azóta elkezdett üzenetekkel bombázni, legalább napi egyet kapok tőle, nem múlik el nap úgy, hogy ne hallanék róla. Csak, amiket ír, az kicsit eszelős. Azt mondja: tudom én is, hogy ő nekem az igazi és neki is én. Meg hogy mennyire hülye és vak volt.... Beavattam a jelenlegi barátom és szegény a plafonon volt, pedig csak őszinte voltam vele, hogy kitől csipog ennyit a telefonom. Végül belenyugodott, mert megbízik bennem. Meg az átverés meg a kavarás, titkolózás nem az én stílusom. Azt mondtam Daninak, tegye túl magát rajtam. Azt mondta, megtette - de ezt nem éreztem. Olyanokat is csinált, hogy felhívta apámat, ami elég gyerekes és értelmetlen volt. Neki is elmondta, hogy nem akarok vele találkozni, pedig milyen jól megvoltunk. Szegény öregem erre nem tudott mit válaszolni, még nekem is csak töredékesen tudta visszaadni a mondandóját, annyira lesokkolta. Amúgy Dani a Facebook-on úgy van kiírva, hogy kapcsolatban van. Nem tudom, mit akar, de elképesztő ez a határozatlan vergődés, úgy, hogy nincs egyedül sem.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr645759091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása