Lehetetlen ezt a nőt megérteni

2014. január 16. 07:47 - csajokespasik

"Azt mondta, sajnálja, hogy a múltkor annyira kiadta magát, amikor szerelmet (vagy nem tudom, mit) vallott nekem" – a lány rejtélyes, a családja tragédia, de Posztolónk csak nem adja fel. Abban bízik, hogy egyszer majd kitisztul a hölgy feje, és jönnek a boldog napok.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv! A mi kapcsolatunk elég ingadozó: egyszer már együtt voltunk, aztán fél év szünet, most meg újra, de megint azt kezdjük eljátszani, mint a múlt alkalommal. Kezdem már őt kiismerni, de mire a végére érnék, elmenekül. Ő egy 26 éves nő, velem egy idős. Nem rég volt a szülinapja, én meg küldtem neki egy szép üzenetet, amire nem válaszolt. Utólag azt mondta, elfelejtett válaszolni, de megkapta. Két napra rá egy szép hétvégét töltünk együtt, amikor is szerelmet vall nekem és elmondja, hogy ne haragudjak, amiért nem úgy működik, mint a többi nő.

Nehezen értettem meg, mire gondol, de szerintem arra, hogy az érzelmeit nem tudja úgy kifejezni. Más férfit ez elriasztana talán. Neki elég súlyos családi élete van/volt és az hagyott nyomot rajta. Megkönnyebbültem kicsit, mert már tudtam mit hibáztatni, bűnbak meg mindig kell... Van egy retardált testvére, aki rendszeresen szekálja, kérdeztem tőle, hogy „beszéljek vele?”, azt mondja, „á, nem kell, majd lenyugszik”. És ez jellemző az egész családra, mindenki csak vár, hogy elmúljanak a viharfelhők, de azok valahogy csak nem akarnak. Így élnek. Ha probléma van, kollektíven nem beszélnek róla, és akkor úgy tűnik nincs is. Ismerős? Mert sok ilyen család van.

Egyik éjszaka sms tőle: „Én vagyok neked az egyetlen. Tudom a választ, úgy is” utána: "mostanában nehéz eset vagyok, családi gondok, lehet, nekem egyedül jobb lenne” - ezzel meg mintha engem akarna kímélni magától, de annyi mindent bele lehet érteni. Gyakran érzem azt, hogy vádol, amikor soha semmit nem követtem el ellene, még csak arra sem utaltam, hogy másik lányokat nézegetek. Azt mondta, sajnálja, hogy a múltkor annyira kiadta magát, amikor szerelmet (vagy nem tudom, mit) vallott nekem. Azzal, hogy a bizonytalanságban tart, azt érte el, hogy december óta gyengülni kezdtek az érzéseim iránta. De rögtön ellágyulok, ha vele vagyok. Szeretnék vele kialakítani egy őszinte kapcsolatot, ami világos és érthető és nem rejtélyes. Csak van-e erre esély, vele?

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr535760732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serathis 2014.01.17. 01:20:37

Némelyik nő mind egyforma :)
süti beállítások módosítása