Azért hagy el, mert 32 vagyok

2014. február 17. 07:49 - Panni CsP

„Szomorú volt arról beszélni, hogy melyik ajándékomat adja vissza, amit tőlem kapott” – a hölgy egy kicsit túldramatizálja a helyzetet, vagy csak a szokásos királynő-játszma zajlik. Posztolónk nehezen tudja eldönteni, küzdjön-e ezért a nőért, várakozzon, vagy most rögtön lépjen tovább?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Kedves Blog, Egy olyan nőről írnék, aki a héten lesz 42 éves (10 évet simán letagadhatna) és velem volt együtt 2 évig. Ő mondta ki, hogy nem akarja folytatni velem. Már előtte is láttam, hogy valami baj van. Nem laktunk együtt, azt mondta az elején, nem akarja. Bár akkor még ott tartottunk, hogy azt beszéltük meg, nem lesz hosszú távú a dolog, aztán mégis az lett. 2 év azért akárhonnan is nézem, elég szép. Amikor szakított velem ő - hosszas könyörgésemre - elmondta, hogy azért szakítunk, bár szeret meg minden, mert én 32 éves vagyok.

És ez őt zavarja, mert. Túl fiatal vagyok... Ez akkora hülyeség, mondtam neki, 30 év után korkülönbségekről már nem beszélhetünk nagyon élesen, a korkülönbség akkor súlyos, amikor a 18 éves kiscsaj gerjed a 42 éves családapára, mert apakomplexusa van, vagy tudom is én, mi. Láttam már nem egy ilyet. Szombaton együtt voltunk, csak beszélgettünk. Én kéredzkedtem fel hozzá, bár ő nem akarta hogy menjek, kicsit úgy is éreztem, mintha zaklatnám már. Kicsit nevetgéltünk is, jól éreztük egymást, szerintem még nincs minden veszve. Büszkeség, az van.

Míg együtt voltunk, egy idő után azt hittem elválaszthatatlanok vagyunk, mindent megtettem volna érte. Szomorú volt arról beszélni, hogy melyik ajándékomat adja vissza, amit tőlem kapott – mondván drága volt és különben sincs rá szüksége, és adjam oda a következő nőnek - olyan, mintha szándékosan bántani akarna. Mintha én akartam volna a szakítást. Azt mondja, semmi olyat nem akar megtartani, ami rám emlékezteti. Ez most egy királynős színjáték, komoly, vagy hagyjam, vagy van még esély rá, hogy újra együtt legyünk? Várjak, míg túl esik ezen a dolgon? Elsősorban a hölgyek válaszára számítok, hiszen ők tudják, mi lehet a másik lelkében az ok.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr955817881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

éneztnemértem 2014.02.17. 16:54:17

Sok ilyen baromsagon vagyok tul mar en is. De ha 32 vagy akkor egyvalamit biztosan tudnod kell: ha a no nem akar mar, akkor nem akar es kesz. Sok szanalmas lepestol megkimelheted magad ha ezt elfogadod es utolag nem kell a falba verni a fejed, h mekkora nyomi voltal. Tapasztalat.
süti beállítások módosítása