Eljegyzés? Visszament a volt pasijához

2014. február 19. 07:48 - Panni CsP

„Volt gyűrű, hangulat, virág, minden, ő mégis inkább zavartnak tűnt, mint lenyűgözöttnek” - az énekes csajok gyakran kiszámíthatatlanok, most például Levélírónk nője ment vissza a nem túl értelmiségi ex pasijához. Ha egy kapcsolat egyszer már nem ment, most mitől menne?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

9 hónapig éltem együtt életem nőjével, akit el is akartam jegyezni, ő azt mondta, még gondolkodik. De nem gondolkodott, amin gondolkodott az nem ez volt, hanem valószínűleg az, hogy miként adja be nekem, hogy ő pedig visszamegy a volt pasijához. A lányt úgy ismertem meg, hogy egy zenekarban énekelt, valami amatőr mikro-bandával lépett fel, és én akkor úgy gondoltam, hogy „Istenem, ha megsegítenél…” - bár semmi esélye, hogy felfigyeljen rám.

Aztán összeszedtem a bátorságom és amikor újra megjelent, meghívtam egy italra, amit vonakodás nélkül el is fogadott. Találkozgattunk párszor. Igyekeztem a legjobb formámat hozni. Három hét múlva már nálam lakott. És most itt tartunk, ez a jelen. Ő 25 éves, én 29. Amikor el akartam jegyezni, volt gyűrű, hangulat, virág, minden, ő mégis inkább zavartnak tűnt, mint lenyűgözöttnek, nem annak a fajta lánynak, akinek élete egyik csúcspontja lenne ez, és marhára várta már, mert erről ábrándozott kislányként is. Nem értem, minek ment vissza hozzá? Ha egyszer már szétmentek, akkor annak oka volt. Mit vár most? Ráadásul akkor a pasija pattintotta. Miért most megy vissza? Önbecsülés? Talán most szabadult fel egy olyan nőből, ami miatt kirakta a csajt. Azt hittem okos lány, az a pasi enyhén szólva nem értelmiségi, nem fog sokáig tartani vele most sem, de én nem biztos, hogy visszafogadom, ha igazam lesz és csak egy nosztalgia dugásra kell neki. Újra együtt piálhatnak, és hetekig boldogok lesznek aztán vissza minden, vagy nem tudom, mik az elképzelései. Nehéz lenne elfelejteni, kb. 0% az esély rá, hogy záros határidőn belül kitörlöm majd. Tegnap még azt gondoltam, hogyha lenne esély, hogy újra összejöjjünk, nem tudom, mit tennék, és annak a lehetősége, hogy visszafogadjam, napról-napra távolodik.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr375821880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása