Osztálytárssal nem járunk!

2014. március 19. 07:51 - csajokespasik

Nehéz elfelejteni és levegőnek nézni valakit, akit minden nap látsz. Járni vele pedig őrültség, mert ha a kapcsolat már nincs is, a suli falai még állnak. De ha az egész egy féltékeny haver trükközése, az a legocsmányabb dolog.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Kedves blog. Olyan helyzetben vagyok jelenleg, amiben nehezen igazodom el. Van egy osztálytársam, aki eléggé bejön nekem. A legjobb haverjával jelenleg baráti kapcsolatban vagyok. Lassan a baráti körünk is kezd azonos lenni, mindkét fiúval. Több alkalommal volt olyan, hogy buliban hülyéskedtünk, együtt táncoltunk érzékien, de valahogy vicc volt az egész, és azt egyikünk sem tudta komolyan venni.

És volt egy csók is. Nem rég azt mondta a haverja, hogy felejtsem el, ami történt, hülyeség lenne járni vele. Amikor megkérdeztem tőle, szerinte bejövök-e neki, nem válaszolt világosan, azt se hogy igen, azt se, hogy nem, pedig ha valaki tudta, akkor az ő. Annyit mondott csak, hogy „ő sok mindent el szokott rontani”, amit nem fejtett ki bővebben. Van egy olyan gyanúm, hogy azért nem akarja, hogy összejöjjünk, mert neki is bejövök. Amikor MSN-en beszélek azzal a fiúval, egy csomó olyan homályos utalást tesz, amit nem tudok félreérteni vagy máshogyan. Csak hát mégis osztálytárs. Nőnapra kaptam tőle egy szál rózsát és úgy alakult, hogy négyesben sétáltunk haza: én, az uncsitesóm, meg ők ketten. Én aztán odamentem hozzá és azt láttam rajta, hogy ő is nehezen dönt, ugyanúgy őrlődik, mint én. De nem tudom elfelejteni, ha minden nap látnom kell.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr575868961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása