Ő egyre fiatalabb, én egyre öregebb

2014. március 28. 07:50 - csajokespasik

„Neki jó így. Én meg csak nézem, ahogy a közösségi oldalon egyre több ismerősöm fotózkodik babával” – Posztolónk elkeseredett, ugyanis valamiért képtelen kilépni egy stagnáló kapcsolatból, ahol ő csak tartozék. Hogyan vethetne véget a fuldoklásnak?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Nem vagyok rendszeres olvasó, csak nem rég fedeztem fel az oldalt. Vidéken élek, lassan hat éve együtt a párommal. Nem túl rózsás a helyzet : ) Úgy veszekszünk, hogy nem veszekszünk, semmibe vesz, indok nélkül eltűnik, nem tudom, hol van és kivel és mikor jön haza. Egyszer csak beállít. Majd. És ez csak 1 dolog… Nem bírok kilépni ebből a kapcsolatból, nagyon régóta nem ismerkedem, hát 6 éve, mióta ő van. Az önbizalomhiányon túl nem biztos, hogy sikereim lennének.

Túl fiatal sem vagyok már. Nem tudok kilépni ebből, aminek több oka van, néhányat elmondtam, a többit inkább megtartom magamnak. De ki lehet találni. Már többször összecsomagoltam neki, hogy menjen vissza az előző nőjéhez, akivel a mai napig összejár, de állítólag nincs semmi köztük, és én vagyok komplett idióta, ha féltékeny merek lenni. És a tervek… Ő neki nincsenek. Neki jó így. Én meg csak nézem, ahogy a közösségi oldalon egyre több ismerősöm fotózkodik babával. Azt mondják ismerősök, hogy ő még nem élte ki magát. Ez mit jelent? Mert sose élheted ki magadat teljesen, nincs olyan, hogy kiéli magát és akkor „most kiéltem magam, kész, végeztem”. Ha nem élte ki, sose fogja, mert az nem egy olyan vödör, amiből ha kiöntjük a vizet, akkor ki van ürülve és kész – neki akkor ilyen a vére. Nekem erre sosem volt igényem, mint a normális nők többségének sem. Sosem függtem a szextől, vagy attól, hogy minél több és változatosabb férfitársaság vegyen körbe. Én nem ilyen vagyok. Csak nyugalmat szeretnék és valami tervezhető biztonságot. És azt is látom, hogy neki ez így jó, mert ő egyre fiatalabb, én meg egyre öregebb vagyok. Most így érzem.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr55882490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása