Imáimba foglalom a volt csajom nevét

2014. április 07. 07:44 - csajokespasik

„Egy valaki, akit már nem érdeklek, és nem tudok róla semmit, törölt az ismerősei közül is” – mai Posztolónk 1 év után is szerelmes volt barátnőjébe, aki hirtelen és szó nélkül lépett le. Ő mindent megtenne a folytatásért, de a nő annyira elzárkózik, amennyire csak tud.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Már lassan 1 éve volt a szakítás, én még mindig nem hevertem őt ki. Nem hagy nyugodni a gondolat, hogy már nem az enyém és nincs velem. Ha eszembe jut, az látványos – mások szerint – olyankor beborul az arcom, látszik, hogy nem vagyok jelen. És igaz is: akkor azon agyalok, hogy miként szerezhetném vissza. Esélyeket latolgatok. Próbálkoztam azzal, hogy találkoztam más lányokkal, akkor egy időre abbamaradtak a gondolataim, de utána megint jelentkeztek. Imádkozom érte, értünk, és azért, hogy adjon még egy esélyt.

Ha más lányokkal találkozom, és a lány kedves és van közös rezgés, kommunikáció is, akkor el tudok vele képzelni többet is, de nem egyszer fordult elő, hogy miattam nem ment a dolog, mert vagy nem tudtam tovább lépni vele, vagy amint egyedül maradtam, rögtön rájöttem, hogy nekem csak egy valaki kell. És akkor nem kerestem. Egy valaki, akit már nem érdeklek, és nem tudok róla semmit, törölt az ismerősei közül is, mintha megbánta volna és csak egy kellemetlen emlék lennék. Miért nem akarja, hogy tudjak róla? Miért törölt ki ilyen hirtelen és radikális módon? Nem zaklattam soha, nem másztam a nyakára még a szakítás után se. Hallani sem akar rólam. Ez nem egy tisztességes eljárás…. Azt sem tudom, hogy egy másik csávóért hagyott-e el. Mi lesz velem? Kigyógyulhatok belőle még, ha egy év nem volt rá elég? Lehet, hogy ebből a leírásból nem tűnik katasztrófának, de nekem az. Úgy tudom, most már van valakije, de nem megalapozott a forrás, de akkor is egy ilyen pletyka, ami lehet, hogy nem valós, napokra kikészített.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr415973048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása