Megcsaltam a páromat. Elmondjam neki?

2014. április 14. 07:14 - csajokespasik

„Ha találkozom vele és tovább megyünk (és ha találkozom, akkor tovább megyünk) az senkinek sem lesz jó” – a férfi ezerféle módon meg tudja magát vigasztalni és számos olyan okot tud találni, ami neki kényelmes. Rendben van ez így?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! 27 éves vagyok, férfi. A történet röviden annyi, hogy nem rég megcsaltam a páromat. Mentségemre legyen mondva, nem volt tervezve, így alakult. Találkoztam azzal a lánnyal, akivel 8-9 évvel ezelőtt majdnem jártam, de nem jött össze, azt hiszem, azért, mert akkor volt már valakije, vagy csak kiszemeltje. Közben tartottuk a kapcsolatot, eleinte hetente váltottunk levelet, utána már csak évente 2-3 alkalommal. Úgy volt, hogy csak dumálni találkozunk.

Aztán ő felhívott magához – és ha nem megyek, azt félreértheti. És miért ne mentem volna? Abban még nincs semmi. Tudom magamról, hogy nehezen állok ellen a kísértésnek - ilyen vagyok – és az a kísértés nagyon kísértés volt, mert annyira nyomult, hogyha nem teszek semmit, azt hiszi, nem vagyok már a régi. Utólag vigaszul azt hoztam fel magamban, hogy nem voltunk házasok, tehát a megcsalás még belefér egy másfél éves kapcsolatba. Ennyit még neki is elnéznék. Annak nem láttam értelmét, hogy azonnal töredelmesen bevalljak neki mindent, hogy a találkozás átlépte a baráti határokat. A lánnyal nem mentünk tovább. Ő sem keresett és én sem. Mert ha találkozom vele és tovább megyünk (és ha találkozom, akkor tovább megyünk) az senkinek sem lesz jó. Bár lehet, hogy tudat alatt egy visszavágás volt a barátnőmnek, aki körül mindig lebzselnek a „ fogadott bátyusok” akiket néha magával is hoz, ha szervezünk valami programot, volt hogy hozzám hozta fel őket. Mivel a kapcsolat a bizalomról szól, és én sem szeretem a titkokat, elmondhatnám neki az egészet – csak a kérdés: változtat a dolgokon? Mennyire? Csak rontana szerintem.

 
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr566027976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vikilililola 2014.04.15. 10:45:07

"Nem voltunk házasok, tehát a megcsalás még belefér egy másfél éves kapcsolatba"

HOGY A POFÁD NEM SZAKAD LE TE ÁLLAT

Hogy lehet ekkora bődületes őrültséget mondani?!
Egyáltalán minek vagy együtt szerencsétlen lánnyal ha nem szereted? Mert az tuti hogy nem különben nem csaltad volna meg...

És csak egy kis felvilágosítás: a barátság nem ugyanaz mint a szex. Attól mert neki vannak fiú barátai ő nem fekszik le velük, és olyan idiótaságot hogy lehet mondani hogy ez volt a visszavágás?!

Hát szerintem te egy szerencsétlen kis pöcs vagy akinek az egész élete frusztrált. Nézz magadba egy kicsit és gondolkozz el!!!

És ha a jelenlegi barátnődnek most azonnal nem mondod el a dolgot egy állat vagy. És fog változtatni a dolgon? Igen. Elhagy. De te megérdemled és nincs jogod magadhoz láncolni őt ezek után és ő is megérdemli, megérdemel egy jó embert maga mell, nem egy pöcst, mint te vagy.....

Croma Soma 2014.04.24. 10:33:48

Ezt buta hozzászólást, mint az előző... Jajjjj!

Szóval akkor mond meg, ha szakítani akarsz, ha úgy érzed vége van! Ha folytatni akarod, mert ez jön a szivedből, akkor még Te is felejtsd el!
Ha nem tudod elfelejteni, akkor itt az idő átgondolni a dolgaid.
süti beállítások módosítása