Csókolóztunk, majd hetekre eltűnt

2014. április 23. 07:45 - csajokespasik

A csaj csókolózni remekül tud, igazat mondani már kevésbé. Posztolónk nagyon szeretné újra látni, de a nő arra hivatkozik, hogy rengeteg a meló. Milyen munka van manapság, ami teljesen kitölti egy fiatal nő életét?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Két hete töltöttem be a 36-ot és átértékeltem pár dolgot magamban. Régóta nincs senkim, és már el is fogadtam volna a helyzetet, hogy ez már így is marad, amikor a véletlen összehozott egy nagyon kedves hölggyel. Aki 8 évvel fiatalabb nálam. Elsőre nem éreztem szimpátiát részéről, de a második, szintén véletlenszerű találkozáskor ugyanabban a társaságban már egyértelműsítette. Mert történtek dolgok. Sokat beszélgettünk. Kicsit sokat ittunk mindketten, későre is járt, és elég bátornak éreztem már magam, hogy lazán megkérdezzem, nem akar-e nálam aludni.

Volt előzménye, mert előzőleg szó volt róla, hogy azért lép le hamar, mert megy az utolsó metró, amit így sem biztos, hogy elér. Ő sem volt már szomjas, és legalább annyira bátor volt, mint én, így feljött hozzám. Eleinte csak beszélgettünk. Aztán annyi történt csak, hogy szinte hajnalig csókolóztunk és nagyon jó volt, rég éreztem ilyet, de semmi más nem történt. Nem aludtunk, beszélgettünk. Hajnalban az első busszal elment. Nem értettem, miért rohan el? Nyugodtan maradhatott volna bármeddig. Ezután hetekre eltűnt. Beszéltünk telefonon, de azt mondta, most nem ér rá.

Egyik mélemben kicsit túl őszinte voltam vele, mert megírtam, hogy ha csak játszott velem, akkor nagyon gyerekes volt, és nehogy azt higgye, hogy azt tehet másokkal, amit akar. Eléggé kiosztottam. Nem volt őszinte, és ez dühített. Amikor nem válaszolt erre, bocsánatot kértem egy másik mélben. Arra azt írta, hogy nem azért nem válaszolt az elsőre, mert megsértődött, hanem mert igazam volt és szégyellte magát. Nem tudott arra mit írni. Abban egyeztünk meg, hogy adok neki időt. Tegnap küldött egy sms-t, azt írta, hogy nem az van, hogy nem akar tőlem többet, csak tényleg sok a munkája… Hát, ha nekem valaki tetszik, akármilyen sok a dolgom, én azt félrerakom…Mire gondol ilyenkor egy nő, amikor ilyeneket ír? Miért csinálja? Megteheti, hogy válogasson. Akkor miért csókolóztunk?

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr336071597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalan Maurer 2014.04.24. 09:51:43

azert csókolt kisöreg hogy időt nyerjen reggelig ;-). pufff
süti beállítások módosítása