Megszöktetett, végül elhidegült tőlem

2014. április 24. 07:45 - csajokespasik

„Próbáltunk beszélni róla, hogy én mit változtassak, esetleg ő mit, de ő kikiáltotta magát tökéletesnek” - nehéz lelépni, ha szorosan összeköt a múlt és a rengeteg emlék. Levélírónk próbálja lejjebb adni az igényeit, hátha benne van a hiba. Hova lehet menekülni, ha se előre, se hátra nem lehet?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Szeretnék pár tanácsot. Nő vagyok, 32 éves, a párom 39. Hét éve élünk együtt, 9 éve ismerjük egymást. Sajnos az utóbbi időkben megromlott a kapcsolatunk. Szerintem ő már nem szerelmes, de ezt magának sem meri bevallani. Én szeretem őt, habár nem olyan intenzitással, mint az elején, de az életem részének tekintem. Szerintem ő többször fontolgatta a szakítást, de eddig nem merte meglépni. Emiatt nem érzem jól magam és a magabiztosságom is lesüllyedt oda, hogy elfogadtam: ne is csodálkozzak, ha már nem szeret.

Ami összetart minket, az egy közösen megélt 9 év, mely során sokat segítettünk egymásnak, támogattuk egymást, amikor nehéz volt, ott voltunk egymásnak, és nagyon szép pillanatokat töltöttünk együtt. Volt, amikor túlzottan féltékeny voltam, de azt meg tudtuk beszélni. Nekem nem volt túl jó kapcsolatom a szüleimmel, és most enyhén is fejeztem ki magam. Őt utálták, és tulajdonképpen megszöktetett tőlük, ha úgy vesszük, mert azóta csak ünnepekkor beszélünk, és én hívom őket. Nekem rajta kívül nincs más. Teljesen kifordultam önmagamból. Nem akarok belegondolni abba, milyen lehet egy élet nélküle. Próbáltunk beszélni róla, hogy én mit változtassak, esetleg ő mit, de ő kikiáltotta magát tökéletesnek és mindent lerázott magáról, hogy ő törődik velem és ezeket csak beképzelem. Hogyan tudnám megoldani, hogy minden újra a régi legyen? Mindenkinek jár még egy esély és tényleg szeretnék megváltozni, ha bennem van a hiba, újra az a szeretnivaló nő akarok lenni, akit megszeretett. Szerintem ez kettőnkön múlik és az együttműködésen. De az ő részéről leginkább passzivitást látok.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr216078863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása