Telefonon vallat

2014. május 08. 07:31 - csajokespasik

„Amikor elhagyott, keménynek mutatkoztam, nem látta rajtam, hogy mennyire megvisel” - kirakja a barátnőjét, utána pedig számon kér rajta múltbeli történéseket. Mi játszódik le ilyenkor egy pasi agyában? Ma megtudhatod, hogyan nem ajánlatos békülni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! A barátom két hónapja szakított velem és elég nehezen teszem túl magam rajta. Egyelőre nem érzem úgy, hogy ez a közeljövőben sikerülne. Váratlanul ért, és magyarázatot nem kaptam akkor, azóta már tudom az okát, egy másik nő természetesen. Pár napja kaptam tőle egy fura üzenetet, amiben azt kérdi: kivel vagyok? Először azt hittem, félre ment és nem is nekem szánta. Azt írtam, senkivel. Innen indult egy fura telefonbeszélgetés.

Felrótta nekem, hogy rosszul esett neki, amikor egyszer nem ő vele mentem egy helyre, hanem az ex barátommal, akivel sikerült megtartani a jó viszonyt – amit vele is közöltem, nem zavarta. De semmi nem történt, nem néztem rá máshogy, csak mint barátra: amikor vele szétmentünk akkor, közös megegyezéssel tettük. Utána úgy is eljárogattunk ide-oda, hogy a párom is jött. Ők ketten is elbeszélgettek, úgy tűnt, jóban lesznek. És most azt írta, hogy akkor leégettem őt. Miért rángatta elő ezt a múltból és mit számít már? Miért foglalkozik ezzel? Nem tudom, mire akar kilyukadni. Azt kérdezte, hányszor találkoztam a volt barátommal, miután őt megismertem? Amikor meguntam ezt, elbúcsúztam tőle, azt mondtam, erre nincs idegzetem.

Az történhetett, hogy az új szerzemény nem vált be és most megpróbál visszajönni, hacsak szex erejéig is, de arra vannak más lányok, elég sok, ha ez jár a fejében, az felejtős. Amikor elhagyott, keménynek mutatkoztam, nem látta rajtam, hogy mennyire megvisel. Sajnos bennem van az is, hogy belemegyek a játékba, mert szerettem és hiányzik. De nem minden áron. Főleg, ha így kezdi... Próbálom elképzelni, mi játszódik le benne és mi ez az egész. Így akar közeledni? Nem tudom, mi a helyzet vele, és ha a nője mégis meg van, akkor minek ez a számonkérés és utólagos felelősségre vonás? Nem írta, hogy találkozni akar, lehet, hogy tőlem várja ennek felajánlását. Tudom, hogy büszke, és ha vissza akarna jönni, akkor nem a bocsánatkérés útját választaná.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr306134743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása