Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ajándékkal leptem meg az Oroszlánt, de kiborult

2014. május 28. 07:51 - csajokespasik

„Az első együttlét az utolsó is volt, mert olyan volt vele, mintha egy darab téglával lennék. Esküszöm, egyedül is jobb lett volna” – újabb csalódáscsokor. Ha a barátnő szégyell eszcájgot kölcsönkérni és inkább lop tőled, még mindig biztató jel, hiszen akkor tudja használni is. Ám ha le akar szokni a dohányzásról, eszedbe ne jusson felhergelni, mert akkor nincs kegyelem. A pesti nő kiszámíthatatlan és bonyolult, többet hisz magáról, mint amennyit ér.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mivel nem régen tettem pontot egy kapcsolat végére, végeztem egy kis összegzést. Volt miről, mert az utóbbi pár évben érdekes nőkkel futottam. Ezzel be is társulok sztorimmal a többi olyan történet közé, amelyek a női lélek rejtélyeire keresik a miérteket, a magyarázatot, a megoldást. Nem az önsajnálatban akarok dagonyázni, tényleg csak szeretnék egy-két tippet ezekre. Kezdem a legutóbbi barátnőmnél: amikor le akart szokni a dohányzásról, büszkén hirdette, hogy mekkora akaratereje van. 1 napig vagány is volt. Utána sem gyújtott rá, viszont olyan ingerlékeny lett, hogy nem lehetett szólni hozzá.

Mintha baja csak neki lehetne. Azt mondtam neki, hogy jobb volt, míg cigizett, inkább dohányozzon tovább, erre akkora veszekedést kerekített ebből, hogy zengett a ház. Másik dolog, szintén vele: megbeszéltük, hogy szokjunk le az ajándékozásról, karácsonyt kivéve, mert azért akkor mégis. Ő remekül fogadta, ő is az ész érvek embere, mondta is, hogy jó, mert mindene megvan, nem kell több tárgy, se könyv, ha nagyon meg akarom ajándékozni valamivel, akkor egy utalvány a kedvenc helyére jó is lesz. Jó, hogy megbeszéltük, mert sokat segít vele és tiszta ügy. Nincs mellényúlás. Valamelyik nap, csak úgy, nem volt semmi alkalom (és erre szabályt sem alkottunk) vettem neki valamit. Nem túl drága használati tárgyat, és tudtam, hogy szüksége van rá, mert a régi elromlott. Örömteli reakció helyett ezt kaptam: „És ha már vettem volna?” Ő olyan, hogy ha valami szabályt kitalál, akkor ahhoz makacsul tartja magát, és ha megszegik, azt személyes támadásnak véli. Az asztrológia hívei erre azt mondanák, hogy tipikus Oroszlán (ugyanis az) de én nem hiszek benne, annak ellenére, hogy lehet benne valami. Vége lett. Ez még annyira nem is megoldhatatlan X akta, mint a következők:

- az egyik hölgy evőeszközt lopott a konyhámból. Onnan derült ki, hogy amikor feljött, együtt voltunk, majd elment, 1 késsel és 1 villával kevesebb volt a szárítón. Nem ez zavart, anyagi értéke nulla, nem ezüst, csak maga az elv. Miért? használni fogja otthon? Vagy klepto? Tudtam, hogy nagyon nincs pénze, nem is szóltam, biztos szégyellt volna kérni. De az is megfordult a fejemben, hogy nem érdekelte, hogy észreveszem-e vagy sem, de utána is találkoztunk párszor, de az eset nem ismétlődött meg és nem is kerestem rajta. De ha kér, egy egész készletet adtam volna, ott porosodott a szekrényben…ja, értem, a női büszkeség megint.

- volt egy irodalmár szellemű nőm is, nálam 7 évvel fiatalabb. Ilyen önigazolást kereső, amatőr női hülyeségeket írt. Amúgy szerinte Fábián Janka valódi író, és ezzel, azt hiszem, körvonalaztam is a kvalitásait. Itt a hangsúly a barátnőin van, kikkel sajnos többször is találkoztam… és nem értettem, mit akar olyan barátnőktől, akik totálisan más egyéniségek, mint ő. Őket Plázacicának szokták nevezni, akiktől tanácsot vagy meghallgatást nem várhatott, mert ők nem nyílnak meg és nem beszélnek emberi problémákról, mert az ciki meg olyan uncsi... Helyettük nekem kellett végighallgatni pár problémáját, pár lelki fluktuációt, szüleiről, múltjáról, mettől meddig járt dokihoz és miért. Mert én meghallgattam és szívesen is tettem és próbáltam használható tanácsot adni.

- Következő: Volt egy barát-barátnőm, aki egyszer művelt egy olyat, amit soha nem fogok megérteni. Ő nem akart tőlem semmit. Mondta. Én akartam volna. De nem. Csak barát. Elmentünk egy helyre hosszú hétvégézni többedmagunkkal. Összeverődik egy elég jó kis társaság. Én beszélgetni próbálok egy lánnyal, ismerkedni. Erre ő odajön, szorosan leül mellém és átkarol. Utána megfogja a kezemet – úgy tett, mintha ő lenne az ügyeletes barátnő, aki féltékeny lett, és ezzel a buta pantomimmel próbálná a másik nő tudomására hozni a tulajdonviszonyt. Mire volt ez jó? Mert utána se lett semmi. Arra nem is merek gondolni, hogy pusztán merő rossz indulatból tette...

- A legrövidebb kapcsolatom: volt egy nő, akivel sokat leveleztem, azt írta, hogy ő olyan jó az ágyban, hogy a volt pasijai nagyon meg voltak elégedve. Vele az első együttlét az utolsó is volt, mert olyan volt vele, mintha egy darab téglával lennék. Esküszöm, egyedül is jobb lett volna. Ellenben nagyon sokáig tartott leszerelnem.

- A beképzelt nőnél van egy súlyosabb kategória, amit magamban úgy nevezek „A pesti nő”. Volt egy ilyen, 27 éves, nem akart semmit, de akadályozott mindenben, én akartam volna és a mai napig akarok is, de úgy tudom, foglalt. Különleges ismertetőjegye, hogy szereti, ha meghívják vacsorázni, de cserébe nem ad semmit, csak hitegetést. Egyszer halkan megkérdezte, hogy kínai cipő van-e rajtam? Az. Olcsó volt. Utcára nagyon jó. Hát, hogy ő soha nem viselt márkátlan cipőt, ő még otthon is ilyen-olyan márkát hord. Egyem a szíved... A pesti nő kiszámíthatatlan és bonyolult, többet hisz magáról, mint amennyit ér.

Tehát a végső válasz erre a sok miértre: x

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr26222188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása