Nem tud elszakadni tőlem

2014. június 03. 07:47 - csajokespasik

„Azzal dicsekedett, milyen ügyesen verte át a korábbi barátnőjét, aki mellett nyugodtan csajozhatott, nem gyanakodott, mert ő nagyon ügyesen tudja csinálni” – szakító ok több minden lehet, akár még a pasi pofátlan haverja is, aki undok és irritáló. Ugyanígy lehet szakítás oka a pasi kéretlen okoskodása. Nálatok mikor van lomtalanítás?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Frissen regisztrált tag vagyok itt. Eddig nehezen ment a társkeresés, aminek főleg én voltam az oka, hogy nem tudtam lezárni teljesen a múltat, és az exem sem könnyíti meg a dolgom, akivel 8 évet voltunk együtt, egy se veled, se nélküled viszonyban. Ha szét is váltunk, végül mindig egymás mellett kötöttünk ki újra. Különböző ürügyekkel próbál közeledni most is, legutóbb pl. lomtalanítás volt és felhívott, hogy szívesen átjönne segíteni, rámolni, ilyesmi. Amikor visszautasítottam, hogy bírjuk egyedül is anyummal, akkor érezhetően megbántódott. De tényleg nem sok mindent kellett kivinni, ketten is bírtuk. Ha hívom, az egyértelmű jelzés magamnak is, hogy még mindig akarok tőle valamit.

Szerettem őt, de tudom, hogyha visszamennék, egy darabig minden jó lesz, majd minden rossz kezdődik ugyanúgy elölről. Nekem is voltak hibáim, tudom, de főleg vele volt gond (és tudom, hogy úgy illene, hogy a másik felet is hallgassák meg, és a másik háta mögött nem mondunk semmit, de így név és arc nélkül nem sérül senki).

Van egy haverja, (legyen R.) akit állandóan hozott magával, ha elmentünk valahova. Neki szerintem valami baja volt, egy túlpörgött érzelmi rongycsomó, a párom volt az egyetlen közeli barátja. R mindent megtett azért, hogy megutáltassa magát velem. Azzal dicsekedett, milyen ügyesen verte át a korábbi barátnőjét, aki mellett nyugodtan csajozhatott, nem gyanakodott, mert ő nagyon ügyesen tudja csinálni. Ennyire hülye, hogy ezt sem tudja felmérni, hogy ez nem beszédtéma? Amikor meguntam a szövegét beszóltam neki, később megvádolt, hogy én rossz hírét keltem (kelti ő saját magának). Nem tudom, honnan vette, mert nem volt igaz, nem foglalkoztam vele. És még azt is elérte, hogy a saját barátom is ezzel nyaggasson, hogy miért bántom a haverját… A másik dolog, ami miatt elhagytam, hogy gyakran osztotta az észt, de főleg hülyeséget, amit valahonnan hallott: ez maradt meg bennem: „Ha nem érzed magad nőnek, és mindenféle hülyeséget csinálsz, akkor tedd fel magadnak a kérdést: miért nem érzed nőnek magad, ha annak születtél?” - ennek se füle se farka, de jól hangzik. Tényleg nincs ennél fontosabb dolgod, minthogy ilyeneket gyártsál? – kérdeztem többször is. Mégis ő jön mindig utánam és nem fordítva. Ezzel a kapcsolattal nem egy próbát tettünk már.

Szeretnék egy új kapcsolatba tiszta lappal belevágni. Ha legközelebb lesz valakim, nagyon meg fogom becsülni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr766262210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása