Elhagynám őt egy csillogó szempárért

2014. július 04. 07:46 - csajokespasik

„Előbb a párommal kell elintéznem a dolgokat. Kemény lesz a tudtára adni, hogy szeretnék kilépni ebből” – Posztolónk irtózik a megszokástól, és amint leülepednek a dolgok, kényelmetlenül érzi magát és menekülne. Tudna hova, ugyanis az életét berendező barátnője helyett lenne más.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hello! Általában meg tudom oldani az életemben adódó kérdéseket, de úgy gondoltam, beküldöm, hátha okosabb leszek, és általam más is. Egy átlag IQ-val egyszerűen megválaszolható a kérdés, de több szem többet lát. Én 39 éves vagyok, diplomás, az építőiparban dolgozom. Van egy barátnőm, 4 éves kapcsolat. Ő 31. Az elején minden jó volt és úgy éreztem, hogy vele más lesz, és egy darabig úgy is lett. Közösen vettünk egy lakást, 3 éve lakunk együtt. Amióta egy fedél alatt vagyunk, ő elkezdte tervezni a jövőnket, és irányítani mindent, az anyagiakat is. Ő féléve nem dolgozik és tőlem kér pénzt mindenre, gyakran nem is mondja meg, mire kell.

Szerencsére most van pénz, de ha holnap nem lesz, akkor szerintem ő sem lesz mellettem. Ez egy megérzés. A másik meg az, hogy nem szeretem a megszokást, a röghöz kötődést, a régi kerékvágást. Amint leülepednek a dolgok, kényelmetlenül érzem magam és menekülnék: és ő ezen dolgozik. Pár hónapja történt valami, vagy inkább valaki, az életemben. A véletlen összehozott egy 23 éves lánnyal. Kedves, aranyos, és amikor velem beszél, csillog a szeme. Érzem, hogy nagyon bejövök neki, pedig én igazán nem vagyok egy férfiszépség, kis fölöslegem is van. Eddig háromszor találkoztunk, de csak a csókig jutottunk.. Annyit tudok róla, hogy egyedül van és fogorvosi asszisztens. Nem tudom, ki hisz a végzetben, de úgy érzem, ő lenne az igazi, és a jelenlegi párom, aki egyre hidegebb és számítóbb, nem az. Ez a lány tudja, hogy foglalt vagyok, (azért mondtam el neki, mert az elején még nem úgy néztem rá) de előbb-utóbb mindenképpen elmondtam volna neki. Hogyan jelezzem felé, hogy többet szeretnék? Előbb a párommal kell elintéznem a dolgokat. Kemény lesz a tudtára adni, hogy szeretnék kilépni ebből. Felborítom az életét, ezt is tudom. Mert nem olyan egyszerű ez, hiszen ő már berendezte mellettem az életét, és tudom, milyen, amikor a megszokásnak és a rutinnak hirtelen vége. A másik dolog, hogy minden, amink van, lakás, bútor, mind közös, de ez már részletkérdés, ez a legkisebb bajom.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr966472153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása