Követnem kéne, hogy merre jár haza?

2014. július 16. 07:47 - csajokespasik

Ha a pasi a neten rendelt cuccot a barátnő címére kéri, akkor talán nincs is az a lakás, amiről korábban beszélt. Levélírónkban egyre nő a gyanú, hogy a párja az ex nőjéhez kúszott vissza harmadszor is.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mire gondol egy negyvenfelé tartó nő, amikor a vele egykorú állítólagos párja azt meséli, hogy korábban kétszer ment vissza a volt nőjéhez, mert „Inkább az ismert rossz, mint a kiszámíthatatlan új”. Ez úgy megmaradt bennem, aztán történt pár dolog… Miért érzem azt, hogy a harmadik visszamenés már megtörtént, vagy éppen zajlik? Hogy ők most is együtt vannak? Mindig nálam találkozunk, én nem mehetek fel hozzá, nem is jártam soha, mert állítólag rumli van. Hát, nem lakásnézőbe mennék amúgy sem.

Egyszer rendelt valamit az interneten, és az én címemre kérte. Ezt úgy adta elő, hogy nem akarja, hogy tudják a címét… (?!) Én meg arra gondolok, hogy a valódi címe, ahova be van jelentve (vagy nincs) az ex nője címe. Azt mondják a barátaim, hogy ne kombináljak, mert boldogtalan leszek, de vannak helyzetek, amikor nem tudod kikerülni a kombinálást. Egyszer elejtette, hogy hétvégén az anyjához kell mennie, tehát nem otthon lakik, van valahol laknia, és A-ból megy B-be, valamilyen lakás létezik valahol. Mondjuk, az anyja címét is megadhatta volna a csomagjához akkor. Ez még nem bizonyíték. Kérdezzek rá, hogy ugyan áruld már el, miért nem mehetek fel hozzád? Annyit tudok, hogy (…) kerületben van a lakás (ami vagy az övé, vagy nem). Most itt állok. Szeretem őt, jól érzem magam vele és nem szeretnék arra gondolni, hogy csak ideiglenes társaság vagyok neki. Vagy egy tartalék. De mint tudjuk, a férfiak nagy szervezők, hogy az események a kedvük szerint alakuljanak és minden úgy simuljon, ahogy nekik a kényelmesebb. Hogyan tudhatnám meg az igazságot? Tényleg követnem kéne egyszer, merre megy haza?? Ha szép szóval nem megy. Vagy nyugodjak bele és hagyjam.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr956512481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2014.07.17. 08:27:28

Meg kell kerdezni, nyiltan, de utalgatos es gyanusitgatos felhangok nelkul. Illetve a falhoz allitani: "Most hetvegen nalad vacsorazunk, segitek fozni". Mintha nem is gyanitanad az exnos szalat. Ha nincs rejtegetnivaloja, ekkor kiderul.
A szerelem nem vak, de irto jol tud hunyoritani.
süti beállítások módosítása