Anyu örülne, ha együtt maradnánk

2014. július 18. 07:46 - csajokespasik

„Szerintem az, hogy az anya mindenbe beleszól, már rég nem divat, más világ van” - a pasi anyukája teljesen uralni akarja fia életét, még a kapcsolataiba is beleszól. Posztolónkat is finoman vallatta, azt hitte, úgysem veszi észre, épp csak egy termékenységi tesztet nem töltetett ki vele.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Amikor elbúcsúztam a legutóbbi barátomtól, azután regisztráltam Nálatok, és hosszas keresgélés, várakozás után itt ismertem meg valakit, akivel már meg volt az első találkozó is, bizakodom, mert kedvező előjeleket tapasztaltam. De erről még nincs mit bővebben írnom, inkább az exemről szólna ez a sztori. Azért is került elő, mert amikor találkoztunk, szó volt róla, mert ő is beszélt az előző kapcsolatáról. Így hát, ha már felelevenítettem, beküldöm. Azóta már töröltem őt az ismerőseim közül, ennek több oka volt, az egyik az, hogy feltöltött egy olyan fotót, amin az új barátnőjével látható. Úgy éreztem, miattam tette ki, hogy provokáljon.

Azon a képen egy friss szerelmespár van, a lány csinos, de majd megtudja ő is, mibe nevezett… nem azért írok róla, hogy bosszút álljak, vagy mert nem tudok túllépni rajta, ezeken már túl vagyok – csak bemutatnám, hogy létezik ilyen típus is. Az exem egy anyu kedvence-típusú ember, nagyjából az anyja irányítja mindenben. Amikor náluk voltam, a konyhában ültünk le, anyu főzött. Mehettünk volna máshova is, de oda kellett. Anyuka finoman, mosolyogva vallatott, azt hitte, nagyon körmönfont, és nem veszem észre. Tervek, munka, családi helyzet, anyagiak, épp csak a termékenységemről nem töltetett ki velem egy tesztet. Kihallgatáson voltam... Akkor fokozatosan azt éreztem, hogy uralni próbál engem, és a fia kapcsolatát, teljes kontroll alatt tartani. Le se tudná tagadni. És ha a párom így nőtt fel, akkor ő is ilyen. És igazam is volt, csak addig nem tudtam, hogy anyai ráhatással alakították.

Már az elején mindent tudni akart rólam, mindenről kikérdezett, de akkor még azt hittem, csak alaposan meg szeretne ismerni. Ma már tudom, hogy másról szólt a dolog. 1 évet voltunk együtt, szerettem őt, csak ez a borzasztó természete ne lett volna. A vége fele azt mondta, sose felejtem el: „Anyu örülne neki, ha együtt maradnánk”. És ez nem egy 18 éves fiú szájából hangzott el, hanem egy 27 éves férfiéból. Anyuka szemmel tartott minket, az utolsó pillanatig. Amikor szétmentünk, gondolom azzal vigasztalta kisfiát, hogy „hagyd, úgysem illettetek össze, jobb hogy lekopott az az undok nő”. A szakítás után pár nappal történt olyan is, hogy felhívott az anyu, hogy mi van velem, hogy vagyok? De annyi. Nem tudom, mit akart ezzel, semmiről nem beszéltünk, még csak nem is tett szemrehányást. Várt tőlem valamit. Nagyon kellemetlen volt így élni, de azért abban az 1 évben voltak szép pillanatok is, amikor pár percre kitisztult az anyja a fejéből. Szerintem az, hogy az anya mindenbe beleszól, már rég nem divat, más világ van. Hogy eddig fajult a viszonyuk az anyjával és mindezt hagyta, arról azért ő is tehet, mindenben nem lehet felmenteni. Megértem, hogy félti, de irányítással nem óvni, hanem akadályozni fogja, másrészt egy férfinak arra van szüksége, hogy a saját lábára álljon.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr446518253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása