A született lúzert majdnem megverték

2014. július 22. 07:38 - csajokespasik

„Amivel gondolkodik, azt a gatyájában hordja. Balázs alig 1 hónapon belül újra eljegyez egy nőt” - Balázs semmiből sem tanul: elvesz egy szőke nőt, aki egy idő után hol a vödröt, hol a slagot keresi rajta és folyton elnyomás alatt tartja. Balázs a válás alatt teherbe ejt egy 19 éves lányt, kinek az apukája laposra akarja veretni. Igen kacifántos történetet kaptunk, fontos tanulsággal.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok, Olvasók! Szeretnék megérteni valamit. Nem saját sztori, az egyik ismerősömmel történik ez folyamatosan. Legyen Balázs. Balázs harmincas, és már eddig is elég mozgalmas életet élt, ha úgy vesszük, kapcsolati szinten, de nem a jó értelemben. Egyszer felhívott, hogy a volt kollégája meg akarja verni. Kérdezem: miért? Hát, ő nem tudja… Na, de valami oka csak van, és felnőtt, értelmesnek tűnő emberek közt ha valami nézeteltérés van, azt se így rendezik, valami csak történt… Hát, lefeküdt a feleségével, de csak egyszer – teszi hozzá. Balázs végül ép bőrrel megússza, nem kap verést, bár utólag visszagondolva, segített volna rajta, hogy a helyes irányba terelje.

Utána elkushadt az ügy, nem tudom, mi lett a folytatás, többet ő sem mesélt, de verés nyomát nem láttam rajta. Ezután nem sokkal megismer egy nőt. Egy kerti bulin, amit én tartottam ráadásul, így én is hibás vagyok, ha úgy vesszük. Láttam, hogy érdeklődnek egymás iránt, sokat beszélgetnek, leginkább Balázs nyomul. Amint megtudtam, utána is találkozgattak ők ketten. Annyit azonnal levágtam, hogy a csaj elég egyszerű. Az a tipikus szőke, mindenen kacagó, 2 pohár bortól berúgó nő, akit bárki megkaphat, ha egy kicsit kitartó és igénytelen. Nekem nagyon irritáló volt. Balázs később áradozott nekem, hogy milyen jó nő, milyen szerencsés ő, megtalálta a lelki társát (vannak csávók, akik minden nőben látni vélik a lelki társat) és mennyire megérti őt, még sosem volt lelkileg senkivel ennyire egy hullámhosszon… Később minderről kiderül, hogy hülyítés volt a nő részéről a nagy lelkiség, vagy Balázs belevetítése volt túl erős…

Mi történt? 3-4 hónap múlva a nőt elvette feleségül… Nem hittem el, amikor megtudtam. Jó, nem az én dolgom, legyenek boldogok. De nem lettek. Később, amikor meghívott magukhoz (az anyjánál éldegéltek, egy elosztott házrészben), meglátogattam a családi fészket. A korábban szertelenül röhögcsélő, butának tűnő szőkeség szigorú, kemény markú domina lett, úgy ugráltatta előttem szegény Balázst, hogy az én fejem is megfájdult. Éreztem, hogy a csaj szemében nem vagyok szívesen látott vendég: ”Hol a vödör?? Megmondtam, hogy a helyére tedd vissza. Miért nem csavartad még fel a slagot a csapra?? Vettél nekem bérletet? Mondtam, hogy etesd meg a kutyát, a te kutyád!” Hmm, dúl a szerelem…- gondoltam. Mi lazán beszélgettünk a szobában, ez meg mondta a magáét, ott puffogott körülöttünk. Balázs akkor is, meg később is csak mellékesen panaszkodott a friss feleségére, hogy mennyire nem vált be. És azt, hogy mennyire elkapkodott dolog volt ez az egész házasság, szerintem csak én gondoltam. A házasság nem egy buli. Miért kell elvenni mindenkit azonnal? esetleg próbakör előtte, az se baj, ha évekig tart… A csaj hideg és goromba, Balázs mindenért letolást kap, ő pedig olyan, mint egy nagy gyerek, széthagy dolgokat, figyelmetlen stb. Messze nem férj típus.

Mi van ma? Jelenleg válófélben vannak és még mindig egy fedél alatt, el lehet képzelni azt a poklot. Hosszadalmas lesz. Legalább közös gyerek nem lett. Legalábbis náluk. Ugyanis a Balázs nem volt tétlen. Mivel a napi marakodás nagyon kimerítette Balázsunkat, hát összejött egy 19 éves cukorbeteg csajjal, és véletlenül  teherbe ejtette. A szülei nem voltak nagyon boldogok, hiszen más jövőt terveztek neki, továbbtanulás, jó állás, ilyesmi. Apuka meg akarja veretni Balázst. Balázs nekem így adja elő eleinte: „a csaj optikusnak készül, mert az anyja is az, lesz ingyen szemüveg… Ja, és teherbe ejtettem, ez megint gond lesz”. – mondja, majd felröhög. Milyen vicces dolog. Felelősség semmi, bűntudat semmi. Ja, és ezalatt mindig tart a válás. Végül a csaj szüleinek nyomására a kapcsolat megszakad és Balázst elzavarják. Nem keresheti többé a lányt. Korábban az apja felajánlotta, hogy erőt vesz magán és meghívja egy délután Balázst, hogy megbeszéljék a kialakult helyzetet, már ha lehet itt még megbeszélnivaló - a higgadtságot kb. 5 percig tudta magán tartani, mert – ahogy B mesélte – nagyon hamar üvöltözésig emelkedett a hangulat. Azt hiszem, érthető. Jogos, én sem tudtam volna egy Balázsfélével sokáig udvarias maradni, aki közel járt ahhoz, hogy elszúrja a lányom jövőjét, és az idióta stílusával megpróbálja kimagyarázni ezt a kimagyarázhatatlan helyzetet. A csajról Balázs se tud többet. Teljesen eltűnik a képből.

Mi történik ezután? Balázs netán észbe kap, hogy nem egy okos és következetes ember és ezentúl gondolkodva megy bele egy kapcsolatba? És elfelejti örökre a házasság témát, mert nem neki való? Nem-nem. Megismer a neten egy nálánál 15 évvel idősebb nőt, hát bepróbálkozik nála, pontosabban a nő mászik rá elég csúnyán, szemtanúja voltam, amikor bőgött neki, hogy mennyire nincs pénze, ez a hülye meg simán ad neki hatvan ezret, mondván, hogy „most csak ennyi van”. Még ő magyarázkodik… Hozzátartozik, hogy Balázs egy ideje nem áll anyagilag a topon. Az összeget a mai napig nem látta viszont, ahogyan a nőt sem, pedig milyen sokat vigyázott a nő gyerekére. Balázs úgy gondolhatta, ha a fiatalabb korosztállyal nem jár sikerrel, a sajátja meg nem áll szóba vele, mert túl korán megérzik a lúzerszagot, hát bepróbálkozik az idősebb asszonyoknál. De ott sem lett sikere.

Ha még nem mondtam volna, Balázs elég jóképű gyerek, de ahogy az lenni szokott, Isten az egyik kezével ad, a másikkal elvesz: neki a fejét ürítette ki, de teljesen… És amivel gondolkodik, azt a gatyájában hordja. Balázs alig 1 hónapon belül újra eljegyez egy nőt és meg is érkeztünk a jelenbe. Az új nő pontosan olyan, mint akit először vett el, mintha a hasonmása lenne, külsőleg-belsőleg, mindenben… Vajon milyen végkifejletre számítotok? Lesz-e kellemes csalódás? Remélem. Tudni nem tudom, mert egy ideje kerülöm Balázs társaságát…. Komolyan nem értem, van olyan, hogy az embernek az a sorsa, hogy a saját vaksága és tanulni képtelensége miatt végig szívja az életét? Oké, hogy törődjek a magam dolgával, de túl kényelmes lenne ezt a jelenséget ennyivel elintézni. Mert nem egyedi.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr76531001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2021.12.12. 22:32:12

Készülj fel arra, hogyha felszarvazol valakit, az majd esetleg a hegyére fog tűzni.
süti beállítások módosítása