A barátnőm mindenkivel flörtölget

2014. július 25. 07:54 - csajokespasik

„Múlt héten javasoltam, hogy menjünk el strandra. Azonnal lemondta. Mert a rákövetkező nap menne strandra, csak nem velem” - Ha a barátnőd mindenkivel flörtöl és a legtöbb programot lemondja, ne ámítsd magad azzal, hogy fontos vagy neki.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A barátnőmmel fél éve vagyunk együtt. Már az elején is észrevettem, hogy flörtölget másokkal, akár a jelenlétemben is. Szerintem ez minden normális férfit zavarna. Ahogy a Facebook-on látom, ott sem tagadja meg önmagát. Kétértelmű üzenetek, kacér beszólások. Amikor erről úgy mellékesen beszéltünk, mert szóba hoztam, hogy nem tetszik, azt mondta, ez csak játék a részéről, nincs semmi szándéka. Ilyen a stílusa. Igen ám, de ezt a másik fél, akinek írja, nem tudja, és úgy veszi, biztatást kapott. Hát ezt nem értette meg.

A neten minden könnyebb, mert mindenki merészebb, millió lehetőség van a félreértelmezésre. Ami zavar: az igény és a motiváció, ami őbenne van. Miért van erre szüksége? Tudom, hogy a közösségin való írogatás még nem megcsalás, meg semmi, de akkor sem esik jól olvasni és zavar. Azt mondták ismerősök, hogy csak azért csinálja, hogy visszajelzést kapjon magáról, egyfajta önigazolás-keresés, hogy belevaló, modern lány. De erre ennyire szüksége van? Szerintem nehéz meghatározni, hogy egy flörtölés honnantól számít megcsalásnak. Soha semmit nem sajnálok tőle, mindig mindenben számíthat rám. De vannak még más jelek is, ami arra enged következtetni, hogy nem vesz túl komolyan: meglepetés vacsorát csináltam neki. Nem jött el. Előtte 20 perccel mondta le. Múlt héten javasoltam, hogy menjünk el strandra. Azonnal lemondta. Mert a rákövetkező nap menne strandra, csak nem velem. Nem tudom kivel, baráttal vagy barátnővel, és én miért ne mehetnék? Nekem úgy ennyi lenne a problémám.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr256542765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása