Nős férfit szeretek

2014. július 28. 07:15 - csajokespasik

„Van, aki szerint a megcsalás a csóknál kezdődik, van, aki szerint a szexnél, és van, aki szerint már a szemezésnél elkezdődik” – Posztolónk már túl sok mindenről lemondott élete során, így most azon töpreng, lehet, hogy ezúttal ki kéne állni a vágyai mellett. Csak hát a vágya tárgya nős.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Közös munkahelyen ismertem meg egy férfit, ő 43 éves. Amikor én kiléptem, tartottuk a kapcsolatot. Egyre többet találkoztunk. Hetekig nagyon jól elvoltunk, kiegészítettük egymást, panaszkodtunk, ha úgy alakult, nevettünk, ha volt min, és nevettünk magunkon is. De csak a csókig jutottunk eddig. Ennek az az oka, hogy tudtam, hogy van felesége. Igaz, nem a legelején mondta el, amikor kollégák voltunk, ezt a témát mindig kerülte. Gyűrűt sem hordott. Én 28 éves vagyok. Még sosem találkoztam ilyen férfival, aki mellett ennyire jól érzem magam és kiteljesedhetek.

Érzem, hogy ő lenne az a Valaki, … erről beszéltünk, és ő is azt mondta, nekünk találkozni kellett. Én mindig is ezt a típust kerestem és már azt hittem, nem is létezik…Csak hát nős. Ahogy mesélte, nem túl jó kapcsolatban él, bár nem is rossz, csak már semmilyen. Viszont most rajtam áll a döntés, hogy mi legyen? Több verzió lehetséges: 1. titkos viszony – ennek nem örülnék. 2. Válás – ennek sem. 3. – Hagyjuk az egészet és maradunk barátok. Mert ha közelebb kerülünk egymáshoz, meg fog történni „az” és azt hiszem onnan már nem lesz vissza. Már így is túlságosan szeretem ahhoz, hogy esetleg képes legyek majd uralkodni magamon, akár csak a szavak szintjén is, hogy ne mondjam el neki, mindezt, amit itt leírok. Hogy szeretem és nem hiszem, hogy még egy ilyen férfit találok. Ez egy megérzés. Nekem kéne eszemnél lenni, de nehéz a szívemnek parancsolni és már annyi mindenről mondtam le életem során, másokért, gyakran hálát sem kaptam, lehet, hogy ezúttal ki kéne tartanom és belemenni valamibe, még akkor is, ha később megbánom? Mire számíthatok? Vagy hagyjam, alakuljanak az események, ahogy alakulni fognak majd. Vagy engedjem el és minden, de minden kapcsolatot szakítsak meg vele. Van, aki szerint a megcsalás a csóknál kezdődik, van, aki szerint a szexnél, és van, aki szerint már a szemezésnél elkezdődik. Tehát még van visszaút. Viszont a kémia működik köztünk. Azzal nem sokat lehet tenni.

 
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr156550561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neked ugatok nem a házat őrzöm 2014.07.28. 21:59:56

Mindenkinek a saját lelkiismeretével kell elszàmolni. Nem kell ebbe másokat belerángatni.

schneewittli 2014.07.28. 23:34:11

Nem akarlak elkeseríteni, de a döntés nem rajtad áll, hanem a pasin. A házas emberek érdekes módon egy rossz, vagy nem jó házasságban élnek akkor, amikor találkoznak a harmadikkal. Ennek nyilván oka van, de azt érdemes szem előtt tartani, hogy a házasság a legritkább esetben ér véget egy harmadik miatt úgy, hogy aztán a kapcsolatból boldog, hosszú házasság lesz. Van kivétel, ez tény, de a leggyakoribb forgatókönyv az szokott lenni, hogy a "csúnyaronda" félrelépő visszatáncol a házasságba, a harmadik szívét örökre összetörve - pedig az a feleség/férj klasszisokkal hitványabb, mint a harmadik fél.

A félrelépés hiányérzetből fakad, nem pedig abból, hogy az otthoni partner mennyivel jobb vagy rosszabb a harmadiknál. A harmadik fél az esetek jelentős többségében hiányt pótol, aztán amikor a hiány valamilyen okból megszűnik, terhes lesz a kapcsolat.

Ha valaki harmadikként hezitál, merre menjen, én lebeszélném a kapcsolatról. Pusztán azért, mert sokkal több forog kockán mindhárom részről, mint az elcsépelt, minden esetben működő kémiáról. Nagyot lehet bukni, úgyhogy csak az vágjon bele, aki képes elviselni azt is, ha veszít. Ha képes elviselni a rémült feleséget/férjet, aki ráébredve a valós versenyhelyzetre a legcifrább eszközöket veti be a győzelem érdekében.
süti beállítások módosítása