40 percet késett a randiról

2014. július 29. 07:22 - csajokespasik

„Onnan értesültem, hogy az első dolga volt átírni a Face-en a kapcsolatát. Az egésznek semmilyen előjele nem volt” - Nem mindig a nő a hibás. Van, hogy a Facebook-ról értesülsz, hogy már mással van a pasid, de az sem jelent sikert, ha tanárral, vagy kigyúrt álompasival találkozol. A lényeg: ha randira mész, alaposan mosd ki a füled.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Sok olyan írást olvasni, amiben mindig a nőt a hibáztatják, persze, van, hogy jogosan, de a legtöbb esetben a másik fél egyszerűen mellőzve van. Akkor én most leírok pár tapasztalatot, amikor többnyire csak nézni tudtam, majd nagyon gyorsan eltűnni:

- Az egyik jelölt az első találkozóról 40 percet késik, majd magyarázkodás és elnézést kérés helyett azt mondja: „miért? Volt ülőhelyed, nem álltad végig” - nem volt második randi.

- Egy másik alkalommal egy tanárral találkoztam. Azt kérte, hadd telefonáljon a telefonomról valakinek, mert ő lemerült. Hát, kiben bízzon meg az ember, ha nem a pedagógusokban… azt mondta, csak rácsörög valakire. Közel fél órára vonult el a telómmal.

Őt ismerősökön keresztül ismertem meg, és nem a telefonos dolog miatt lett vége. Én benne lettem volna, de pár tali után, amikor telefonon beszéltünk, azt mondja: pár hétig ne találkozzunk. Rendben. Végül pár hét múlva sms-ben írja meg, hogy még pár hétig nem tudunk találkozni, - ekkor azt mondtam, oké, akkor legyen inkább az, hogy soha többet ne találkozzunk. Ezt a heteket tologatósdit ma sem értem, miért csinálta.

- Aztán volt egy nagyobb csalódásom. 1 éves kapcsolat volt. Minden magyarázat nélkül, egyszer csak összejött egy másik nővel és én teljesen magam alatt voltam. Nem vette fel a telefonját, semmi kommunikáció…onnan értesültem, hogy az első dolga volt átírni a Face-en a kapcsolatát. Az egésznek semmilyen előjele nem volt, ha csak azt nem veszem, hogy nem vette fel a telefont. Amikor utána, egyszer véletlenül találkoztunk a városban, azt mondta, bocsi, egyszerűen beleszeretett másba.

- Volt egy csupaizom pasi, olyan, aki után megfordulnak a nők az utcán... Benne fokozatosan nyilvánultak meg a családi gének. Felvitt magához, ahol az iszonyú rendetlenségé volt a főszerep, és átlátszó szöveggel próbált rávenni, hogy maradjak éjszakára „nem beszélgetni” - persze már előtte is kibújt a szög a zsákból, mert többször gyerekesen reagált dolgokra és öntudatlanul káromkodott, minden mondata úgy kezdődött, hogy „én” Én ilyen és ilyen jó vagyok, főleg nagyszerű. Ami a nagyszerűségét illeti, egyszer beláttam a fülébe, és nem volt egészen tiszta. Emiatt még nem hagytam volna ott. Volt más is. Erre a típusra van egy rövid, velős gyűjtőszó.

Hiába vagy kigyúrva, ha belül egy jellemtelen senki vagy. Tehát, kit keres egy nem túl válogatós lány, aki mindenkinek ad legalább egy esélyt? Ne legyél rettenetesen bonyolult, szétszórt és önimádó. Nem baj, ha rendes és értelmes vagy. Előny, ha van bátorságod és önbizalmad és értékeid valódiak. Az sem zavar, ha őszinte vagy velem, de főleg magaddal.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1006555697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása