A csaj külföldön randizgat

2014. augusztus 01. 07:24 - csajokespasik

„Az első randin ő mindig csókkal búcsúzik. Nem túl szimpatikus, hogy ezzel dicsekszik” - ha a csaj szó nélkül lelép külföldre, majd lelkesen tájékoztat, hogy éppen egy randiról jött haza, át kéne gondolnod az iránta táplált érzelmeidet.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! 24 éves vagyok, piacon dolgozom, ott ismertem meg ezt a lányt. Rendszeresen visszajárt hozzám, szimpatikusak voltunk egymásnak, sokat beszélgettünk, nem akadozott a beszélgetés köztünk, nyílt és természetes volt. Telefonszám és e-mail csere következett. Aztán főleg csak leveleztünk. Eljutottam vele addig, hogy kimondja, tetszem neki. Aztán hirtelen megszakadt a kapcsolat. Utolsó levelemre nem válaszolt. Fél évig semmi.

Végül már ráírok: kiderül, hogy a kapcsolat baráti marad, mert időközben kiment dolgozni külföldre. Ezt követően, hogy újból felvettük a kontaktot, napi szinten chat-eltünk. Engem reménnyel töltött el, és azt hittem, ő is érzi, hogy vonzódom hozzá. Mégse tudja, hogy többet akarnék tőle, mert akkor nem lép le külföldre. 2 hónap múlva jön majd vissza és találkozni akar. De amiket mostanában ír, nem tudom hova tenni … azt írja, jó lehet velem csókolózni, mert szép szám van, meg azt írta magáról, hogy jó az ágyban, mert eddig még senki nem panaszkodott rá. Meg az első randin ő mindig csókkal búcsúzik. Nem túl szimpatikus, hogy ezzel dicsekszik és sokfelé enged következtetni, de írásban mindenki merészebb. Miért csinálja ezt egy nő? Most olyanokat ír, hogy "nagyon aranyos vagyok" mintha ilyesmin már nem lennénk túl. Legalábbis én úgy érzem, hogy ezeken túl vagyunk. Olyan, mintha egyszerre 20 sráccal levelezne, és egyiknek bemásolja, amit a másiknak írt. De a legmegrázóbb az volt, amikor leírta, hogy épp most jött haza egy randiról… De a srác nem jött be neki. Kicsit kiakadtam, erre nem voltam kíváncsi, nem is kérdeztem (azon túl, „hogy ma mit csináltál?”) Szerintem sejtette, hogy mit érzek, lehet, élvezi, hogy nekem ez rosszul esett. De ha csak barátként tekint rám, akkor sem kéne ilyet mondani. Érzéketlen volt. Nem tudom, mi lesz, mert emiatt bennem nagyon sok minden változott. Abban maradtunk, hogy majd még beszélünk. És találkozunk, ha hazajön.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr566563877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása