A pasi érdekkapcsolatban él

2014. augusztus 05. 07:49 - csajokespasik

„Ő végig „drágámnak” szólított, ami jól esett, de furcsa volt. Mondtam neki, hogy szakítás után vagyok” - és a pasi roppant megértő. Vagy játszik, vagy csak egy potyanumerára hajt a vidéki barátnő mellett. Mit jelent, ha egy férfi folyamatosan zöld?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Van egy szitu, amiben nem tudom, hogyan döntsek. Kb. két hónapja szakítottunk a barátommal, akkor immár véglegesen (ezelőtt többször is, de újból kibékültünk). Elég hosszú kapcsolat volt, ami azt illeti. Már telefonon sem keressük egymást, ami megint hatalmas előrelépés. Elvileg most összejött az egyik barátnőmmel, aminek nem nagyon örülök, hiszen gyakran össze fogunk futni ezután is. Most már ritkán látom a közösségin zöldülni, talán nem lép be, vagy láthatatlanná tette magát, amit nem vártam volna el, csak miattam.

Van egy férfi. Úgy egy éve ismerem. Akkor még nem tudtam róla sokat. Bejelölt, de talán csak egyszer váltottunk valami semmitmondó üzit, de utána semmi. Persze akkor még foglalt voltam, nem is lett volna belőle semmi, max. barátság. Most ráírtam, hogy találkozzunk. Elmentünk egy társaságba és ő végig „drágámnak” szólított, ami jól esett, de furcsa volt. Mondtam neki, hogy szakítás után vagyok. Beszéltünk róla. Jól esett, hogy meghallgatott és valakinek elmondhattam. A fészen ő is láthatatlanban volt régen, de mióta találkoztunk újra, folyamatosan elérhetőre van állítva. Mindig zöld, mintha engem várna. Ha látja, hogy én is fent vagyok, 5 perc múlva rám ír. De olyan dolgokról beszélünk ott, mintha nem is érdekelném. Találkoztunk kettesben utána. Megtudtam tőle, hogy van egy nyolc éves kapcsolata egy nála jóval idősebb nővel, aki vidéken él… és havonta egyszer látják egymást. És mellette ismerkedik, amivel valahogy nem csinált kedvet az egészhez, bár még mindig szimpatikus.

Ő ismertette a tényeket, én meg döntök, várja, hogy döntsek, vagy így, vagy úgy. Ha nyitott kapcsolatban vannak, akkor nyilván nem szereti - miért van vele? Érdekkapcsolatra gyanakszom, ami szintén nem egy vonzó felállás a szememben. Most már máshogy is tudok rá gondolni, legalább ennyi előnye volt, hogy ezt elmondta, mert kissé magamhoz tértem és kiábrándultam, őszinte volt legalább és nem fényezte magát, hogy becserkésszen.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr816574457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása