A volt csajom barátnőjével járok

2014. szeptember 03. 07:56 - csajokespasik

„Nem volt fair lépés tőlem, de se magamnak, se neki, se senkinek nem akartam hazudni” – ha egy kapcsolat nyitottá válik, bármi megeshet. Hiába határozod el, hogy nem leszel szerelmes, közben derül ki, hogy a szerető mikor válik társsá.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A szeretős témához. Az akkori párommal belevágtunk, közösen megbeszéltük, hogy nyissunk, és még dicsértük is magunkat, hogy milyen modernek vagyunk és milyen jót fog tenni, neki is lenne rá igénye. És attól féltem, hogy az lesz majd a feltétele, hogy legalább ne ismerje, akivel én működöm együtt. Szerencsére nem volt záradék. Mert hozzátartozik, hogy akkoriban az egyik barátnőjével voltam már, a megbeszélés előtt pár hónappal. Ennyi volt az egészben a tisztességtelen, de épp jól jött ki.

És az lett a vége, amire nem számítottam, egyre jobban belezúgtam - aztán a szeretőt választottam. Amikor kiderült, volt is belőle csetepaté, és a barátnői státusz azonnal megszűnt köztük. Elhagytam miatta a párom, akivel közel nyolc évet lehúztam. Az a baj, hogy hiába határozod el, hogy nem leszel szerelmes, az csak később derül ki, hogy a szerető mikor válik társsá. Ezért veszélyes ez az egész. Mi megbeszéltük, hogy nyitunk, beleegyezett, nem voltunk házasok, nem volt komoly kockázat, ő tudta tartani magát a megbeszéltekhez, én nem. De azóta együtt vagyunk. Lehetett volna okosabban csinálni, de én szeretem, ha magától alakulnak a dolgok. Ha nincs a baráti körödben kiszemelt, szórakozóhelyen meg nem akarsz ismerkedni, akkor nincs más: a neten kell ismerkedni. Nekem se ment simán, annyi előnyöm volt, hogy ismertem őt. A többi rajtam múlott. Aztán hetekig leveleztünk és egy idő után egyre közvetlenebb lett a hangnem. Megvolt az összhang, hasonlóan gondolkodtunk és sok olyasmit is megbeszéltünk, amit a párommal nem tudtam. Az első tali nála zajlott és elég hamar a lényegre tértünk. Tehát van az a véletlen faktor. Nem volt fair lépés tőlem, de se magamnak, se neki, se senkinek nem akartam hazudni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr136661043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása