Miért menekülnek a pasik?

2014. szeptember 05. 07:21 - csajokespasik

34 éves nő jelenti: a pasik rögtön felveszik a nyúlcipőt, amint elmélyülni látszik a kapcsolat. Talán a megszokástól vagy a kötöttségektől félnek, de Levélírónk saját példájából arra következtet, hogy néhány férfi örök kalandor.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Miért menekülnek el a férfiak, ha komolyra fordul a dolog? Adott számomra több ilyen eset is. Arra gondolok, hogy nem merik vállalni a felelősséget, ami egy komolyabb kapcsolattal járna (érzelmi megnyílás, hűség és elköteleződés, netán házasság). Nem mintha én nagyon álmodoznék most, a mai hazai viszonyok közt házasságról. Ez egyik kapcsolatomban sem merült fel eddig. Azt tapasztalom, hogy amint működni látszik egy kapcsolat, ők megijednek valamitől és tovább állnak.

Persze, hallottam már, hogy van olyan pasi, aki társfüggő és sokáig kitart a nő mellett – de én még nem találkoztam vele : ) Valamitől megijednek és ez akadályozza meg a kitartást, és azt, hogy mindent, talán a legtöbbet, kihozzanak egy kapcsolatból. Én így 34 évesen is ki merem ezt jelenteni. Volt olyan, hogy már a közös pénzügyeknél tartottunk, és minden jól ment, az összeköltözés is, amikor bejelentette, hogy ez neki gyors, meg sok, és szokatlan. Ezután távozott. De megbeszéltük! Nem kész tények elé állítottam, együtt döntöttünk valamiről. Elindulhatott volna a közös élet, de az egészet elvágta. Racionálisan szemlélve, nehéz eligazodni bizonyos férfiakon. Sokszor azt hiszem, egy mai férfi valahogy el tudja dönteni, mit szeretne. Aztán amikor nem a saját elvárásainak megfelelően alakul a dolog, a lelépést választják. A megszokástól félnek? Egy férfi örök kalandor? Az a rossz, hogy az egész legtöbbször a fejükben dől el, meghozzák a döntést, nincs kommunikáció, és távoznak, gyakran magyarázat nélkül, vagy azért némi mellébeszéléssel, és a nő hibáztatásával.

 
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr166671513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guy 2014.09.05. 20:24:35

Mert olyan típusú férfiakhoz vonzódsz, akik nem akarnak melletted maradni, mert nem hozzád valók. De ezt te is tudod. Térj át más típusú pasikra.

Croma Soma 2014.09.17. 09:31:54

Van ilyen is olyan is. :)
Gondolkodj el azon Te miért az ilyeneket vonzod be! :)))
süti beállítások módosítása