Fölöslegesen költöttem rá: elhagyott

2014. szeptember 09. 07:46 - csajokespasik

„Nem vagyok az a fajta, aki utólag kiszámlázza a nőnek, mit költött rá, de műszaki cikkek éppúgy szerepelnének azon a listán” – újra terítéken a női lélek bonyolultsága. Levélírónk a frissen elhagyott férfiak elkeseredésével próbálja megkeresni a miérteket. Nagy nehezen megnyílsz egy nőnek, mire az lefalcol.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Én arról írnék – amiről előttem már rengetegen – hogy a női lélek tényleg egy olyan műszer, amit egy férfi SOHA nem fog egészen megérteni és feltérképezni. Nem vagyok már egészen fiatal, az idő nem nekem dolgozik, de tudom, hogy ha hibázom, az mikor, hol és mennyire volt valódi hiba és mi egy olyan ürügy, amit egy nő fúj fel, fölöslegesen, vagy csak azért, hogy övé legyen az utolsó szó. Mindent maradéktalanul megtettem, amit kért, lestem a kívánságait, majd ezek után közli, hogy bunkó voltam vele és elhanyagolom.

Ha tényleg hibáztam, igyekeztem jóvátenni. De mondva csinált alaptalanságokkal ne jöjjön, mert ezzel magát alázza csak meg, még akkor is, ha számára ez a kapcsolat már úgyis süllyedő hajó és már semmit nem jelentek neki. Tiszteljen meg legalább annyival, hogy nem hazudik se magának, se nekem, mert nagyon jól tudja, mennyi mindent kapott már tőlem, akárhogy próbálja elfelejteni. Mert neki így könnyebb. Nem igaz, hogy minden férfi kalandor és nem a tartós kapcsolatot keresi és állandóan menekül, mint amiről a múlt héten szó volt. Van ilyen is persze, de van egy jelentős kivétel. Azt is megkaptam tőle, hogy túl normális vagyok. Ő már semmire se hajlandó, mintha nem is lettem volna. Nem vagyok az a fajta, aki utólag kiszámlázza a nőnek, mit költött rá, de műszaki cikkek éppúgy szerepelnének azon a listán, mint hétköznapi bevásárlás és apróságok, amiken túllépsz, de nem egyszer veszed meg, hanem naponta, akkor már nem kevés pénz. Nem lényeg. Ami viszont az: Nagy nehezen megnyílsz egy nőnek, és akkor lefalcol.

Még ha nehezemre is esett valami, amit megígértem, betartottam, ha nem volt, megszereztem, nem azért, mert magamhoz akartam láncolni, hanem azért, hogy boldognak lássam őt, és annak is érezze magát. Ha más érve nincs, ugyanazt hajtogatja – mert igaza sincs, és ezt tudja. Ezeknek ellenére teljesítettem a kéréseit. Azt válaszolja: nem érthetem meg őt, mert én nem ő vagyok. Mindent feláldozol érte, mégsem tudsz megtenni mindent azért, hogy a kapcsolat működjön, ha a másik ellene tart. Kerestem a helyzeteket. Azt hiszed, képes vagy az elvártakat hozni, külsőségeket, egyebet, amiről feltételezed, hogy a másik akarja. Ő sok mindent nem engedhet meg magának, én meg teljesítettem, valóra váltottam az álmait, csakhogy boldognak lássam, mint fentebb már írtam, ennyi volt az oka. Sok válasz létezik. Lehet, hogy független akar maradni, vagy csak azt hiszi. Ezt sosem árulják el, sosem tudod meg.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr816682351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása