A nyakamon lóg

2014. szeptember 18. 08:18 - csajokespasik

Ha a pasi már most ellenerőizgeti a barátnőt, mi lesz később? Ezek után ne csodálkozzon, ha a nő úgy érzi, jobb volna egyedül, mint kontroll alatt. Íme egy pasi, aki nem ért a szóból.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! 27 éves vagyok, a párom 3 évvel fiatalabb nálam. Valaki biztosan szívesen cserélne velem, így nem állítom be mindezt problémának, csak engem zavar. A lényeg, hogy állandóan a nyakamon lóg és ellenőrizget. Tudja, hogy szeretem, nem csalom meg, és inkább a tanulással foglalkozzon, mert én jobban aggódom amiatt, hogy megmaradjon az ösztöndíja, mint ő. Ha most ilyen, mi lesz később? Ha lenyugtatom, kioktatásnak veszi és besértődik.

Annyit sejtek, hogyha valaki nagyon ilyen, annál valami zűr van, vagy korábban megcsalták, vagy ő csalta meg a korábbit – és így tovább… Lehetne kombinálni. Szóval, nem jó, ha rászólok, de az se, ha hagyom, hogy napjában négyszer felhívjon a semmiért. Eleget vagyunk együtt, még azt sem mondanám, hogy ritkán találkozunk. Amikor nagyon rám száll, megmondanám neki, hogy azon ügyködik éppen, hogy úgy érezzem, jobb lenne egyedül, mint vele. És ha beszélünk telefonon, utána mindig ideges vagyok, hogy megint felvettem, és az ügyféllel sem vagyok már olyan türelmes, így a munkámat is érinti mindez. Dolgozni, odafigyelni pedig muszáj, különben nem tudom eltartani magam. Ha ez így megy, nem tudom, mi lesz.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr606707843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nico72 2015.01.27. 20:54:34

Ha mazochista vagy, megtaláltad a párod!
süti beállítások módosítása