A társkeresőzés jót tesz az önbizalomnak

2014. október 06. 07:13 - csajokespasik

„Egyszerűen jól esett, hogy milyen sokan érdeklődnek irántam, azonnal jobban lettem és valósággal kivirultam” - végre magyarázatot kaptunk a sok besült mélre és a személyes találkozó kerülésére. Mit érdemel az a felhasználó, aki nem képes napi 30 levélre válaszolni?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! A "Szórakozóhelyen ne fogdoss!" című bejegyzést olvasva többször az eszembe jutott, hogy mennyire nem értenek minket a pasik. Ez a legtöbb esetben azért van, mert a pasik egyszerűen nem fogadják el, hogy egy nő nem feltétlenül akar mindig ismerkedni. Leírom a történetem, hogy ez világosabb legyen. Néhány évvel ezelőtt regiztem egy társkeresőre, mert egy barátnőm mondta, hogy milyen jó buli ez, és hogy jót fog tenni az önbizalmamnak. Már nem tudom, hogy akkor volt-e pasim, de arra gondoltam, miért ne.

Azt tudtam, hogy nem akarok társkeresőn ismerkedni, mert valljuk be, mi lányok nem igazán tudunk férfiként tekinteni egy olyan pasira, akinek társkereső kell az ismerkedéshez. Tehát regiztem a társkeresőre, mert akkor kicsit depis korszakomat éltem és arra gondoltam, hogy jót tenne az önbizalmamnak. Nem tettem fel magamról túl jó fényképeket, csak néhányat, ami egy buliban készült. Már az első perctől azonnal özönleni kezdtek a levelek, az első hetekben olyan ötvenet kaptam naponta, később ez valamennyire csökkent, akkor már csak napi 20-30 érkezett. Viszont nagyon jó érzés volt, hogy mindenki engem dicsér és ilyen sok pasinak bejövök. Persze tudom, hogy a többségük kocka és sosem járnék társkeresőző pasival, de ahogy mondtam, egyáltalán nem azért voltam fenn, hogy pasizzak.

Egyszerűen jól esett, hogy milyen sokan érdeklődnek irántam, azonnal jobban lettem és valósággal kivirultam. Igazából nem láttam értelmét annak, hogy válaszoljak, de szerintem ezzel a lányok többsége így van. Később olvastam erről egy cikket, hogy depis időszakban érdemes regizni ilyen társkeresőkre, mert ez helyrebillenti az önbizalmunkat, ezt elég jól írták. Viszont az nem tetszett, hogy sokan minden áron ismerkedni akartak. Biztos vagyok benne, hogy a többségünk nem azért regizik ilyen helyekre, hogy pasikkal ismerkedjen. Ezt sokan nem tudják megérteni, ezért minket hibáztatnak, ha nem válaszolunk a levelekre vagy kitérünk a találkozó elől. Igazából már régen néztem fel a társkeresőre, de ha depis hangulatom van, ez mindig jót tesz. Üdv: Szandi

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr316762967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása