Viki nem nő, csak egy lyuk

2014. október 30. 07:15 - csajokespasik

„Amikor a megcsalt barátnő kiosztotta, Vikit nem kavarta fel, nem védekezett, vagy bármi, nem zavarta, hogy minek nevezték” – Vikit körüllengi egyfajta szexi butaság és falja a férfiakat. Bárkivel elmegy, bár életmódjával csak magát alázza meg. Levélírónk a legősibb szakmát javasolja neki, mely pályán egész sokra vihetné.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Szerintetek mi az életbeli küldetése az alábbi nőnek? Szeretnék elmesélni egy történetet, ami sajnos fájdalmas valóság. Legyen a nő Viktória. Húszas évei elején járt, amikor megismertem, akart volna tőlem is valamit, de én ösztönösen hárítottam. Okosabb voltam azoknál a haverjaimnál, akik bekapták a horgot. Helyszín: vidék. Nekem csak egy fokhagymás lángosba került a társasága, mások nem úszták meg ilyen olcsón. Hogyan került a képbe? Valahogy hozzánk csapódott, bizonyára valakinek a valakije volt, nem tudom. Amikor kibontakozott, már tudtam, mi ez a nő. Megfigyelhettem, miként működik.

Viktória könnyen szerelembe esett, nála ez nem tartott sokáig, néha egész szerencsétleneken is megesett a szíve. Nem volt válogatós, nem tudni, mi vezérelte, lehet ő sem tudta, csak teljesítette a vére parancsát. Néha annyira leadta az igényét, hogy azt el sem lehet képzelni. Nem a pénzért, vagy konkrét dolgokért csinálta szerintem, egyszerűen ilyen volt a természete, bár ahol tudott, lejmolt, csak könnyebb úgy. Annyi igaz, hogy nem kellett feltörnie a malacperselyét, ha rájött és nagyon viszketett már neki, minden kan gáláns volt vele. Viktóriának mindegy volt, hogy a pasi foglalt vagy sem, bátran kikezdett azzal is. Az egyik foglalt pasi barátnője, amikor megtudta, elkapta az utcán Viktóriát pár szó erejéig, és lek*rvázta, bár az egész történés sokkal erőteljesebb volt. „És pont egy ilyennel csaltál meg??” – így a nő a lebukott pasijának. Amikor a megcsalt barátnő kiosztotta, Vikit nem kavarta fel, nem védekezett, vagy bármi, nem zavarta, hogy minek nevezték, az elhangzottak hidegen hagyták, vagy nem értette, vagy nagyon is értette, de ezt már tudta, csak buta arccal hápogott, mint aki nincs tisztában a helyzet súlyával, vagy autista. Persze ilyenkor a férfi is hibás, mert senki nem kényszeríti, saját döntése, éppen ezért nincs mentség, de legalább elárul magáról valamit és így végül is a barátnő jár jól.

Vikinek volt egy másik áldozata is, akinek azt hittem több esze van, emberismerete, és némi rálátása a helyzetre. Eddig úgy ismertem, hogy amit kimond, az ki van mondva, mert egyenes ember. Egyetlen nő se szédítheti, de …de a szükség törvényt bont… az a vicc, hogy még nekem is mondta, hogy milyen kétségbeesett hapsi lehet, aki ezzel a szutyokkal elmegy. Később 2 hétig járt Vikivel… Akkor jöttem rá és remélem rajtam kívül többen is, hogy ez nem hölgy. Csak egy lyuk, amibe bárki belerakhatja.

Viki néha napokra eltűnt, aztán fáradtan és éhesen került elő, sokáig aludt, aztán amikor kipihente magát, elölről kezdte az egészet. Az apja be akarta zárni a házba – ez a két dolog csak pletyka szinten jutott el hozzám, nem tudom, mennyi belőle az igazság, de el tudom képzelni, mert nem mond ellent a nő jellemének. Karrier? A családi vállalkozáshoz csatlakozott: naplopó. De van egy olyan munka, ami kifejezetten jól állna neki és egész sokra vihetné a pályán. Körüllengi őt egyfajta szexi, lusta butaság, szerintem ez a szexepilje, a bája, vagy mit tudom én, mije... Nem értem az ilyen nőket, miért van erre ennyire szükségük? Ennyire viszket, hogy már magát is megalázza? Vagy ez egy betegség, amit kezelni lehet? kinek mennyi itt a felelőssége? Szeretném megérteni egy ilyen valaminek a működését.

 
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr506846065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bicepsz Elek 2014.10.30. 19:48:06

Eloszor azt hittem valami kepletes pl. O Viki nem nőt b..ik a netadoval hanem darazsfeszekbe tette a lompost...

Na de gyanitom te vagy az egyetlen, akinek a Viki nem volt meg...

Dr Kangörény 2014.10.30. 23:39:26

@Bicepsz Elek: Tutira az a baja hogy minden balfék meghúzta a csajt rajta kívül.

Croma Soma 2014.10.31. 07:28:57

Viki is egy ember, megvan a saját fejlődéstörténete.
A postolónk meg egy prosztó, mert ítélkezik, mert tárgyként emlegeti.

És valóban a saját gyávaságára dühös, hogy nem vállalta föl Vikit, pedig valahol mélyen érzi ő kell. :)
Kedves postoló, hajrá menj és valld be neki, hogy szereted! Lehet mindkettőtöknek ez lenne a megváltás. :)
süti beállítások módosítása