Nem akarok pitizni neki

2014. november 18. 07:43 - csajokespasik

Hogyan hódítsunk meg egy nőt, aki most szakított? Meddig vár egy tapintatos férfi? Levélírónk hétvégére tervezi, hogy elviszi valahova a kiszemeltet, amennyiben úgy dönt, hogy nem a várakozást választja. De ha túl sokat udvariaskodsz, más csap le a prédára.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Szeretnék meghódítani egy nőt, aki most szakított, de azt nem tudom eldönteni, hogy várni illik még vele (ennek veszélye, hogy más jelentkező gyorsabb lesz) vagy egyből kezdjem el a közeledést most (szerintem ez ajánlottabb). Eddig csak barátok voltunk, bár ő többször megjegyezte, hogy szívesen elmenne velem egy-két helyre, de nem mentünk végül, nem hívtam, mert akkor még foglalt volt. Ha akkor közeledtem volna, úgy éreztem volna mellette magam, tudva, hogy foglalt, mint egy állandóan jutalomfalatért pitiző kiskutya, aki tudja, hogy úgysem kap semmit, és nem érzi, amikor nevetnek rajta.

Biztatás? Többször megjegyezte, hogy szép szemem van (zöld, ami egyes nőknek bejön, de belefutottam már olyanba is, aki azt mondta, férfinál az a legundorítóbb szemszín. Nem indokolta. Valószínűleg valamelyik rossz emlékű volt pasijának zöld). A lényeg, hogy most egyedül van, de ha most rástartolok, akkor tudni fogja, mit akarok. Meddig várjak arra, hogy ő keressen? Ez még egy eldöntendő kérdés. Arra gondoltam, hogy hétvégén elviszem valahova, még nem döntöttem el, hova, a mozi és egy kedvenc közös helyünk közt gondolkodom. Milyen formán vegyem fel vele a kapcsolatot ebben a stádiumban? írok egy mélt. Felhívom. Vagy sms. Viszont az is lényeges momentum, hogy nem tőle tudom, hogy szakított, hanem mástól ...és ezt is ki kéne kerülni, hogy ne tudja, hogy én tudom.

- A lányról: 23 éves, karcsú, barna haj, bulizós alkat.

- rólam: 27 éves vagyok, átlagos testalkat, nem annyira bulizós, de héten egyszer belefér.

Az, hogy mennyire illünk össze, úgyis folyamatában derül ki, de az ellentétek vonzzák egymást. Szerintem ha sokáig mindenről el tudunk beszélgetni kínos csendek nélkül, biztató indítás.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr686911829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Haloperidol 2014.11.18. 20:14:19

A posztoló sajnos kicsit beszari alkat, le fogsz ragadni végleg a barátzónában és soha nem tudod megdugni a csajt.
Kurvára semmilyen vesztenivalód nincsen, ezt tartsd szem előtt, amikor elhívod. És-mivel jelenleg a barátokéban vagy-mindenképpen nyomulni kell ezerrel a csajnál, hogy egyértelmű legyen, hogy nem pajtizni akarsz, hanem bejutni a bugyiba.
süti beállítások módosítása